Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
衰仔包 06:04 PM 09-25-17
作者: 信長:

開場buff
其實會buff d咩?

嘩都有成萬蚊喎
可惜得A既水平,這些機會...
lodoss 06:16 PM 09-25-17
thx!!

剛睇完, 我應該唔夠班
野良猫 07:51 PM 09-25-17
有啲興趣
反正佢實係玩油地,金槍有番咁上下實力應該冇問題……吧
信長 08:46 PM 09-25-17
作者: 衰仔包:
其實會buff d咩?

開場buff : 開場30 秒增加人速及游速

完場buff: 完場前30 秒, 減耗油及加快回油
leungky1 09:01 PM 09-25-17
今晚RM B+同B 人個個唔理隻魚
攞住嘅開哂路又家裡蹲
自己攞又避唔到四面埋伏....
打OK 算
由手機版發出
catho7 10:27 PM 09-25-17
作者: 野良猫:
有啲興趣
反正佢實係玩油地,金槍有番咁上下實力應該冇問題……吧
打rank 3個mode,每盤一個mode,3盤2勝
catho7 10:35 PM 09-25-17
作者: 衰仔包:
其實會buff d咩?

嘩都有成萬蚊喎
可惜得A既水平,這些機會...
作者: lodoss:
thx!!

剛睇完, 我應該唔夠班
我都係得A
預期多數隊都係一、兩個S再夾A或B
所以實際打落未必差咁遠

想玩可以打聯賽夾下先
信長 10:42 PM 09-25-17
TC 隊友, 我邊路殺人, 中間3 隊友無敵人都唔上車
點解成日分D 殺唔過5 的人比我那隊

副acc.. A 級分到近1800 實力, 正身S 級反而已跌到1700 以下
leungky1 11:05 PM 09-25-17
今晚玩兩個Rank Mode
都係遇著隊友事無大小響外圍殺人
但對手常行通道就永遠暢通無阻
好彩有幾場啲對手都係咁樣唔理
TC先至勉強護到級
RM 就唔好彩,跌番落B
由手機版發出
信長 12:21 AM 09-26-17
RM 遊艇唔確定有無敵人唔好用跳位攻... UI 都睇到有幾多人, 無人兜去後清,你攻那個位都係死硬
仲有兩三次唔成功就攻中/左.. 次次跳位攻,比人捉到路點推

比人推到自陣.唔係中間出去.. 係右面出/自殺RESET
低能隊友成日不確定情況中間出.比人loop 住攻燒時間

今日打十場輸十場,
攻守都淆, 又一次死三個.. 死剩我咪潛伏下.. 頂你... jump 過黎把鬼,累我暴露位置
新月 02:15 AM 09-26-17
有無S以上人仕,有興趣30號做後備隊員(COOL GAMING現場比賽)
新月 02:16 AM 09-26-17
作者: 信長:
RM 遊艇唔確定有無敵人唔好用跳位攻... UI 都睇到有幾多人, 無人兜去後清,你攻那個位都係死硬
仲有兩三次唔成功就攻中/左.. 次次跳位攻,比人捉到路點推

比人推到自陣.唔係中間出去.. 係右面出/自殺RESET
低能隊友成日不確定情況中間出.比人loop 住攻燒時間

今日打十場輸十場,
攻守都淆, 又一次死三個.. 死剩我咪潛伏下.. 頂你... jump 過黎把鬼,累我暴露位置
大量豬隊友
S RANK都係咁
而家覺得只係S+先識玩
信長 03:29 AM 09-26-17

Fuzzy inkjet
野良猫 08:58 AM 09-26-17
作者: 新月:
大量豬隊友
S RANK都係咁
而家覺得只係S+先識玩
所以依家都採取半放棄態度
已經冇乜打rank只玩油地都一堆騎呢人

我去打崩拳好過,至少輸贏都自己實力
加上下個月中開始正game殺到,哩隻慢慢淡出算
天子 09:04 AM 09-26-17
岩岩新買機開始玩 想加好友
Sw-7146-2653-9510

同埋有冇開到group ??
信長 09:39 AM 09-26-17
作者: 野良猫:
所以依家都採取半放棄態度
已經冇乜打rank只玩油地都一堆騎呢人

我去打崩拳好過,至少輸贏都自己實力
加上下個月中開始正game殺到,哩隻慢慢淡出算
尋晚時運低,比較過相同武器玩家,勁果D 都是分去對面
RM 遊艇,我用splatshot ,比2 雷神同冰壺雙槍.應該都好OK.不過佢地唔玩機動,搓下搓下同對手油地,比對面食住晒,唔多走動咁
望住兩個雷神用有限射程射向中場又唔去,真係想死
睇番app .. 輸左三十幾場
leungky1 01:44 PM 09-26-17
今朝RM係正常過琴晚......
琴晚用重格靈都係只做到絕對防守
今朝起碼我有路游去攞起條魚同向前推
分別就係啲隊友識關鍵時間轉思維油地
唔係自己去到前線殺人就得
由手機版發出
新月 02:22 PM 09-26-17

試解釋以上情況
唔係行右邊
新月 02:22 PM 09-26-17
Deleted
天子 04:02 PM 09-26-17
想問下係邊度off 體感?
信長 09:31 PM 09-26-17
作者: 天子:
想問下係邊度off 體感?

X> 最右最底off
leungky1 10:51 PM 09-26-17
非官方宣佈8-10PM變左Rank最雷時段
打5場全部輸哂

本身TC自問已經算榨,但無估到會場場都配更豬隊友
1.船場,一開始衝去對手陣營俾人殺,前線2v4,之後個塔到屋企都仲行右路出去,想點?
2.落後時前線捨身用重格清場,原本可以係代表作架。點知前面無人下3個人都唔上塔,由得佢返中間,唔知等咩,然後咪人地嚟即刻殺你兼推到尾。
3.明明我避哂4格導彈,你突然響後面衝過嚟,最後一格同歸於盡,結果嗰次變左我地最後一次推進。
4.全場郁都唔郁,APP 報你前已經因為你仲響場內,要受斷Bar。
5.點可能三個人對住支無開波嘅金槍都可以全滅架?連輸連斷
由手機版發出
鈴蘭 10:58 PM 09-26-17
係唔知好多人係唔願上 要個渣重格既上
信長 11:34 PM 09-26-17
TC 好大問題係.好多人無睇UI ,唔知車情況
守開就守.唔識攻
無嘗試上車.上左車時,明知人地擺晒陣都唔識落,
成日想一推就KO ,死左隊友未到/ 4 個一齊去晒.. 變左威一次就無貨
信長 12:48 AM 09-27-17
好多場第一波 隊友同人地一拍埋就輸,就知咩料
SZ ,D 人可唔可用油地向武. 成日拍luna,綠槍咁, 好辛苦同人trade, 死剩果D 又油唔到地

用.52贏番唔少
真擊2槍殺, falling damage要3 槍
baller 有突破力,副武圈圈守地有用
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79  ... 最後

返回主題版面