Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-06, 10:52 PM   #151
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 計劃犯罪者
等神人鍊成囉
而家仲未見有
買隻DVD, 應該有冇字幕Version

Rice

舊 06-20-06, 12:49 PM   #152
hAR3 Presents!
Junior Member

註冊日期: May 2005
引用:
作者: iamleoluk
請問有冇人有呢張的cg/大圖?

謝謝!!!
夠大未?????

此篇文章於 06-20-06 12:52 PM 被 hAR3 Presents! 編輯。
hAR3 Presents! 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 01:04 PM   #153
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: hAR3 Presents!
forbitten...O-o

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 01:18 PM   #154
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
第十二集完食...
結論:
崩壞開始||||

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 01:53 PM   #155
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
第十二集完食...
結論:
崩壞開始||||
作畫崩壞?

Rice

舊 06-20-06, 01:55 PM   #156
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: riceking
作畫崩壞?

Rice

成熟左|||||||||||

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 06-20-06, 01:56 PM   #157
riceking
一人前のダメ人間

引用:

成熟左|||||||||||
人會大嘛
好正常

Rice

舊 06-20-06, 01:58 PM   #158
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
人會大嘛
好正常

Rice
還返對萌萌嘅雙子比我

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 06-20-06, 02:30 PM   #159
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
還返對萌萌嘅雙子比我
D對唔萌仲好....
免得有人........
都係唔講啦

舊 06-20-06, 03:30 PM   #160
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
男人嘛.....
真的要萌的話,筋肉人也可以很萌...

舊 06-20-06, 03:39 PM   #161
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: R222
男人嘛.....
真的要萌的話,筋肉人也可以很萌...
下???
get唔到..
有幾萌?

舊 06-20-06, 05:31 PM   #162
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
睇完
一騎討果D冇哂...
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 07:27 PM   #163
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: D-Joe
睇完
一騎討果D冇哂...
爬上來俾人捉的攪笑位都冇左

Rice

舊 06-20-06, 08:04 PM   #164
supermanlady
The One
あかん

引用:

Rice
但係型o左

可能想トウカo係現場睇住オリカカン講果番話,令到トウカ相信オリカカン係被人昆o左果幕更有說服力
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 09:40 PM   #165
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
咁都叫作畫崩壞?

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 10:00 PM   #166
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 月舞
咁都叫作畫崩壞?
佢不滿雙子Man左

Rice

舊 06-20-06, 10:03 PM   #167
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: supermanlady
但係型o左

可能想XXXXo係現場睇住XXXXX講果番話,令到XXX相信XXXXXン係被人昆o左果幕更有說服力
變相令藥師的公信力大減

Rice

舊 06-20-06, 10:34 PM   #168
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
阿朧做乜架,次次同有頭有臉既人打都輸既~
果個トウカ開頭好似好醒,結果都係豬頭柄,由得卡露娜玩斷橋~

暫時睇咁耐,我真係覺得白皇唔使玩戰略,靠卡露娜呢隻女格斯已經足夠天下統一~

舊 06-20-06, 10:37 PM   #169
riceking
一人前のダメ人間

原作Game重攪笑, 完全是自掘墳墓

Rice

舊 06-20-06, 10:40 PM   #170
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 修羅Lemon
阿朧做乜架,次次同有頭有臉既人打都輸既~
果個トウカ開頭好似好醒,結果都係豬頭柄,由得卡露娜玩斷橋~

暫時睇咁耐,我真係覺得白皇唔使玩戰略,靠卡露娜呢隻女格斯已經足夠天下統一~
一早彈佢去到橋中間就應該要斷橋啦..
反正目的係斷橋...
トウカ......祝佢多多保重

舊 06-20-06, 10:46 PM   #171
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
我覺得佢個配音唔係咁好......
同佢對打果位大姐姐係第二唔好
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 10:55 PM   #172
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
自掘墳墓到咁既程度,真有型~

http://mis.im.tku.edu.tw/~fireflyyen...x.php?res=4689
>>No.4733
我記得一騎討是是她砍斷吊橋繩子後爬到主角這邊
卻發現只剩她一個人時才要求要跟主角一騎討
不過卻被幾個小兵給架走.....
玩到這一段的時候我差點笑死XDDDD

引用:
作者: POISON
トウカ......祝佢多多保重
唔使玩過隻game,只睇op果款佢一定入隊......

舊 06-21-06, 03:27 AM   #173
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:

Rice
斷橋..............ORZ
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-06, 03:53 AM   #174
Corex