Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
GAF告示版>GAF Ban List
我係我 12:11 AM 05-03-04
"_汁"姐....唔駛咁大鑊呱...
又唔係淫得出晒面果隻....
歸蝶 12:38 AM 05-03-04
不尊重topic?off就是不尊重la,這大有人在~~~~所以這點好像不是ban的理由吧~~~~
平時清談topic變 ,都係close topic.....唔係太露都唔會點.......
定係飲食版嚴d
neo2046 12:51 AM 05-03-04
while it is said the account to be "banned", it is more reasonable
to say the account is "suspended"
and I think "3 days suspension" is not a heavy punishment
廢人 12:52 AM 05-03-04
我想問咁如果係h-版講依兩隻字會如何
neo2046 01:00 AM 05-03-04
作者: 廢人:
我想問咁如果係h-版講依兩隻字會如何
nothing will be happened
廢人 01:09 AM 05-03-04
仲以為會唔比討論依套動畫tim(雖然我冇睇)
龍寶寶 02:57 PM 05-03-04
神京會被BAN7日,原因係講粗口!!
龍寶寶 07:19 PM 05-11-04
鳳舞月天-陸小鳳講粗口被BAN7日!!
龍寶寶 02:28 PM 05-12-04
有關鳳舞月天-陸小鳳所用其他ACC都會永久性地BAN,一經發現就即BAN,不再通知!!
而鳳舞月天-陸小鳳由本來被BAN7日加至被BAN10日,特此通知!!
被BAN日數有必要可以再加!!
馬沙 02:42 PM 05-12-04
作者: 龍寶寶:
有關鳳舞月天-陸小鳳所用其他ACC都會永久性地BAN,一經發現就即BAN,不再通知!!
而鳳舞月天-陸小鳳由本來被BAN7日加至被BAN10日,特此通知!!
被BAN日數有必要可以再加!!

為左D乜 ?

你Ban佢 , 佢開另一個acc講野 . 好正常o者 .

你又要Ban人又要人唔上GAF先安樂 ?!

你幾時變到咁唔講道理 , 講好BAN7日就7日 ,無啦啦又話加10日 , 算點 !
等陣10日又10日 , 咁佢咪成世GAF禁言 ?!
一係你Ban左佢 , 等佢開另一個acc講野 , 家下人地上唔上GAF唔到你管、更唔到比你奪去發言權吧 ,你當他是玩具嗎 ?! 你是管理人 , 但不是皇帝吧 !

你Ban人不等如可奪去別人發言權吧 !
風音 02:57 PM 05-12-04
作者: 馬沙:
為左D乜 ?

你幾時變到咁唔講道理 , 講好BAN7日就7日 ,無啦啦又話加10日 , 算點 !
一係你Ban左佢 , 等佢開另一個acc講野 , 家下人地上唔上GAF唔到你管、更唔到比你奪去發言權吧 ,你當他是玩具嗎 ?! 你是管理人 , 但不是皇帝吧 !

唔係永久ban既人有乜理由可以開新account?
如果一被ban(暫時)就即開新account,咁ban黎有乜意義??a
光之審裁者 03:00 PM 05-12-04
作者: Scarlet:
如果一被ban(暫時)就即開新account,咁ban黎有乜意義??a
但好多人都係咁~~~~ a
GUSTAV 03:00 PM 05-12-04
為左D乜 ?

如果開另一個a/c講野得...
咁ban既意義何在....
馬沙 03:01 PM 05-12-04
根本Ban人就冇意義 , 要人改是改好他們的本質 , 而不是禁言
GUSTAV 03:01 PM 05-12-04
根本Ban人就冇意義 , 要人改是改好他們的本質 , 而不是禁言
咁有人犯罪
叫人坐監都冇意義啦
龍寶寶 03:02 PM 05-12-04
為左D乜 ?

你憑咩係度同我講!!

佢講粗口就BAN7,基本上佢作晚所用的真.碧咸23我都知,但我放過佢,但佢竟然作晚再開個叫鳳小陸的ACC,ok,既然佢完全無視我的警告,我也不必同佢客氣,加多果3日係因為佢開的Acc所引至的!!
在你看來,BAN7日就可再開個新Acc上來,那先前被BAN7日的Acc跟本就多餘,同直接永久性BAN有乜分別,還定你都會立即新Acc上來,你自己用腦諗下啦!!
風音 03:03 PM 05-12-04
ban人係懲罰既一種,類似於坐監......
開新account=逃獄
捉到加刑有乜唔合理?
光之審裁者 03:06 PM 05-12-04
作者: GUSTAV:
咁有人犯罪
叫人坐監都冇意義啦
叫人坐監...唔到他分身出來吧~~~
且坐監希望改好他的本質為他所做的事負責,而不是要剝奪他的自由吧~~~
Rabbidas 03:08 PM 05-12-04
咁又唔係咁講...我立場係重生後只要佢冇再搞事就唔應該Ban

一直ban下去解決唔到問題..寶寶,7天就7天ok?
光之審裁者 03:09 PM 05-12-04
ban人係懲罰既一種,類似於坐監......
開新account=逃獄
捉到加刑有乜唔合理?
咁問一句永久地ban又開新a/c回來?
量產型歌手和17是什麼?
龍寶寶 03:09 PM 05-12-04
作者: Yui Narusawa:

一直ban下去解決唔到問題..寶寶,7天就7天ok?
ok
GUSTAV 03:09 PM 05-12-04
作者: 光之審裁者:
叫人坐監...唔到他分身出來吧~~~
且坐監希望改好他的本質為他所做的事負責,而不是要剝奪他的自由吧~~~
基本上被ban同坐監差唔多
係想被ban既人係期間反省
如果可以即開a/c,等於一個強姦犯比人拉左後又可以用另一個身份繼續係出面作惡
咁ban黎做乜?咁樣先係真真正正失去ban既意義
可憐有d人連ban人係為左咩都可以曲解成咁
光之審裁者 03:10 PM 05-12-04
作者: 藍莓咖啡:
ban7日變成10日 , 點解唔可以?
佢開新acc再搞事, 即係又犯
所以刑期加長, 有咩唔妥
但他其他a/c無犯,但全部ban了....原因?
風音 03:11 PM 05-12-04
咁問一句永久地ban又開新a/c回來?
量產型歌手和17是什麼?
永久性ban=死刑
再開account=重新做人(舊account post數不會繼承)

風音 03:12 PM 05-12-04
但他其他a/c無犯,但全部ban了....原因?
逃獄者罪加一等,不能姑息。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面