Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 55 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
冬雨 11:48 AM 12-01-15

T.K. 12:15 PM 12-01-15
低解像睇唔到,阿斯蘭果部係救世主??
神龍 01:12 PM 12-01-15
作者: T.K.:
低解像睇唔到,阿斯蘭果部係救世主??

mario0606 08:24 PM 12-01-15
作者: 神龍:
阿斯蘭好忙,一場可以有3隻阿斯蘭飛過
(閃電、自由、橙虎)
神龍 09:38 PM 12-01-15
加上無印定next 隻sf用ij做過assist, 可以改名assist蘭了
kev00269270 09:52 PM 12-08-15
今日試個下係橙虎
中規中矩不過不失

主射豆豆炮,就係普普通通果隻
副射揮鞭,橫揮動作同X1差唔多不過距離短+起動慢(好傷...對人根本打唔中)
N副射唔會抓人就只會直揮鞭,一樣咁慢

和X1相比,除左慢,因為主射唔係BR,主射>副射雖然可以成立但係要算清楚豆炮幾時射停人

ASSIST蘭有突進和射擊,突進命中後麻痺,不錯好用
射擊就只有一炮,命中略差不過對本機來說還是好用因為遠距就只有這一招
而且和其他ASSIST相比,回彈快好多(10秒左右?)

副格用用鞭抓人,和SEED VS時一樣可以繼續電人,亦可以接後格
不過傷害下降很多...根本抓癢不過用來護身還是OK的

格鬥...亮點不多,N格有派生,但係只係原地揮鞭打人極易被救機
而且如果打到一半對面DOWN左....仍然會打完全SET後果就係對面起身你剛好揮完然後食佢一SET格....

BD格動作似00R,不過只有一HIT請自行接下去,傷害拉不高
後格是慢化版的00Q後格,可以做快速格鬥收招,落地,避彈之類不過不可以過信...

有沙漠在我覺得依部上唔到TOP機....
2000中游機吧大概.....
因為冇強攻招,2部橙虎對戰基本上先攻的很大機會輸.....
T.K. 02:50 PM 12-09-15
ass蘭:基拉得三部機,我出晒四部機呀
kev00269270 03:26 PM 12-09-15
作者: T.K.:
ass蘭:基拉得三部機,我出晒四部機呀
基拉:我都係4部呀,部紅西我坐過一次
而且係4部都係正選出場
mario0606 01:40 AM 12-11-15
作者: kev00269270:
而且係4部都係正選出場
仲要架IJ借埋比人做馬甲機
冬雨 11:28 AM 12-16-15
機動戦士ガンダムEXVS.MB デスティニーガンダム(ハイネ機)

T.K. 04:20 PM 01-05-16
作者: kev00269270:
而且係4部都係正選出場
ass蘭:咁我都五部部傳說未用過之嘛下次用老虎、渣古做ass
kowloon 01:21 PM 01-11-16
純問意見:黎緊隻Mb on 有全國對戰(會唔會吸引多返d無打開mb既人玩?)
T.K. 06:08 PM 01-11-16
香港駁唔駁去日本都成問題
GN00508771 06:47 PM 01-11-16
所以九龍兄就係要做意見收集...唔係點說服班大人們
TOAKO X 09:28 PM 01-11-16
無打開都係一定唔會因為有全國Rank而玩返

因為一樣都係給班同店高手挑走你…如同之前打pt....
cb391906 12:54 AM 01-12-16
問題係連去日本,BD格慢人半秒點玩?
大覺屋師真 11:51 AM 01-12-16
駁日本我覺得唔會
咁會唔會香港連香港?

不過依個根本唔會係吸引我去街機玩嘅理由
雜魚落到去死路一條, 只會幫人入錢, 我係唔會落街機架啦, 比PS4版MB我啦
HakiK 12:11 PM 01-12-16
以家fb ps3行lan駁去日本server同日本仔打一樣係順,
所以應該唔駛擔心network問題

再講network mode唔work都仲可以正常咁打
所以mb on點都有客
出左mb on之後mb果邊就唔會再有野update
到時勢力戰都無得打,留一堆mb係度得返挑機仲無人玩
z96282424 01:05 PM 01-12-16
作者: kowloon:
純問意見:黎緊隻Mb on 有全國對戰(會唔會吸引多返d無打開mb既人玩?)
會, 至少唔使再單拖落機鋪要打港式EXVS(單挑), 同埋斷估都會跟返IC卡個rank 幫你match player, 水兵鬥水卒打都打得開心D
cb391906 10:13 PM 01-12-16
我比較怕會無得打電腦,比機鋪set 到焗挑online, 有得唔駛單挑係好,但有時同fd 出去想一齊打電腦多過挑機
HI_Ricky 11:07 PM 01-12-16
作者: kowloon:
全國打都幾好wo.
起碼時間,damage跟server ,唔會比鋪set 到
新手既我會易打D
TOAKO X 11:47 AM 01-13-16
的確好,問題有冇亂入先?
有的話同依家打勢力有街客亂入挑走咪一樣…

所以我唔睇好⋯

利申:我MB打左二百幾局之後放棄…
Ginji 11:56 AM 01-13-16
打全國係唔係一輸就要起身先aaa

個收費模式都唔知

好難話玩唔玩
kimtch 01:21 PM 01-13-16
其他有全國對戰既AC有D 乜野..
例如三國戰國大戰之類果款咁樣既全國大戰?
T.K. 04:12 PM 01-13-16
作者: TOAKO X:
的確好,問題有冇亂入先?
有的話同依家打勢力有街客亂入挑走咪一樣…

所以我唔睇好⋯

利申:我MB打左二百幾局之後放棄…
好似街霸咁,有得選打完三、四場,先開始亂入
其實ok既

有shuff的話,街等人之類都會入錢既
仲要好似上邊講,唔會有新之城調較法就幾好

驚日本方面班玩家話不要外國勢仲多啦
第一 ... 15 55 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  ... 最後

返回主題版面