Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77 117 167  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
aricwong 03:25 PM 10-19-15
十連諗住抽美波,點知變左張KIRARI出黎...嗚嗚
JMi 03:50 PM 10-19-15
作者: aricwong:
十連諗住抽美波,點知變左張KIRARI出黎...嗚嗚
巨人我寧願中車... XD
aricwong 03:55 PM 10-19-15
作者: JMi:
巨人我寧願中車... XD
算啦~第一張PASSION的SSR...十抽一次就中已經好好彩了
JMi 03:57 PM 10-19-15
作者: aricwong:
算啦~第一張PASSION的SSR...十抽一次就中已經好好彩了
態度正確

的確好難中ssr
~小鬼~ 04:00 PM 10-19-15
中到ssr要感恩,中到想要的要還神
尼路 04:06 PM 10-19-15
20連4sr,一張已有,3張一ノ瀨,我要求係保底新sr唔係要同一張囉……
JMi 04:10 PM 10-19-15
獎品爛紙係vocal 技仲要係guard... 灰了
高垣就爆分計但dance....
reiyaw 04:19 PM 10-19-15
新歌恆例次次都唔記得轉速度 第一次Master就咁A左
anyone 04:39 PM 10-19-15
感恩
第一張係miku
Cowlex 04:41 PM 10-19-15
一入ev歌就無限loading
搞咩

原來唔可以用2D標
JMi 04:50 PM 10-19-15
下次update會有10速呀!! 唔知玩唔玩到
仲可以0.5咁較
代官 04:56 PM 10-19-15
4pack 2蘭子1車
課多pack今晚凌晨先禁
求中美波
~小鬼~ 05:11 PM 10-19-15
作者: 代官:
4pack 2蘭子1車
課多pack今晚凌晨先禁
求中美波
你中獎率已經好高
Cowlex 05:15 PM 10-19-15
100抽有3張仲想點
廢人 05:30 PM 10-19-15
RIN
你無事嘛
入邊既人走佐出黎啊.....
由手機版發出
JMi 05:50 PM 10-19-15

有咁簡單的嗎

順帶一提 片中人係PAD RANKING盃排第一的...
heyman774 05:53 PM 10-19-15
其實有冇實裝美波Gaf無個中,
今次我中車, 叫做有齊3色ssr了
JMi 05:57 PM 10-19-15
作者: ~Alex~:
3個10連 6sr 1ssr
有志希有美波贏左
作者: heyman774:
其實有冇實裝美波Gaf無個中,
今次我中車, 叫做有齊3色ssr了
你開左自動過濾閃光彈功能姐 XD
~蛙蛙~ 06:03 PM 10-19-15
作者: 廢人:
RIN
你無事嘛
入邊既人走佐出黎啊.....
最中二果個發功!w
Staff有能流石道玄坂
由手機版發出
anyone 06:32 PM 10-19-15
初見S到
好stellar wind feel 譜面
好玩過上次
DigIKo 06:47 PM 10-19-15
頂又唔記得較speed 晒左我150個event item
anyone 06:58 PM 10-19-15
今次無再set 之前set左清一色9速
reiyaw 07:05 PM 10-19-15
作者: anyone:
今次無再set 之前set左清一色9速
我都剔左全曲9
但係一download完入去打又係1
之前電波兔同肥妹都已經中左次招
DigIKo 07:12 PM 10-19-15
作者: reiyaw:
我都剔左全曲9
但係一download完入去打又係1
之前電波兔同肥妹都已經中左次招
+1, 一向都全曲9, download完玩又係1

今次首event master又係唔難, 不過感覺又會好似上次咁一miss到尾
JMi 07:16 PM 10-19-15
努力地清COMMU石...
博多舖...... 2SR 志希 同張PA蘿....
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77 117 167  ... 最後

返回主題版面