Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-14, 05:20 AM   #1526
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

荷蘭沙維入陣~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 05:22 AM   #1527
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
炸彈恩迪out~真。馬特~
換多件殺人王OUT竟然換佐迪卡斯出尼
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 05:42 AM   #1528
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
悶,換阿古路。。

舊 07-10-14, 05:43 AM   #1529
BOYBOYBOY

古治出鏡率非常高( ´▽` )ノ

舊 07-10-14, 05:53 AM   #1530
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

守住呀~等到12碼~

舊 07-10-14, 05:55 AM   #1531
okabe

引用:
守住呀~等到12碼~
我睇加時會換亨生出尼
唔會再留位俾KRUL出尼守12碼
舊 07-10-14, 05:56 AM   #1532
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
驚輸都唔使唔攻嘛? 下半場仲少左攻勢

荷蘭叻又出嚟吹噓
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 05:56 AM   #1533
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
馬斯查蘭奴全埸照顧洛賓,要繼續落去
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 06:19 AM   #1534
BOYBOYBOY

古治唔係鐵人係鋼人。。-_-#

舊 07-10-14, 06:37 AM   #1535
零式
Banned

又12碼

舊 07-10-14, 06:42 AM   #1536
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
荷蘭玩完
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 06:43 AM   #1537
okabe

無喇!
荷蘭今次要還,
正選龍明顯唔識守12碼
決賽 德國VS阿根廷
舊 07-10-14, 06:44 AM   #1538
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
阿根廷搞掂!

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 06:46 AM   #1539
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
出得黎行,預左要還
大賽玩兩次十二碼緊係出事
keyman串荷蘭叻好應

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 06:46 AM   #1540
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
都好,可專心支持德國

舊 07-10-14, 06:47 AM   #1541
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
荷蘭又差一步
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 06:52 AM   #1542
okabe

引用:
作者: 小嘉 查看文章
荷蘭又差一步
咁既人腳算係咁
VPS去到淘汰賽已經無哂貨賣
單係靠洛賓真係好難踢
下次世盃如果荷蘭入到圍應該會換哂班,3巨頭會退落尼
舊 07-10-14, 06:55 AM   #1543
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
咁既人腳算係咁
VPS去到淘汰賽已經無哂貨賣
單係靠洛賓真係好難踢
下次世盃如果荷蘭入到圍應該會換哂班,3巨頭會退落尼
下屆歐國係最後1次機會了~

舊 07-10-14, 06:56 AM   #1544
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
荷蘭叻終於收檔

舊 07-10-14, 07:00 AM   #1545
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
下屆歐國係最後1次機會了~
換左教頭我唔睇好了 不如早兩年換血準備下次世盃
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 07:02 AM   #1546
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: okabe 查看文章
無喇!
荷蘭今次要還,
正選龍明顯唔識守12碼
決賽 德國VS阿根廷
其實唔算
一球差少少一球太勁冇計

對面靚球史奈達果球好關鍵

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 07:02 AM   #1547
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: JMi 查看文章
換左教頭我唔睇好了 不如早兩年換血準備下次世盃
希汀克更強~

舊 07-10-14, 07:07 AM   #1548
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今日射十二碼鬥運氣,一定唔夠阿根廷嚟啦!
1.今日係阿根廷獨立日 2.美洲主辦國、美洲球隊奪冠

雖然我一向都唔鍾意阿根廷,但迷信的我覺得冠軍都冇走雞了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 07:09 AM   #1549
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日射十二碼鬥運氣,一定唔夠阿根廷嚟啦!
1.今日係阿根廷獨立日 2.美洲主辦國、美洲球隊奪冠

雖然我一向都唔鍾意阿根廷,但迷信的我覺得冠軍都冇走雞了!
今日佢地好激動,第一球之後美斯已經想喊

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 07:52 AM   #1550
kawai
Senior Gamer

真係估唔到阿根廷第一球12碼就救到,好激動

唔知全場最佳會係馬斯查蘭奴定係GK羅美路呢?
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:33 AM

手機版 | APP版