Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 56 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 
攻略及心得交流區>Pokemon X, Y攻略約戰區(頭POST有FC List) 切勿在大城路邊存檔
yuhchan5 03:54 PM 01-12-14
作者: 怪人:
已加了各位, 請問我在friend safari中是有咩PM?

重有第三隻PM要點先開到?

我見到的都是2只
要爆機後,再2個人同時online先會知第三隻
狙擊手sohan 04:45 PM 01-15-14
有無人可幫幫手過幾個道具?機入面個DL版想重打,但得一部機過唔走D 限定MEGA石同埋D道具。。THANKS

由於DL版果度會RESET,過野後會令幫手的人犠牲幾隻唔要的小精靈。。。 如果唔介意的話PLEASE

大約會過八隻左右....
Sea 08:04 PM 01-15-14
作者: 狙擊手sohan:
有無人可幫幫手過幾個道具?機入面個DL版想重打,但得一部機過唔走D 限定MEGA石同埋D道具。。THANKS

由於DL版果度會RESET,過野後會令幫手的人犠牲幾隻唔要的小精靈。。。 如果唔介意的話PLEASE

大約會過八隻左右....
我可以幫手

不過重玩真係好鬼花時間
opower, 時尚度, super training 乜都要重新儲.....
我銀行未開時重玩過, 過道具又係麻煩, 用左幾個鐘先傳完去另一版
不過而家有銀行, 一次就傳晒上去, 衰在無得上傳道具
狙擊手sohan 08:25 PM 01-15-14
作者: Sea:
我可以幫手

不過重玩真係好鬼花時間
opower, 時尚度, super training 乜都要重新儲.....
我銀行未開時重玩過, 過道具又係麻煩, 用左幾個鐘先傳完去另一版
不過而家有銀行, 一次就傳晒上去, 衰在無得上傳道具
我之前避開晒啲野用一日爆機,而家拎左果五粒mega同人換配布

所以只係過兩隻就ok了你而家有online嗎?
Sea 08:28 PM 01-15-14
我之前避開晒啲野用一日爆機,而家拎左果五粒mega同人換配布

所以只係過兩隻就ok了你而家有online嗎?
online now
狙擊手sohan 08:30 PM 01-15-14
online now
你係邊個game名?
Sea 08:32 PM 01-15-14
你係邊個game名?
エックス
好似唔見你
狙擊手sohan 08:33 PM 01-15-14
エックス
好似唔見你
啱啱on左男主角,轉頭可以用返女主角on換返託管的野thanks
Sea 08:40 PM 01-15-14
啱啱on左男主角,轉頭可以用返女主角on換返託管的野thanks
你今日十一點前重玩, 又可以拎多粒mega火雞石
狙擊手sohan 08:42 PM 01-15-14
你今日十一點前重玩, 又可以拎多粒mega火雞石
就係想咁
唔該晒!!!
Sea 10:07 PM 01-15-14
就係想咁
唔該晒!!!
噴火龍石值錢d
不過我一開始以為御三家石只可以拎到一粒, 洗save拎左幾set.....
順手拎左十幾廿粒火雞石

後尾玩左100個鐘後, 為左"no purple", 又重玩
狙擊手sohan 10:14 PM 01-15-14
噴火龍石值錢d
不過我一開始以為御三家石只可以拎到一粒, 洗save拎左幾set.....
順手拎左十幾廿粒火雞石

後尾玩左100個鐘後, 為左"no purple", 又重玩
其實我唔係好明點解啲人願意用配布換mega石,mega石係只要玩就一定有的野,但配布俾左人就無左,百思不得其解

No purple係咩黎lol

火雞都會升值架喇無得dl後我都有兩三粒存貨,幫我save多粒pls仲有九個字!
Sea 10:20 PM 01-15-14
其實我唔係好明點解啲人願意用配布換mega石,mega石係只要玩就一定有的野,但配布俾左人就無左,百思不得其解

No purple係咩黎lol

火雞都會升值架喇無得dl後我都有兩三粒存貨,幫我save多粒pls仲有九個字!
其實同你而家wifi配佈火雞情況一樣

GTS "no purple" no.666 日本大眾pattern
狙擊手sohan 10:30 PM 01-15-14
其實同你而家wifi配佈火雞情況一樣

GTS "no purple" no.666 日本大眾pattern
我都未開始儲蝴蝶,但聽聞日版機set死左一定set日本地址所以一定係紫色?
メソウサ 10:37 PM 01-15-14
我都未開始儲蝴蝶,但聽聞日版機set死左一定set日本地址所以一定係紫色?
認地址
Sea 10:39 PM 01-15-14
日本地區有4種
長崎:Continental, 沖繩:Monsoon, 北海道/青森: Tundra
其他:
carychow 11:14 PM 01-15-14
日本地區有4種
長崎:Continental, 沖繩:Monsoon, 北海道/青森: Tundra
其他:
講起呢隻, 唔知點解我部行機揀香港會係 Continental, 台灣(任何地方)先係 Monsoon
Sea 11:26 PM 01-15-14
作者: carychow:
講起呢隻, 唔知點解我部行機揀香港會係 Continental, 台灣(任何地方)先係 Monsoon
我見網上香港都係monsoon wor
係咪有隱藏設定可以set 九龍/新界/香港
carychow 09:16 AM 01-16-14
我見網上香港都係monsoon wor
係咪有隱藏設定可以set 九龍/新界/香港
我開game時o係新界

我就係見網上人人咁講先揀香港.
都算係易有一種, 想收藏時咪當收少隻
天恨情 01:19 AM 01-17-14
其實呢度有冇交打?
yuhchan5 01:32 AM 01-17-14
作者: 天恨情:
其實呢度有冇交打?
你想打我可以同你打ga

我都成日同朋友打!
狙擊手sohan 02:04 AM 01-17-14
其實呢度有冇交打?
其實入左打交畫面係咪無得換怪,打前完全唔知對手係咪想玩埋神獸,入到去又無得改

有時手頭上得隻酻蛋用火鳥又唔接得邀請。。。
天恨情 03:13 AM 01-17-14
作者: yuhchan5:
你想打我可以同你打ga

我都成日同朋友打!
好,搵日

其實入左打交畫面係咪無得換怪,打前完全唔知對手係咪想玩埋神獸,入到去又無得改

有時手頭上得隻酻蛋用火鳥又唔接得邀請。。。
電腦最後果頁係戰鬥箱
打交前會問你手持定出呢箱
決定好邊6隻先會知對手陣容
狙擊手sohan 03:31 AM 01-17-14
好,搵日

電腦最後果頁係戰鬥箱
打交前會問你手持定出呢箱
決定好邊6隻先會知對手陣容
我戰鬥箱本身係吉嘅所以開打前無問?
tao08 10:01 AM 01-17-14
草系精靈有邊隻好用(x版)
第一 ... 16 56 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 

返回主題版面