Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
<<繼續談情>>>4.24 情版版聚(多謝各位參加!請send D 相俾我!)
管家婆 03:56 PM 04-11-10
作者: lauchai:
Bingo
如果我出面食飯 我會早D到架
天水圍難D啦
>>>>>劉伯<<<<< 05:01 PM 04-11-10
作者: 管家婆:
如果我出麵食飯 我會早D到架
天水圍難D啦
的士啦
Middle 11:55 PM 04-11-10
To Middle,Coffee LauChai

24號那天我會在天水圍和同事吃飯
所以不方便來meeting 了
又要下次了 >___<
~ ~

如果之後突然改地點出九龍食,
就唻join 喇
雷火武 11:06 AM 04-12-10
的士啦
你出?
仲要包來回
管家婆 04:27 PM 04-12-10
作者: Deviantnip:
你出?
仲要包來回

>>>>>劉伯<<<<< 08:18 PM 04-12-10
作者: Deviantnip:
你出?
仲要包來回
我包佢都唔會出
Diana 08:26 PM 04-13-10
留多一個位比我,我帶多個女仔來~thx middle大大
>>>>>劉伯<<<<< 08:27 PM 04-13-10
作者: 戀戀芭比:
他們會抓狂
Diana 08:34 PM 04-13-10
他們會抓狂
都ok ga~個女仔好nice好玩得,都係打機同漫迷~
教跳舞,所以好活潑~
唔怕嚇親
>>>>>劉伯<<<<< 08:36 PM 04-13-10
都ok ga~個女仔好nice好玩得,都係打機同漫迷~
教跳舞,所以好活潑~
唔怕嚇親
唔關我事
我唔出現
嘿嘿兒影多d相番黎啦
Diana 08:36 PM 04-13-10
反而我太耐沒打機...
睇親都只係h漫....我怕自己脫節...
陸奧 貴志 09:28 PM 04-13-10
反而我太耐沒打機...
睇親都只係h漫....我怕自己脫節...
華麗姐唔使咁強調自己睇乜漫....
0001 10:01 PM 04-13-10
作者: 陸奧 貴志:
華麗姐唔使咁強調自己睇乜漫....
咪就係....

我...咁既人...出黎會唔會俾人打的???
PTX-003C 10:23 PM 04-13-10
作者: 0001:
咪就係....

你咁想比人打ge 我放定兩蚊好唔好?
後面要跟機ge 好快啦

如果真係打機ge 我而家先開始緊MHP2G, 有冇人想帶下我e 個頹友?
(唔打機我都歡迎)
陸奧 貴志 10:31 PM 04-13-10
我想睇漫多d,我好少睇中文版漫,o個度有架可?
麥C 10:36 PM 04-13-10
死火
果日中心有大活動中午唔走得
早上又有比賽要打
晚上來到一身汗臭(~_~)
藍莓咖啡 10:45 PM 04-13-10
咪就係....

作者: PTX-003C:
你咁想比人打ge 我放定兩蚊好唔好?
後面要跟機ge 好快啦
喂, 打人有得跟機? 我欠住個一蚊銀先, 下次出meeting留返比我打.....
今次meeting我出唔到啦>_<
芭比帶動漫女好叻咩! 我夠有宅(?)女咯!
下次我帶管家婆出黎丫!
陸奧 貴志 10:48 PM 04-13-10
作者: 藍莓咖啡:
喂, 打人有得跟機? 我欠住個一蚊銀先, 下次出meeting留返比我打.....
下次我帶管家婆出黎丫!
唔夠野佢食丫
0001 10:58 PM 04-13-10
我點知姐....我都知我衰人的~~~點知有無d仇家響樹,但我又想去波€
陸奧 貴志 10:59 PM 04-13-10
我點知姐....我都知我衰人的~~~點知有無d仇家響樹,但我又想去波€
你唔可能同我鬥衰,我認左第一頭十位都冇人可以排到
藍莓咖啡 11:00 PM 04-13-10
唔夠野佢食丫
佢要食咩呀? 食好多架咩?
如果佢真的唔夠食 咁我個懲罰蛋糕留返比佢一個人食...........

同埋, sorry, 我唔小心又留左post享呢邊.............
其實....唔緊要啦..........
最緊要頭post update出席者都得卦?
陸奧 貴志 11:09 PM 04-13-10
佢要食咩呀? 食好多架咩?
如果佢真的唔夠食 咁我個懲罰蛋糕留返比佢一個人食...........

同埋, sorry, 我唔小心又留左post享呢邊.............
佢成日都係食食食架
Middle 11:11 PM 04-13-10
ok ~

我想睇漫多d,我好少睇中文版漫,o個度有架可?
果度有,幾多下。 =)

你而家係講梗唔去版聚同下次會唻嘛 ~__~
0001 11:15 PM 04-13-10
死就死啦~加我一個~~thx~
>>>>>劉伯<<<<< 11:16 PM 04-13-10
下次我管家婆出黎丫!
你問左佢條仔未?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面