Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
kimtch 11:04 PM 10-12-15
作者: sd03021:

PS. 幾日前都FULL左次never say never
不過結算果陣有一個NICE都當我FULL COMBO

睇黎都係打番PRO算
MASTER成日都唔跌卡
你出左技檔NICE 斷COM嘛
sd03021 11:32 PM 10-12-15
作者: kimtch:
你出左技檔NICE 斷COM嘛
其實我都唔知自己邊張有D咁既野

頭先又出多張SR星輝子
不過另一張SR仲係連個影都無睇到
JMi 11:41 PM 10-12-15
作者: sd03021:
其實我都唔知自己邊張有D咁既野

頭先又出多張SR星輝子
不過另一張SR仲係連個影都無睇到

我綾瀨突5喇 都無張賤輝...
KA版柯柏文 11:50 PM 10-12-15
SR星輝子? 什麼來? 可吃的?
JMi 12:05 AM 10-13-15
作者: KA版柯柏文:
SR星輝子? 什麼來? 可吃的?
每次出報酬要load果時我都緊張下 然後彈張new R又失望一次咁...
Cowlex 01:23 AM 10-13-15
綾瀨突6
輝子未實裝
zzzdx 01:24 AM 10-13-15
綾瀨突10
輝子突3

依家有load一定唔係上面2張..............
J+1 09:46 AM 10-13-15
剛剛10張綾瀨都未跌過一隻菇......
由手機版發出
廢人 09:48 AM 10-13-15
8乃香
2菇
由手機版發出
kimtch 09:54 AM 10-13-15
13香 2星
JMi 01:46 PM 10-13-15
作者: J+1:
剛剛10張綾瀨都未跌過一隻菇......
由手機版發出
我都11張西園寺後
失手打左次A先無啦啦菇左 解脫了
~小鬼~ 01:47 PM 10-13-15
星輝子出率低到傻,綾瀨我估有20,星輝先得1....
JMi 01:49 PM 10-13-15
我都想綾瀨15...

應該係我渣 無次次S 所以跌少左 爆左100石打足多日 得7SR...
~小鬼~ 02:02 PM 10-13-15
轉左pool, 2張新sr 當然唔會抽
廢人 02:03 PM 10-13-15
竟然有新錄.........
估你唔到
由手機版發出
JMi 02:04 PM 10-13-15
亡己陣

中兩張唔關事SR
heyman774 02:09 PM 10-13-15
8綾瀨2星輝
唔好再出星輝, 比我15一隻收工吧啦
Cly 02:11 PM 10-13-15
話說星輝子升滿有13k 應該留多幾張做後排?
JMi 02:12 PM 10-13-15
...
比鬼巨呃左........

食18張R 90%升技 炒左 lol
J+1 02:13 PM 10-13-15
最怕呢兩隻打ev都會跌

樓上,我之前試過隻巨人食一張r有好似2%結果同我升到一野x
由手機版發出
~小鬼~ 02:14 PM 10-13-15
作者: JMi:
...
比鬼巨呃左........

食18張R 90%升技 炒左 lol
點解慳果2張
~小鬼~ 02:14 PM 10-13-15
作者: J+1:
最怕呢兩隻打ev都會跌
由手機版發出
哩2隻SR 黎唔會跌但下次抽應該抽到
JMi 02:15 PM 10-13-15
作者: ~小鬼~:
點解慳果2張
剛好18張 要清倉打機 咪試下囉 唉 XD
Cly 02:19 PM 10-13-15
SSR升5技廿張80% 6技66%...有排挨
KA版柯柏文 02:28 PM 10-13-15
玩CC昇武器試過95%炒, 所以呢度我一定唔會搏
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後

返回主題版面