Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-16, 06:24 PM   #17076
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
切嗣同和風有乜關係...

「ああーーー安心した」<服裝關聯?a

引用:
作者: 大破人間 查看文章
竟然送男角

主題係鬼島

今次應該抽茨木了吧
有感覺係因茨木event大不評而急急推出黎補鑊

此篇文章於 07-04-16 06:26 PM 被 北条加蓮 編輯。
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:29 PM   #17077
大破人間
God of Gamer

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

【対象サーヴァント】
天草四郎、エミヤ(アーチャー)、エミヤ〔アサシン〕、牛若丸、沖田総司、織田信長、清姫、坂田金時(バーサーカー)、佐々木小次郎、酒呑童子、玉藻の前、武蔵坊弁慶、両儀式(アサシン)、両儀式(セイバー)

和系
點解會無B狐
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:30 PM   #17078
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
切嗣同和風有乜關係...

「ああーーー安心した」<服裝關聯?a

有感覺係因茨木event大不評而急急推出黎補鑊
日本人吧,基本上除左B狐外日本英靈都齊了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:32 PM   #17079
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
竟然送男角

主題係鬼島

今次應該抽茨木了吧
如果係五星
五星既狂戰士會唔會太多
我覺得件事唔會咁簡單

可能茨木四星
然後有d好驚爆既野做五星

舊 07-04-16, 06:41 PM   #17080
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
如果係五星
五星既狂戰士會唔會太多
我覺得件事唔會咁簡單

可能茨木四星
然後有d好驚爆既野做五星
源賴光(♀)

舊 07-04-16, 06:44 PM   #17081
蛋撻王子
功德完滿

朋友話應該係比照情人節同白色情人節

新野應該會有一隻既
但會第一日ALL STAR PICKUP
第二日如沖田+新野
第三日如劍式+新野
最後一日就齋新野PICKUP

我都仲係覺得茨木應該係4星 唔會係5星

除非佢個鬼術主動技真係將所有咁多唔同既效果一次過加埋一齊啦
但咁樣酒吞都幾陰功
寶具先做到呢個效果

舊 07-04-16, 06:45 PM   #17082
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇金時冇沖田呀我

雖然其他齊哂

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:46 PM   #17083
蛋撻王子
功德完滿

引用:
源賴光(♀)
係喎

咁出真係成個故仔齊晒人
咁惡毒

不過會係仔掛?

舊 07-04-16, 06:49 PM   #17084
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
和系真合我口味(除了沖田、良妻、天草和金時全有了),但老爸也算嗎?

RIDER版金時真是型很多

今次應是茨木的續篇吧?抽的角色很大機會是鈴鹿御前?(不會突然出現桃太郎吧?)

引用:
係喎

咁出真係成個故仔齊晒人
咁惡毒

不過會係仔掛?
偽娘不行嗎?

不過出源賴光也好,牛若丸又多一個互動角色了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 07-04-16 07:03 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:52 PM   #17085
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
我都仲係覺得茨木應該係4星 唔會係5星

除非佢個鬼術主動技真係將所有咁多唔同既效果一次過加埋一齊啦
但咁樣酒吞都幾陰功
寶具先做到呢個效果
我不要茨木,給我茨木的兩隻手

舊 07-04-16, 07:03 PM   #17086
蛋撻王子
功德完滿

愈諗愈覺得無論星期三係咪源賴光都好
星期三出既新野我覺得好大機會係仔

第一
如上文所述
如果佢真係咁惡夾住沖田金時劍式C狐pickup
就算佢今次係出仔都仲係爆到數架喎

再加上其實好似都好耐無出五星既仔
黎緊一定會有水著event 大家都知既

之後一周年event我覺得庄司又唔會搵條仔去做主打

咁既話呢個仔就會係一周年前最後一隻五星仔架啦

純推測

舊 07-04-16, 07:08 PM   #17087
鐵之侍

是仔真是感恩囉,大慨又可省一筆

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 07-04-16, 07:09 PM   #17088
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
失望左先...又送rider,我等咁耐都唔送槍職

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 07:10 PM   #17089
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
舊角爭賢妻狐就全齊, 隻劍式終於可以拎番出黎

舊 07-04-16, 07:19 PM   #17090
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
出牛若丸(劍)五星的可能性?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 07:24 PM   #17091
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

蛋撻有先入觀,類似下圖的可能性還是有的
水著

舊 07-04-16, 07:28 PM   #17092
鐵之侍

引用:
作者: T.K. 查看文章
出牛若丸(劍)五星的可能性?
劍的話出鈴鹿御前更大機會吧

舊 07-04-16, 07:31 PM   #17093
蛋撻王子
功德完滿

引用:
蛋撻有先入觀,類似下圖的可能性還是有的
水著
.

法官大人,我.....

(之前有見過呢張

舊 07-04-16, 07:31 PM   #17094
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
說好的泳裝呢a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 07:36 PM   #17095
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
越遲越好@@冇咁多錢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 08:16 PM   #17096
gingq7

註冊日期: May 2008
有得送角點都係好既...
送男角都唔係問題(換左個髮型好似好左好多), 但點解又係送rider...

仲有,說好的水著呢???
我而家只能希望佢今次隻5星唔好太吸引...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 08:21 PM   #17097
gingq7

話說今次咁多加成角? 而且連釘宮信長和殺式都有份, 活動角有加成都係第一次
再加上絆10又有活動角份, 唔知有無機會開埋寶具任務
舊 07-04-16, 09:35 PM   #17098
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章
話說今次咁多加成角? 而且連釘宮信長和殺式都有份, 活動角有加成都係第一次
再加上絆10又有活動角份, 唔知有無機會開埋寶具任務
好欣賞今次舊活動角buff 活動, 至少唔駛成日放倉底

今次600萬下載活動用10萬友情抽出小安, 好感動

舊 07-04-16, 09:52 PM   #17099
gingq7

再睇真d,

イベント開催日時◆
2016年7月上旬~中旬予定

好大機會唔係今個星期三開活動.....
似係星期三開始長草期+輪流UP果幾隻加成5星 (剛好6隻 + 1日全UP)
舊 07-04-16, 11:59 PM   #17100
鐵之侍

清姬果然是紅魔放(還有弱體解除) 1 回合

真是來得剛剛好的強化

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:27 AM

手機版 | APP版