Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119 169 569  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
元首KFC 09:27 PM 12-15-15
作者: Janice2633:
冇其他ssr拳機了 orz 另外問問50s chip換的sr主角機有用嗎?還是一樣也很易爆?
如果你想長玩的話建議d S chip留下來等遲些 (可能) 推岀的ssr,
因為考慮埋cost的話Sr主角不突破就一點也沒有比R主角好用
clie 09:35 PM 12-15-15
作者: 書仔:
有上限的,300部
THX~大大知唔知邊度可以搵到資料
書仔 09:08 AM 12-16-15
作者: clie:
THX~大大知唔知邊度可以搵到資料
我多數看這個網址
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
LordofNightmare 12:29 PM 12-16-15
10連卷1SSR2SR, 算OK喇

雖然隻SSR係斷空我, 但都係SSR.......
書仔 01:16 PM 12-16-15
作者: LordofNightmare:
10連卷1SSR2SR, 算OK喇

雖然隻SSR係斷空我, 但都係SSR.......
人品,我的10連券,變了37張S券
clie 01:20 PM 12-16-15
我多數看這個網址
http://wiki.dengekionline.com/srw-x/
THX~不過我搵唔到MISSION上限數邊度講

頭先玩上級記念關,臨尾兩隻甲蟲隔一行平行入黎,我試吓用ZEGAPAIN企喺中間射大絕,竟然兩隻都命中
書仔 01:25 PM 12-16-15
THX~不過我搵唔到MISSION上限數邊度講

頭先玩上級記念關,臨尾兩隻甲蟲隔一行平行入黎,我試吓用ZEGAPAIN企喺中間射大絕,竟然兩隻都命中
無講的.我都是爆到上300才知是上限,這些直線MAP.只要你隻野踏到少少另一行,都當兩行攻擊的了
clie 01:37 PM 12-16-15
無講的.我都是爆到上300才知是上限,這些直線MAP.只要你隻野踏到少少另一行,都當兩行攻擊的了
但今次突登企到正都射到,有啲驚喜,明明條射線連隻嘢下面既紅色格仔都HI唔到,家吓等於一行變三行

下次試吓其他直線技,不過感覺招招都有啲唔一樣,甲兒招飛拳窄駛啲
書仔 02:07 PM 12-16-15
但今次突登企到正都射到,有啲驚喜,明明條射線連隻嘢下面既紅色格仔都HI唔到,家吓等於一行變三行

下次試吓其他直線技,不過感覺招招都有啲唔一樣,甲兒招飛拳窄駛啲
咁有趣,我又試下先
LordofNightmare 02:09 PM 12-16-15
人品,我的10連券,變了37張S券
睇清楚原來係3SR先真.

計埋斷空我, 唔計活動我到依家中得兩隻SSR咋.
如月釋臣 02:16 PM 12-16-15
作者: 元首KFC:
強敵掉落,coins抽到, 100/200層送的ssr沙殺比是假貨來的
真正的活動ssr沙殺比要在活動期間內突爆假貨才送
即是說真沙不會強敵掉落,coins抽到
一定要突爆假沙才可得到?!
書仔 02:25 PM 12-16-15
作者: 如月釋臣:
即是說真沙不會強敵掉落,coins抽到
一定要突爆假沙才可得到?!
對,所以要突爆真沙,是非常困難
sears 04:59 PM 12-16-15
春香要用4箱打回來而未必有石抽...? thx bandai sega
clie 08:11 PM 12-16-15
SEND左五次電郵,今日終於拎到事前,真係多謝SEGA
GN00508771 03:26 PM 12-18-15
呢邊入機戰 戈邊入crusade
一切早有預謀

クルセイドユーザー待望の「アイドルマスター XENOGLOSSIA」が遂にサンライズクルセイドに参戦!アニメの前半部分を一気に網羅!
J+1 04:15 PM 12-18-15
打左3舖就跌晒4個箱...算做有露出胸部的誠意???(另....閣下那個事業線好假
由手機版發出
LordofNightmare 04:49 PM 12-18-15
作者: J+1:
打左3舖就跌晒4個箱...算做有露出胸部的誠意???(另....閣下那個事業線好假
由手機版發出
咁應該都算黑仔, 一TAKE過齊
sears 04:55 PM 12-18-15
咁應該都算黑仔, 一TAKE過齊
3舖 不跌4個箱
LordofNightmare 05:01 PM 12-18-15
抽10連有送SSR咁筍?!
sears 05:09 PM 12-18-15
抽10連有送SSR咁筍?!
記住送那張是放在禮物盒
LordofNightmare 05:24 PM 12-18-15
作者: sears:
記住送那張是放在禮物盒
真心心大心細......

單係聖誕裝其實無乜所謂, 但係聖誕裝加氣弱MODE就大殺傷力喇!
J+1 05:24 PM 12-18-15
幸好夠石....

之後就趁底呢食ur衝嗰唔夠1%的成功率....
31呢攪掂....

由手機版發出
J+1 11:37 PM 12-18-15
Del,,不要ben 我
heyman774 11:45 PM 12-18-15
作者: J+1:
露出胸部第二擊
24時11連必中強運機
由手機版發出
比你fake左我login, 睇清楚d啦
T.K. 11:46 PM 12-18-15
差d有衝動入石抽:0)
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119 169 569  ... 最後

返回主題版面