Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-18, 11:19 AM   #1
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
有杜門, 有勇者王..又有龍馬...呢次一定買...
呢次陣容正常好多....特別係超級系...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:37 AM   #2
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
今次到底仲有無得用鐵也
原作:
連大絕都唔批準用
OP前被捉
全程被綁
最後被救之後只用過一次合體技

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 03:04 PM   #3
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
今次到底仲有無得用鐵也
原作:
連大絕都唔批準用
OP前被捉
全程被綁
最後被救之後只用過一次合體技
寺田昨晚講左會有既 連唔批准用既招都會整埋

————————
命を懸けて護るべき故郷――それは地球(TERRA)だ

就算寺田話機戰T個T 唔係寺田個T

但一樣有人(包括我)估呢段係咪真係寺田既SOS

—————————
唔係話ALPHA唔好玩
但ALPHA3戈陣咪重多空氣、連續參戰 點解戈陣冇咁多人嘈w
幾時都話遊戲業界衰退、玩家都要負好大責任。尤其亞洲地區係唔係都鬧左先

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 05:48 PM   #4
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: GN00508771 查看文章
寺田昨晚講左會有既 連唔批准用既招都會整埋

————————
命を懸けて護るべき故郷――それは地球(TERRA)だ

就算寺田話機戰T個T 唔係寺田個T

但一樣有人(包括我)估呢段係咪真係寺田既SOS

—————————
唔係話ALPHA唔好玩
但ALPHA3戈陣咪重多空氣、連續參戰 點解戈陣冇咁多人嘈w
幾時都話遊戲業界衰退、玩家都要負好大責任。尤其亞洲地區係唔係都鬧左先
係有少少唔捨得隻emperor

大鐵人先係真正禁忌

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 06:47 PM   #5
12號四分衛
Game Master

XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

大鐵人先係真正禁忌
唉打亂哂本來Alpha 系列個故事
由手機版發出
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:49 AM   #6
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
有杜門, 有勇者王..又有龍馬...呢次一定買...
呢次陣容正常好多....特別係超級系...
你上集冇買?
有飛雲有魯魯修有機甲巴打有天元突破......正過T好多
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:01 PM   #7
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
必殺!
陽光手指!

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:04 PM   #8
1pi

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
必殺!
陽光手指!
GB中文版
正樹同陽光手指,都充滿童年回憶
舊 11-20-18, 12:15 PM   #9
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 1pi 查看文章
你上集冇買?
有飛雲有魯魯修有機甲巴打有天元突破......正過T好多
上集有買...
我舊世代人黎...LIKE 真三一高達勇者王 嫁...
比太多新野我反而沒興趣...

機戰不嬲都係睇有沒自己喜歡既動畫先決定買唔買...
舊 11-20-18, 11:42 AM   #10
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
要賣MB實有鐵也
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:05 PM   #11
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
成日keep住咁多套高達唔知做乜
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:08 PM   #12
1pi

引用:
作者: Kain 查看文章
成日keep住咁多套高達唔知做乜
由手機版發出
目標群眾應該就係昭和年代的消費者掛
舊 11-20-18, 12:12 PM   #13
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 1pi 查看文章
目標群眾應該就係昭和年代的消費者掛
講緊玩到厭
昭和年代(即係我)玩得仲多就更加厭
要玩高達洗咩係機戰玩
最唔應該有既就係高達
Specific d講講緊UC舊作

此篇文章於 11-20-18 12:19 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:32 PM   #14
skyED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
講緊玩到厭
要玩高達洗咩係機戰玩
最唔應該有既就係高達
自從PS嘅新機戰之後, 眼鏡廠唔敢再冇UC高達

舊 11-20-18, 12:41 PM   #15
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: skyED 查看文章
自從PS嘅新機戰之後, 眼鏡廠唔敢再冇UC高達
任記機戰其實自從機戰J後,已經長期無UC高達
(除左BX有UNICORN)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:49 PM   #16
1pi

引用:
講緊玩到厭
要玩高達洗咩係機戰玩
最唔應該有既就係高達
你嗰年代啲fans,如果冇UC舊作會反枱
舊 11-20-18, 12:36 PM   #17
skyED

仲有一樣野, 真心希望主角機唔好係咁二到中期升級加一兩招就算, 唔該換機啦

雖然我知希望唔大...

舊 11-20-18, 12:40 PM   #18
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
仲有一樣野, 真心希望主角機唔好係咁二到中期升級加一兩招就算, 唔該換機啦

雖然我知希望唔大...
V都有換機的說但聽說x又倒回來了(沒玩x

不過更希望不同主角不同機,雖然這個更難了。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:50 PM   #19
skyED

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
V都有換機的說但聽說x又倒回來了(沒玩x

不過更希望不同主角不同機,雖然這個更難了。。。。。。
好懷念Alpha系列

無論版權作品或是原創作品都是頂級

舊 11-20-18, 12:55 PM   #20
1pi

引用:
好懷念Alpha系列

無論版權作品或是原創作品都是頂級
呢樣真呀
舊 11-20-18, 12:48 PM   #21
skyED

其實自從Z開始佢D戰鬥動畫真係欠缺左D逼力, 唔識講, 就係熱血唔到

OG系列的戰鬥動畫真係冇可取代

舊 11-20-18, 01:00 PM   #22
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
其實自從Z開始佢D戰鬥動畫真係欠缺左D逼力, 唔識講, 就係熱血唔到

不過og看得多又覺得煩

其實我覺得任記後期的機戰動作較好動作簡單但有迫力,畫質再提升就完美了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 01:30 PM   #23
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
不過og看得多又覺得煩x)

其實我覺得任記後期的機戰動作較好動作簡單但有迫力,畫質再提升就完美了
新古蘭修 縮退砲....睇得多其實幾煩...
其實呢D大技正常都係收尾先睇...
舊 11-20-18, 01:11 PM   #24
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:

唔係冇逼力嘅,只係睇到厭
下下大招都係將半個地球變成灰嘅特效
再唔係就捉住敵人零距離出砲
再唔係就超高速移動射砲射到敵人彈下彈下咁
仲可以有咩新意
睇天元玩貫腸貫得多都厭啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 01:28 PM   #25
charcsc2000
J神哥

引用:

dc出3d個時你們又唔o岩...
畫靚d又話重用...
好難服侍喎....

真心希望佢做好個故事事...麻煩加大個難度...真係太易玩...
基本上爆過一次機唔會有動力再玩...

以前第2次3次4次F年代真心玩完又玩...

此篇文章於 11-20-18 01:30 PM 被 charcsc2000 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 200 05-25-24 01:08 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中 chow263 電視遊戲討論版 521 04-19-18 12:04 AM
[多機種] Birthdays the Beginning︱PS4/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 9 01-09-18 07:32 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 04:01 AM

手機版 | APP版