Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
leungky1 10:15 AM 09-09-17
個個都用新Jr.
要不停避機械人
由手機版發出
野良猫 10:19 AM 09-09-17
作者: leungky1:
個個都用新Jr.
要不停避機械人
由手機版發出
打祭時應該仲多人用
又要避機仔又要避雨
leungky1 10:46 AM 09-09-17
魚砲短暫A-,俾斷線攪到要再努力
就差搶塔
由手機版發出
ROCAS 01:42 PM 09-09-17
本身好鍾意用若葉, 家下紅葉出左, 有點難選
leungky1 05:37 PM 09-09-17
個系統不斷派啲唔識行出去嘅隊友
究竟想點
由1751比人累到落1537

攞住支喇叭嘅個個向下射,仲要游到靚一靚先行出少少.......
由手機版發出
lodoss 06:14 PM 09-09-17
作者: leungky1:
個系統不斷派啲唔識行出去嘅隊友
究竟想點
由1751比人累到落1537

攞住支喇叭嘅個個向下射,仲要游到靚一靚先行出少少.......
由手機版發出
隊友識打真係好重要,
我有次都係行唔到出去,
每次衝出去打人都冇人跟,
比人圍死

我升滿晒就冇打, 最後都係得18xx
Doctori 06:17 PM 09-09-17
乜好少薯條友咩,成日開唔到場,又自己隊自己
由手機版發出
貓太部 06:42 PM 09-09-17
作者: Doctori:
乜好少薯條友咩,成日開唔到場,又自己隊自己
由手機版發出
應該係相反,太多,
我上次選番茄汁,都未試過對自家陣營~
野良猫 06:49 PM 09-09-17
好似遇到老金人
最後完場前見到條友射水炮可以好高速周圍掃…
mrk 07:03 PM 09-09-17
作者: 新月:
呢D情節放上大舞台,真係全場歡呼
GAF無人去9月30日比賽?
有呀!!!
catho7 07:05 PM 09-09-17
作者: 野良猫:
好似遇到老金人
最後完場前見到條友射水炮可以好高速周圍掃…
條友係好遠射
信長 07:26 PM 09-09-17
我是team 麥樂雞
fest 場用52. 玩波
迪安大叔 07:51 PM 09-09-17
21:00 徵 雞友2名 打到盡
SWITCH FC: 3508-0941-1120
有無大大可以幫手?
張飛後代 08:07 PM 09-09-17
個個都麥樂雞⋯我係薯條之友。
信長 08:22 PM 09-09-17
依家想食雞
leungky1 08:24 PM 09-09-17
日本多薯條......
只可以講香港嘅薯條一流水作業就唔掂

夜晚情況又好返啲.....
但好似係因為薯條嗰邊多左雷人
由手機版發出
信長 08:33 PM 09-09-17
上次蛋醬都係幾多人 ,七十幾%人氣
勝負都係1,2%... 比人雷唔少, 今次可能好D, 新手都玩左1個月,應無咁雷
信長 08:52 PM 09-09-17
貨櫃場,又係咁, 人地搶中場,仲油屋企.. 尼個圖壓左好難返身
屋企地落後儲必先用... 比人壓晒,又無地儲必

用緊L3.. 塗地射程都有.. baller 迫到人牆角爆好正, 對佢個遮,佢擋,比我狂撞撞死,佢應該好絕望
leungky1 10:13 PM 09-09-17
作者: 信長:
貨櫃場,又係咁, 人地搶中場,仲油屋企.. 尼個圖壓左好難返身

用緊L3.. 塗地射程都有.. baller 迫到人牆角爆好正, 對佢個遮,佢擋,比我狂撞撞死,佢應該好絕望
限定場都係咁
因為中間位特別窄,只要嗰個位唔失就好易全壓

金槍Baller依家比較無差別咁壓到陣帶到人
相對地其他武器合作要求會正常啲
唔知下次老任會唔會將佢同銀槍一齊Nerf下
由手機版發出
張飛後代 10:39 PM 09-09-17
都唔知祭典係咪特別多冇好網絡服務既閒人⋯成日斷線。
斷到我畀系統禁戰5分鐘⋯
迪安大叔 11:20 PM 09-09-17
今次event場 真係好細好逼....玩baller 一流
ZOMA 11:50 PM 09-09-17
作者: 信長:

我覺得d人唔知搶中場個重要性
唔係Splat zone 就唔使搶中間咁
個個都自由人

打Regular有幾可係輸左中間都仲有得贏啊
信長 11:58 PM 09-09-17
開US ACC, LV 1 殺十以上都carry 唔到
信長 12:13 AM 09-10-17
作者: ZOMA:
個個都自由人

Regular 跟本就係玩map control..基本功
打RANK 就個個無晒概念
leungky1 12:25 AM 09-10-17
啲街場友自己地油哂都堅決唔肯推過限定場中間
結果人地團結攻上嚟未死哂
嗰下輸得超唔抵

真係越夜越多豬隊友

作者: ZOMA:
個個都自由人

都得單車場有機會

今次限定場係特別恰唔守中間嘅人
同埋有齊唔守中間嘅隊友嘅人
由手機版發出
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110  ... 最後

返回主題版面