Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-15, 01:57 AM   #1526
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
應該有得避 但基本上無得嬴
金閃閃認真少少大叫基友救我呀!基友出手當阿槍大閘蟹咁綁起就再見

至於第二個問題 HA咪就係咁解決囉 一齊死
神性B

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 02:04 AM   #1527
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
有無人數到今集紅A 哼 左幾多次 好唔自然
睇黎下集我要拎定紙巾
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 03:38 AM   #1528
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
無限劍製個景靚到
引用:
作者: kog 查看文章
話時話,如果士狼死咗,紅a是否會消失...??
印象中好似話只係其中一個平行世界o既事影響唔到佢成為英靈o既事實

引用:
作者: shooter 查看文章
紅A 係阿查,佢 射箭 既威力 強唔強過 玩劍?
但既 UBW,係唔係 base on "今次聖杯" 見識到 金閃閃 既寶貝,導致佢將來研究成功?
其實TM世界入面,魔術師有唔同屬性,而士郎o既屬性係劍,投影只係"副產品",只要佢修練落去就一定會得到正果(UBW)

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
講開槍哥, 又想討論下d設定問題

槍哥既加護頂唔頂到金閃閃既王之財寶(唔計ea)?
如果頂到, 咁佢應該會係第5次唯一可以正攻打贏金閃閃既英靈
打唔嬴,Fate線有呢段

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
小黑試過

(但明明記得有本設定話EX咖哩棒同EA一樣係投影唔到...)
無理由,士郎都得(破壞聖杯用)Archer無可能唔得

舊 05-10-15, 04:09 AM   #1529
newb
Crazy Gamer

引用:
作者: the fool 查看文章

話唔得係之後既後設黎,跟住因為吃左書所以再話雖然複製唔到神造兵器(EX咖哩棒同EAo個類)可以ubw裡面會有類似既劣化品
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 11:28 AM   #1530
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
完全唔記得
引用:
作者: sohippy 查看文章
話唔得係之後既後設黎,跟住因為吃左書所以再話雖然複製唔到神造兵器(EX咖哩棒同EAo個類)可以ubw裡面會有類似既劣化品
磨菇成日都食書
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
原配其實冷血D既B叔都有得嬴 阿槍有戰鬥續行就算唔夠手段囉13次命都應該可以一路拖著巴車
比到時間鐵拳無敵打死伊莉雅就有勝機
只係アインツベル打晒茅波你用打得嬴既方法打就會失去獎品

除非好似金閃閃咁一早知道
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 12:25 PM   #1531
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
可以期待凜被XXX????

舊 05-10-15, 02:54 PM   #1532
Naa
Junior Member

註冊日期: Oct 2014
睇完前兩集澟的顏藝,我只期待澟幫士郎補魔力
Naa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 04:40 PM   #1533
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

一陣又飛條龍出黎就唔好啦...

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 06:13 PM   #1534
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
きのこ負責監修20 21話打鬥

舊 05-10-15, 06:43 PM   #1535
someday
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
今集澟同Saber契約果段做得好無感好平淡, 完全feel唔到轉左Master後果種全身魔力噴射出黎嘅霸氣, BGM又用得唔好.
小說同UBW電影都做得熱血好多

此篇文章於 05-10-15 06:49 PM 被 someday 編輯。
someday 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 10:18 PM   #1536
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
一陣又飛條龍出黎就唔好啦...
應該都係海豚

舊 05-11-15, 01:07 AM   #1537
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: someday 查看文章
今集澟同Saber契約果段做得好無感好平淡, 完全feel唔到轉左Master後果種全身魔力噴射出黎嘅霸氣, BGM又用得唔好.
小說同UBW電影都做得熱血好多
電影版一轉左凜果時真係完全感受到: 我已經充滿力量喇!!!!

舊 05-11-15, 01:32 AM   #1538
money
◆.西野司命.◆

舊 05-11-15, 02:57 AM   #1539
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
無限劍製個景靚到

印象中好似話只係其中一個平行世界o既事影響唔到佢成為英靈o既事實

其實TM世界入面,魔術師有唔同屬性,而士郎o既屬性係劍,投影只係"副產品",只要佢修練落去就一定會得到正果(UBW)

fate線有阿槍對金閃
當然阿槍都係輸
但有講話阿槍都檔到金閃大半日

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 03:56 PM   #1540
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
fate線有阿槍對金閃
當然阿槍都係輸
但有講話阿槍都檔到金閃大半日
其實金閃閃放水姐.....基本開場EA+天之鎖有幾多個頂到
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 07:53 PM   #1541
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
同金閃閃講設定你已經輸左了

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 08:53 PM   #1542
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: ouki 查看文章
其實任奈須講架者

都可以話一開始金閃閃hea打點知槍哥即出gae blog爆心完場
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 10:24 PM   #1543
money
◆.西野司命.◆

Fate/stay night [Heaven's Feel] (1)

桜ルート解禁!真実の聖杯戦争が幕を開ける!

Fate/stay night [Heaven's Feel] (1) : カドカワコミックスA: タスクオーナ
著者:タスクオーナ
原作:TYPE-MOON
※発売日以降在庫が入り次第[購入]ボタンが付きます。
発売日は地域によって前後する場合があります。
衛宮邸に毎日通う桜。士郎と過ごす夢のような平和な日常を過ごすために…。一方、間桐慎二は聖杯戦争に挑むべく「桜」を贄に召喚準備を始めるのだった。

発売日:2015年06月26日
定価(税込): 予)626円
ISBN 978-4-04-103397-5-C0979
角川書店

舊 05-13-15, 01:13 AM   #1544
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: money 查看文章
愉悅部會員 (顧問老師:蟲爺)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-15, 10:47 AM   #1545
money
◆.西野司命.◆

舊 05-16-15, 11:13 PM   #1546
money
◆.西野司命.◆

舊 05-16-15, 11:25 PM   #1547
money
◆.西野司命.◆

舊 05-16-15, 11:25 PM   #1548
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
自害しろ  幸運E

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:27 PM   #1549
newb
Crazy Gamer

Emiya BGM \/

arm arm 播呢首bgm無耐就左完場,希望下集繼續有\/

此篇文章於 05-16-15 11:33 PM 被 newb 編輯。
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:30 PM   #1550
money
◆.西野司命.◆

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 05:21 AM

手機版 | APP版