Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119 169  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
pet3 08:17 PM 08-17-12
作者: J+1:
我打toro 貓
由手機版發出
一直上住網咁玩當然快無電
Orphan 08:52 PM 08-17-12
早左出貨單?XD

トトリのアトリエ Plus ~アーランドの錬金術士
http://www.texas.game.tw/forum/viewt...p?f=12&t=27683
http://www.books.com.tw/products/N000284621
chokwing 10:18 PM 08-18-12
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。
yorkyork 10:29 PM 08-18-12
作者: chokwing:
原本諗住買P4G中文下載版for PSVita,
但是hard copy版賣街當日,
諗住上網買啦,
原來數碼下載版比實體版遲出,
當其他人陸續打爆機,
我就揸住部PSV乾等......
我並非想下載版早過實體版出,
但是至少也希望能同日推出丫。
唔駛咁火嘅,頂生係咁
J+1 10:48 PM 08-18-12
偷跑是實體版專利。。。咁囉。。。。
由手機版發出
TCS_disable 11:01 PM 08-18-12
我路過下先
J+1 11:09 PM 08-18-12
仲未到你出場呀
由手機版發出
flymanhaha 11:33 PM 08-18-12
想請問下如果我ps 3 個psn acc仲有錢,咁如果我用ps3個 acc黎入psv 度,咁我psv 個psn acc係咪都有呢d錢?定唔會有? thx
ゆり 11:38 PM 08-18-12
作者: flymanhaha:
想請問下如果我ps 3 個psn acc仲有錢,咁如果我用ps3個 acc黎入psv 度,咁我psv 個psn acc係咪都有呢d錢?定唔會有? thx
同一個ac既錢點會唔共通
Ryokoryoko 10:05 AM 08-19-12
作者: sunhikari:
首先,psv係無得換電的,最多只係買個尿袋加一個usb轉插器,否則尿袋會幫唔到psv充電
但通常psv犬好電後夠你玩1-2日左右

另個如果你買的本身無4gb卡送的,就直接買32gb吧,一定有用
如果本身有4gb卡送,本身無乜錢的,夠頂住一般psv的儲檔需要

你驚的你去p shop會好d,但會跟返官價
如果唔想去p shop的,請去你認為信譽良好的店鋪買行貨吧......
買左啦,thanks。聽你advice買左32gb 卡。部機+Memory card+p4g(有埋貼紙)+ 魔界3(美版)=3101,比想像中平
捲毛老爺 11:16 AM 08-19-12
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
TCS_disable 01:23 PM 08-19-12
作者: 捲毛老爺:
問個杞人憂天既問題...

下年隻pso2 會唔會有 ip問題..? (鎖ip)
現行 PC版 個政策係 Ban 人 個別開 Cheat 嘅外人, (情況嚴重就會出事)
martinyau1979 05:05 PM 08-21-12
http://bbs.a9vg.com/thread-3329038-1-1.html
http://www.xtremepsvita.com/2012/08/...n-august-28th/
100 款 ps game 登陸vita
dust11 06:02 PM 08-21-12
P4G同RO中文版都上左架
$349/$280

原來仲有隻塊魂日版
計埋之前隻善人必須死
我真係估唔到HKPSN會出啲乜
onikun 12:55 AM 08-22-12
日PSN多左個"那花"體驗版...
面碼!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(驚叫)
mrk 10:59 AM 08-22-12
但之前買左個班人洗唔洗要重新買過DL版呢???掟免費呢???
最怕SONY方面到時,當係另一個版本,所以要重新買過!!!

P.S.:睇呢呢個100隻PS1GAME就係今年TGS SONY重點宣傳XD
Chitose1987 04:50 PM 08-22-12
希望果100隻裡面有夢幻模擬戰系列吧
hitsu 05:48 PM 08-22-12
咁Macross限定果隻P1game會唔支援?
emoil 12:52 PM 08-23-12
PS1專用機....
RS 200 03:18 PM 08-23-12
點解玩返幾代之前o既game要咁開心....
部野出黎個目的其實為左乜....

我部psv已經好耐冇開, 對上2次開都係玩update, update完就熄機了....
要等到幾時先有game玩...
小昭Teddy 03:23 PM 08-23-12
作者: RS 200:

我部psv已經好耐冇開, 對上2次開都係玩update, update完就熄機了....
幾時先有EXVS
TSZ 03:33 PM 08-23-12
真係要玩懷舊距一係就搞對應ps2啦, 仲ps1... 坦白講, 距果100隻裡面好多送都吾會玩, 如果要重溫既大作(好似ff,bio果d)又吾使等到兒家psv對應先黎重溫
TSZ 03:35 PM 08-23-12
作者: RS 200:

我d psv game都係已賣曬, 我既第一部無game既主機
連合一等兵 03:52 PM 08-23-12
作者: 小昭Teddy:
幾時先有EXVS
x2
巴特尼亞 03:59 PM 08-23-12
作者: 小昭Teddy:
幾時先有EXVS
有Seed D VS 我都收貨
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119 169  ... 最後

返回主題版面