Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-18-13, 11:07 PM   #126
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
可能我早on,仲玩緊
???

今日好似全日都on 唔到line 喎

你係香港psn?
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 11:31 PM   #127
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: wir 查看文章
???

今日好似全日都on 唔到line 喎

你係香港psn?
我係香港PSN丫~我見fmw,zero都on到丫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 11:34 PM   #128
wir

引用:
我係香港PSN丫~我見fmw,zero都on到丫
嗯???

剩係得我一個玩唔到

login 又話而家psn maintance 中...

唔係咁灰下話
舊 01-18-13, 11:34 PM   #129
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
可能我早on,仲玩緊
我都玩緊,無問題
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 11:36 PM   #130
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
嗯???

剩係得我一個玩唔到

login 又話而家psn maintance 中...

唔係咁灰下話
我都唔得orz
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 11:40 PM   #131
wir

上psn 個blog 話全球都停晒做mainstance

鳴...

睇唔睇到而家black ops 2 全球有幾多人玩緊?
舊 01-18-13, 11:51 PM   #132
fmwp167

引用:
上psn 個blog 話全球都停晒做mainstance

鳴...

睇唔睇到而家black ops 2 全球有幾多人玩緊?
30萬人玩緊
舊 01-19-13, 12:09 AM   #133
wir

引用:
作者: fmwp167 查看文章
30萬人玩緊
咁唯有等聽朝睇下點
舊 01-19-13, 12:39 AM   #134
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
Zero你入黎o個場都唔知做乜事,冇啦啦走剩我一個人,你隊就有6個,好似玩緊大逃殺咁

不過竟然嬴左

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 01-19-13 12:46 AM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-13, 12:54 AM   #135
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
見到得你一個
嗱嗱聲走返出去

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-13, 12:58 AM   #136
クリス.レッド

引用:
作者: Einhander 查看文章
見到得你一個
嗱嗱聲走返出去
唔知點解走黎走去,都係我走去人地背後仲要玩埋Vector+sup,搵我唔到

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-19-13, 01:16 AM   #137
fmwp167

引用:
咁唯有等聽朝睇下點
真係奇怪
不過索尼又係不爭氣
個network 成日都出問題
舊 01-19-13, 09:35 AM   #138
fmwp167

今早都login到
但係睇外國討論區
都有好多人入不到
舊 01-19-13, 11:21 AM   #139
wir

又再延期到今晚了...

頂佢個hkpsn 個網直頭連延期通知都唔update

唯有玩far cry...
舊 01-19-13, 01:23 PM   #140

引用:
又再延期到今晚了...

唯有玩住DMC先,今晚揾大家一齊組隊
舊 01-19-13, 01:25 PM   #141
fmwp167

引用:
又再延期到今晚了...

外國那邊也是在罵得很厲害...
說什麼一直在推遲...又推遲...

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
唯有玩住DMC先,今晚揾大家一齊組隊
希望今晚可以跟大家玩吧...
舊 01-19-13, 01:32 PM   #142

我岩岩開機但已經可以login PSN了!
舊 01-19-13, 01:36 PM   #143
wir

頂佢個制...而家先黎login 到

約左人出街了

此篇文章於 01-19-13 01:38 PM 被 wir 編輯。
舊 01-19-13, 01:46 PM   #144

引用:
頂佢個制...而家先黎login 到

約左人出街了
唔緊要啦,今晚玩
舊 01-19-13, 02:12 PM   #145
fmwp167

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
唔緊要啦,今晚玩
無錯,今晚玩吧

另外,有無人可以教我用m27

成日殺不到人
舊 01-19-13, 06:59 PM   #146
クリス.レッド

仲練習緊FAL,好過之前,但真係要慢慢行,近距離駁火真係大忌黎

SWAT556真係玩唔掂

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-19-13, 10:03 PM   #147
fmwp167

引用:
仲練習緊FAL,好過之前,但真係要慢慢行,近距離駁火真係大忌黎

SWAT556真係玩唔掂
有無裝select fire?
fal 近距離可以試下hip fire
幾準下,而且兩彈死

556打近戰輸係正常
可以試加滅聲,acog,quickdraw
舊 01-19-13, 10:12 PM   #148
クリス.レッド

引用:
作者: fmwp167 查看文章
有無裝select fire?
fal 近距離可以試下hip fire
幾準下,而且兩彈死

556打近戰輸係正常
可以試加滅聲,acog,quickdraw
用緊hybrid用唔到select fire,不過之前用SF都係中距離戰為主
依家用hybrid+quick draw

556依d幾飛槍等下次prestige練先

要慣番AR唔可以衝得咁勁先得

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 01-20-13, 01:40 AM   #149
fmwp167

引用:
用緊hybrid用唔到select fire,不過之前用SF都係中距離戰為主
依家用hybrid+quick draw

556依d幾飛槍等下次prestige練先

要慣番AR唔可以衝得咁勁先得
我感覺FAL配上SF真的很強
不過如你要升hybrid 也就沒辦法了

之前升FAL的時候
常在欺負人
現在報應來了
用最弱的m27真的輸很慘
我想將來升滿了之後
會好好封存了它,永不使用

一整晚也在打頭,真的很悶
舊 01-20-13, 02:18 AM   #150
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
556裝sf超難用
我都係over kill加多支smg/shotgun配黎用

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty Black Ops 2 (已售) ahleung 電視遊戲討論版 882 09-21-13 01:17 PM
[多機種] [PS3/XB360] Call of Duty: Black Ops 討論區 LKC 攻略及心得交流區 372 06-29-11 01:56 PM
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM
Call of Duty 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 55 10-09-04 11:58 AM

現在的時間是 02:27 PM

手機版 | APP版