Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
收藏品討論版>S.I.C.討論區 ⑩ 
赤兵尉SETH 10:08 PM 11-20-10
點解隻極魂牙狼可以盒盒都唔同表情更犀利
同d關節想點....改造時發覺好多筍位黏實左

不過造形同上色真係好神

接受唔到可以跟呢個方法改造
http://www.toy-world.com.hk/forum/vi...age%3D1&page=1
次期Cekehe 04:30 AM 11-21-10
作者: delta:
有消息話兩邊既甲可以拆除,留番銀色主體,同之後出既HM,LT,FJ互換~
總覺得FJ / CAX / CJGX 會係魂Shop限定......
AnTeD 11:58 PM 11-21-10
作者: 赤兵尉SETH:

不過造形同上色真係好神

http://www.toy-world.com.hk/forum/vi...age%3D1&page=1
睇黎似係用返以前個關節
明明之前同樣大SIZE係單軸既劍
做成極魂時都改用二重關節,何解牙狼又用返單軸做手肘
笨大我猜不透你
赤兵尉SETH 08:20 PM 11-22-10
Rider kick個動作好似被推倒咁...
http://www.amiami.jp/shop?vgForm=Pro...te=review.html

赤兵尉SETH 11:57 AM 11-24-10

hap3afrien 09:13 PM 11-24-10

出喇咩
型decade咁多
暗黑騎士 02:10 PM 11-25-10
作者: hap3afrien:
出喇咩
型decade咁多
咁係點揼你心口黎搶錢...
凍檸茶 02:29 PM 11-25-10
魂SHOP..........
marspeople 12:51 AM 11-26-10
作者: 凍檸茶:
魂SHOP..........

delta 02:26 AM 11-26-10
想問下而家市面重有無kiva(vol.50) & ixa個set(vol.54)賣啊?
如有,大約幾錢呢?
Bigwater 08:58 AM 11-26-10
作者: delta:
想問下而家市面重有無kiva(vol.50) & ixa個set(vol.54)賣啊?
如有,大約幾錢呢?
2個星期前見到信和2樓電梯口果間仲有ixa個set
delta 09:23 AM 11-26-10
作者: Bigwater:
2個星期前見到信和2樓電梯口果間仲有ixa個set
Thx~
不過想搵埋隻kiva先買,唔想爭更隻~
SUNLOK 10:21 PM 11-26-10
Rider kick個動作好似被推倒咁...
http://www.amiami.jp/shop?vgForm=Pro...te=review.html

冇買sic咁耐...隻空我真係令我心郁郁想買
但真係好奇怪點解佢會出黑金ver..(呢隻唔係小野寺版空我咩?)

但其實我想佢出埋部車多d...
如果佢肯用呢個設定翻出返之前d form我真係可能會再買多次
(事實上我唔太like竹谷果個設定,因為空我整到惡形惡相咁搞到失去左佢既味道)
Suda 04:06 AM 11-28-10

不過造形同上色真係好神

今日準備埋單時望到條頸長(盒盒都咁),即時買唔落手
赤兵尉SETH 11:05 AM 11-29-10
作者: Suda:
今日準備埋單時望到條頸長(盒盒都咁),即時買唔落手
呢隻只要肯自己花d時間改頸同關節就係件超高水準的玩具...

marspeople 09:43 PM 12-19-10
甲蟲出左
四二五炸囧
kakajit 11:30 PM 12-23-10
其實有無人知點解隻極魂絕狼個膊頭同身體果條連接棒係一邊長一邊短O既?
我最初以為我果隻衰左 , 正想拎去換 , 跟住睇好多日本SITE , 發覺佢地都有呢個問題 ,
其實佢想點O既呢?
黑翔 03:12 AM 12-24-10
作者: kakajit:
其實有無人知點解隻極魂絕狼個膊頭同身體果條連接棒係一邊長一邊短O既?
我最初以為我果隻衰左 , 正想拎去換 , 跟住睇好多日本SITE , 發覺佢地都有呢個問題 ,
其實佢想點O既呢?
其實SIC, 極魂呢D FIGURE出現左右唔對稱既情況係家常便飯黎唔洗咁介意...
赤兵尉SETH 10:08 AM 12-24-10
作者: kakajit:
其實佢想點O既呢?
上次牙狼都要改手腳可動同cut頸la

作者: 黑翔:
其實SIC, 極魂呢D FIGURE出現左右唔對稱既情況係家常便飯黎唔洗咁介意...
SIC還好,極魂真係成日出問題,之前都試過幾次左右手裝錯...
赤兵尉SETH 11:22 AM 12-24-10
EXTREME......又係冇乜點改...
如果塊面個"X"唔係平放,改向後拉斜少少應該會型d....

但身形真係靚仔晒~

IamO 11:53 AM 12-24-10
死=W=
我覺得隻XTREME順眼過W (頭以下)
雪代緣 12:28 PM 12-24-10
我比較擔心果兩件"小"武器
delta 12:50 PM 12-24-10
XTREME個頭......好似果d帶左眼罩的變態佬...
不過個身幾ok,可能原本實在太樣衰la~
AnTeD 03:30 PM 12-25-10
CJX件胸甲真係造得靚
等中文版HJ睇清楚先
AnTeD 10:48 AM 01-06-11

某網映左Hyper Hobby 2月號既圖
似乎係上半身左右拆,但下半身要直接換?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面