Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-09, 01:45 PM   #151
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: tao 查看文章
應該會平過$299?
...應該唔會 , 最少329
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 01:53 PM   #152
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: kakajit 查看文章
...應該唔會 , 最少329
呢個行貨定價者

鋪頭未必跟
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 02:15 PM   #153
QLAH
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
好景$290... 360
QLAH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 02:47 PM   #154
vincent565chi
Junior Member

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertagvincent565chi
觀塘 驚HIT $300 感覺上 唔會貴得過呢個價 只會更平
vincent565chi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 03:47 PM   #155
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
灣仔188 $285-$299

ps.大家買時睇清楚,因為我見不同舖頭d貨有所不同,有d舖隻game會跟48小時金會員,有d舖無

可以睇隻game封面分,沒有48小時金會員card既只有ea銀貼紙,如有48小時金會員card,會多張貼紙係封面,即係有2張貼紙係封面

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743

此篇文章於 11-17-09 03:51 PM 被 DQGUNDAM 編輯。
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 05:50 PM   #156
葉月健

註冊日期: Jan 2002
$285入手
講真,果48小時金會員有冇都冇所謂啦?
已知最貴隻GAME賣$319

舊 11-17-09, 07:04 PM   #157
風之將

註冊日期: Jan 2005
入手,289,旺角度度都咁上下價錢

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 07:07 PM   #158
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
入手

舊 11-17-09, 08:02 PM   #159
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
有問題,我dl 試玩版玩個時雙打分割畫面係左右
但我係我個fd家度玩正式版個時變左上下(game入面唔俾較分左右=0=)

係咪關電視機本身事?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 09:55 PM   #160
小海獅

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
入手

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
有問題,我dl 試玩版玩個時雙打分割畫面係左右
但我係我個fd家度玩正式版個時變左上下(game入面唔俾較分左右=0=)

係咪關電視機本身事?
應該可以入game到set
小海獅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 11:18 PM   #161
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
第一版要玩入油
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 11:22 PM   #162
九里貓
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
買左8隻諗住同friend 一齊玩
我唔記得左 netvigator 既login ID
而家

舊 11-18-09, 12:47 AM   #163
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
好似無咩人玩...好難join到lobby...個個都唔用黑妹

舊 11-18-09, 02:35 AM   #164
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: Rance 查看文章
好似無咩人玩...好難join到lobby...個個都唔用黑妹
因為cod,令我放棄l4d
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 10:04 AM   #165
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
290入手 ,但係太夜返屋企,game都未開

舊 11-18-09, 10:06 AM   #166
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 小海獅 查看文章
入手

應該可以入game到set
我就係覺得奇,試玩版得,但我去我個fd玩正式版就唔得!?但明明有欄setting,但又唔俾我轉左右分割. . .
(我剩係想到可能係電視機問題=0=)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 10:10 AM   #167
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
引用:
作者: 無賴男 查看文章
290入手 ,但係太夜返屋企,game都未開
我買左/
不過裝完就走去玩刺客

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 10:22 AM   #168
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
我買左/
不過裝完就走去玩刺客
我就太夜唔開隻game住,諗住玩幾舖fifa,結果玩左fifa 2個鐘

講番隻game o係我frd list 裡面都有6.7個人玩緊 ,都算ok多人玩

舊 11-18-09, 11:03 AM   #169
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
"一般", 打左三關,
死亡中心 做左搬運, 送coke又入油
黑色嘉年華 場景幾好, 最後好Rock !!
沼澤瘧疾 臨尾出兩隻tank, 避得大既... Charger 一下將我由二樓撞落地下

不停用刀斬/電割, 爽快
榴彈幾好用, 今集sniper 性能都好左
而且多左武器附加能力, 有得加火加爆炸
仲有電擊, 死都夠返生

CEDA 人員 同 小丑 比一般喪c高血d
試過俾Jockey擒, 再中spitter毒, 之後俾Charger 撞中

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 12:37 PM   #170
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
尋晚fd list 都有4人左右打緊
48小時金我當佢2蚊only
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-09, 08:42 PM   #171
Rance
The One
ガハハ

原來隻game有avatar award

舊 11-19-09, 09:45 AM   #172
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
比起demo有冇改進呢?
因為見唔駛300又好似幾抵玩
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 09:55 AM   #173
Rance
The One
ガハハ

demo=實game

舊 11-19-09, 01:21 PM   #174
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
原來隻game有avatar award
又唔post出黎?

Bull Shifters (Ellis) Shirt : Earned by winning 10 games of Scavenge.
Depeche Mode (Rochelle) Shirt : Earned by rescuing Gnome Chompski from the Dark Carnival (MUST be holding Gnome in rescue vehicle when it departs)
Left 4 Dead 2 shirt : Earned by winning 10 games of versus.
Med Kit : Earned by beating all five campaigns (Any Difficulty)
平底鍋 : Earned by killing 10,000 Infected

另外隻game尋日sino已經去到27X

此篇文章於 11-19-09 06:02 PM 被 Mr.66 編輯。
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 02:18 PM   #175
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
今集改變好似唔係好大(我未買Game, 只試Demo...)

加上連環大作, 未清晒Game, 依集我同好多朋友都Hold住先...
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Left 4 Dead 己售 (與好友組隊Online合作挑戰喪B或變喪B挑戰其它人,友情大考驗之作!) 神祕人1號 電視遊戲討論版 393 01-19-11 10:11 AM
Zombie Apocalypse(Burn, Zombie, Burn! meets Left 4 Dead.) 神祕人1號 電視遊戲討論版 23 01-12-11 10:11 AM

現在的時間是 03:39 AM

手機版 | APP版