Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~
zzzdx 05:45 PM 04-11-12
Y P劵--P班哥 orz
ko121314 05:46 PM 04-11-12
作者: 小子2005:
40000分 g旦 出 g+ 班立高.........終於有隻 + 旦 (而且我無班立高)......感動...............
不過其實班立高作為DF真係有D失格.....能力值去哂atk個度
唉.....我都有隻G+班, 不過見到D能力真係覺得好黯然
小子2005 05:50 PM 04-11-12
作者: ko121314:
不過其實班立高作為DF真係有D失格.....能力值去哂atk個度
唉.....我都有隻G+班, 不過見到D能力真係覺得好黯然
我都明...不過你可以想像下 之前金d 旦 都唔係 +卡 全廢 G, 連 WY 贊都無..... P 旦又係 P 全日樑仔 = =
所以呢個旦....真係...當運仔返黎...
Kosugi 05:59 PM 04-11-12
Event Point: 339 (38153分)
SP Boss: 373

暫時計劃會爆10水 ... 希望可以拎到 弱EX + DF卷 和 兩金進化球 吧

spikekit 06:28 PM 04-11-12
SP boss跌到得返610位, 只剩8水
藍澤千影 06:29 PM 04-11-12
作者: spikekit:
SP boss跌到得返610位, 只剩8水
現在多少分?

一小時FT
gsw 06:40 PM 04-11-12
Y 金+卷

好想爆粗,唯一一張卷升級,但比張咁既垃圾.
psidef 06:50 PM 04-11-12
N 記 45000P 金券又係白金中學次藤......
okabe 06:50 PM 04-11-12
N 40000
又係WY金贊
spikekit 06:53 PM 04-11-12
作者: 藍澤千影:
現在多少分?

一小時FT
啱啱過35000
VICT 06:55 PM 04-11-12
40000g卷
中學g次藤
神早有啦
比張全日我好過啦orz
天上聖母雪 07:06 PM 04-11-12
G+全日次藤用唔用得過?
Edward29 07:15 PM 04-11-12
作者: gsw:
Y 金+卷

好想爆粗,唯一一張卷升級,但比張咁既垃圾.
我都係咁, 不過是全日樑仔.......
不是藍星人 07:17 PM 04-11-12
作者: 天上聖母雪:
垃圾來的
Edward29 07:18 PM 04-11-12
最多91*1.1, 你有咩後衛?
衝鋒槍 07:23 PM 04-11-12
P卷
P+WY贊
終於有張好野!!!!
藍澤千影 07:24 PM 04-11-12
作者: 衝鋒槍:
P卷
P+WY贊
終於有張好野!!!!

Gundam MK-2 07:29 PM 04-11-12
40000金券>金+合流次藤(第2張)
天上聖母雪 07:29 PM 04-11-12
作者: Edward29:
最多91*1.1, 你有咩後衛?
本身得P星金巴斯同D高松山同P意選贊之前S卷中左P+wy贊換左張贊
不是藍星人 07:29 PM 04-11-12
[IMG]http://photo.gaforum.org/files/5/3/6/6/8/burnpetpet.jpg[IMG]
[IMG]http://a2.att.hudong.com/48/09/01200000033374117110988115648.jpg[IMG]
[IMG]http://photo.gaforum.org/files/1/9/4/2/hakan-fire-e1269069784619.jpg[IMG]
不愧為火刑發起人
三連combo 變態過人
衝鋒槍 07:31 PM 04-11-12

洗唔洗咁誇張.....
okabe 07:32 PM 04-11-12
本身得P星金巴斯同D高松山同P意選贊之前S卷中左P+wy贊換左張贊
新版友?
S卷中左P+wy
MK-II大做野 幫佢開新ACC
Edward29 07:33 PM 04-11-12
P+wy贊都拎去換.....
佢勁過P意選贊多多聲啦.....

BTW, 冇後衛o既可以用住先, 不過唔會用得耐
Edward29 07:35 PM 04-11-12
作者: 衝鋒槍:
洗唔洗咁誇張.....
雖然P中P+唔奇怪, 但話晒都係上得大台o既卡, 比比面都要燒o既.
受火刑可是身份o既象徵呢!
ayato 07:35 PM 04-11-12
s中p+
唔該幫佢開file
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面