Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-23-14, 02:01 AM   #1676
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: NEAR 查看文章
因為成隊都無係用白色pokeball,
有冇好心人幫我用premium ball(白色) 捉隻毒氣丸比我

誠徵premium ball(白色) 捉的毒氣丸
定係黑白是冇premium ball的

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 09:33 AM   #1677
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
有就有, 但要每次交易買十個以上 monster ball 先送一個.
毒氣丸算係少少難見, 我用 heal ball 捉成半個鐘先見到隻女.
(最頭已經放左隻瀕死 チラーミィ/Chillarmy)

舊 01-23-14, 08:13 PM   #1678
Sea
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
引用:
捉左隻白波毒氣丸, 想幾時換?

舊 01-23-14, 08:19 PM   #1679
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
黑白2隻合體神獸傳唔到的?點解成箱剩返佢係到?

舊 01-23-14, 08:23 PM   #1680
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 尼路 查看文章
黑白2隻合體神獸傳唔到的?點解成箱剩返佢係到?
合左上唔到bank
天恨情 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 08:44 PM   #1681
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 天恨情 查看文章
合左上唔到bank
我唔記得點樣解除合體……

舊 01-23-14, 09:00 PM   #1682
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
BANK都係等佢開始收錢先搞,一來無咩時間儲圖鑑住,二來成日塞車,等佢收費之後估會順好多
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 11:00 PM   #1683
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
BANK都係等佢開始收錢先搞,一來無咩時間儲圖鑑住,二來成日塞車,等佢收費之後估會順好多
今日已經順好多
尋日個MOVER完全用唔到,我諗過多幾日已經可以正常使用

傳完怪之後大概估到問題係邊簡單講係佢SET到太快TIMEOUT

P.S.收集緊有關銀行既常見問題

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 11:12 PM   #1684
天恨情

引用:
作者: catho7 查看文章
今日已經順好多
尋日個MOVER完全用唔到,我諗過多幾日已經可以正常使用

傳完怪之後大概估到問題係邊簡單講係佢SET到太快TIMEOUT

P.S.收集緊有關銀行既常見問題
舊 01-23-14, 11:21 PM   #1685
catho7
Game Master
焗肉醬貓

Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
引用:
已經準備好找數
ONLINE邀我

舊 01-23-14, 11:39 PM   #1686
天恨情

引用:
作者: catho7 查看文章
已經準備好找數
ONLINE邀我
C.uni係我黎
你債主係我
舊 01-23-14, 11:43 PM   #1687
catho7
Game Master
焗肉醬貓

引用:
C.uni係我黎
你債主係我
幾粒鐘前差俾D左個日本仔

舊 01-24-14, 09:58 PM   #1688
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: carychow 查看文章
有就有, 但要每次交易買十個以上 monster ball 先送一個.
毒氣丸算係少少難見, 我用 heal ball 捉成半個鐘先見到隻女.
(最頭已經放左隻瀕死 チラーミィ/Chillarmy)

原來係稀有種
引用:
作者: Sea 查看文章
捉左隻白波毒氣丸, 想幾時換?

感謝喔,今晚可行嗎?

舊 01-24-14, 10:49 PM   #1689
Sea

引用:

原來係稀有種

感謝喔,今晚可行嗎?
機率問題je...我唔駛十分鐘就遇到
同埋男女比例一樣
而家或聽晚都ok

舊 01-24-14, 11:00 PM   #1690
NEAR
Majora's!?

引用:
機率問題je...我唔駛十分鐘就遇到
同埋男女比例一樣
而家或聽晚都ok
而+可以on

舊 01-25-14, 12:09 AM   #1691
LLW
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
3DS Friend Code1435 4623 3745
有無大大可以比隻神速迷你龍我生蛋??
我果隻唔見左...SAD
LLW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 01:36 AM   #1692
Sea

有無人知用之前PDW account上XY PGL會有特典送
係咪自動有ga? 我而家都唔見有

舊 01-25-14, 01:23 PM   #1693
天恨情

引用:
有無人知用之前PDW account上XY PGL會有特典送
係咪自動有ga? 我而家都唔見有
http://discuz.hkpnve.net/redirect.ph...tpost#lastpost
舊 01-26-14, 01:26 PM   #1694
terrylong123

註冊日期: Aug 2012
3DS Friend Code4210 5245 5677
有冇大大後花園有比華拉前身呢?
terrylong123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-14, 06:43 PM   #1695
NEAR
Majora's!?

多謝sea隻毒氣丸

引用:
作者: terrylong123 查看文章
有冇大大後花園有比華拉前身呢?
我有隻3v,要唔要?

舊 01-26-14, 10:52 PM   #1696
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
Catho7你零度王黎命中咁高嘅出三下中兩次

舊 01-27-14, 07:47 PM   #1697
catho7
Game Master
焗肉醬貓

引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
Catho7你零度王黎命中咁高嘅出三下中兩次
最勁試過一場入面2下中哂
其實一擊必殺命中率真係唔低

舊 01-28-14, 03:42 PM   #1698
terrylong123

註冊日期: Aug 2012
3DS Friend Code4210 5245 5677
引用:
多謝sea隻毒氣丸

我有隻3v,要唔要?
好呀,我要尼學電拳咋

我要10點先上到
你有冇咩蛋種想要
terrylong123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-14, 11:48 PM   #1699
天恨情

推post
大家儲齊圖鑑未
舊 01-29-14, 12:47 AM   #1700
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
推post
大家儲齊圖鑑未
未...好多舊獸未齊...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 07:23 AM

手機版 | APP版