Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-11-15, 09:11 PM   #126
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
我重建緊主角間屋,有排砌
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 10:04 PM   #127
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
地毯式搜索庇護山丘,都係揾唔番隻狗。。。
當佢走失左算。。。
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 10:22 PM   #128
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
....6支髮夾連一個新手鎖都開唔到

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 10:27 PM   #129
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
減輻射嗰樣道具我玩左17個鐘先拎到一包。。

係咪要去鑽石城揾醫生先可以降輻射a

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 10:30 PM   #130
大懶財

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

上一頁有人貼左教學

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
地毯式搜索庇護山丘,都係揾唔番隻狗。。。
當佢走失左算。。。
嗰度有間狗屋,佢長期喺嗰度

此篇文章於 11-11-15 10:32 PM 被 大懶財 編輯。
舊 11-11-15, 10:59 PM   #131
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 大懶財 查看文章

上一頁有人貼左教學

睇左,理解到但實際上3野就斷一支....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:10 PM   #132
大懶財

引用:
睇左,理解到但實際上3野就斷一支....
你太大力推粒波波掣。。。慢慢嚟la

舊 11-11-15, 11:31 PM   #133
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
去工廠清掠奪者, 已經用左我十二支針
已經玩普通難度

果然係神犬拉西

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞

此篇文章於 11-11-15 11:38 PM 被 initial 編輯。
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:39 PM   #134
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
想問個APPS係咪單純輔助用?
D小遊戲玩完會唔會有$或道具,放返落隻主GAME到用?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:52 PM   #135
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 大懶財 查看文章

上一頁有人貼左教學

無啊,貼吧都有人一樣情況
已經揾一圈訓一晚再揾甘,重複揾左幾次都冇。。。

就係想用隻狗做樓上片中既野。。。==

此篇文章於 11-11-15 11:57 PM 被 jeffyen83 編輯。
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:25 AM   #136
權愛真

註冊日期: Oct 2010
之前d人成日話可以啪啪啪……
其實到依家都見唔到相關影片…亦無人有影到相出黎睇……
其實係咪唔得?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 01:00 AM   #137
大懶財

上面條片

初期去警局做完兄弟會個任,拎嗰支雷射槍都幾好用

引用:
作者: jeffyen83 查看文章
無啊,貼吧都有人一樣情況
已經揾一圈訓一晚再揾甘,重複揾左幾次都冇。。。

就係想用隻狗做樓上片中既野。。。==
試下換下同伴睇下佢會唔會reset, 再唔係去紅火箭睇下

引用:
作者: 權愛真 查看文章
其實到依家都見唔到相關影片…亦無人有影到相出黎睇……
其實係咪唔得?
應該冇乜可能有掛

舊 11-12-15, 03:56 AM   #138
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
想問下有無邊個儲物地點係共通,同埋放喺屋企嘅物品會唔會被人偷
係咪做垃圾佬見到乜都執就無死
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 08:37 AM   #139
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: usayarE 查看文章
想問下有無邊個儲物地點係共通,同埋放喺屋企嘅物品會唔會被人偷

睇外國forum 話要升某個技能, 但我唔太記得...
好似係xxx leader 同 supply line ,就可以叫人幫手睇住
將市鎮連埋一齊
由手機版發出
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 08:51 AM   #140
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
請問髮夾邊度有得拎 岩岩開係 係vault111有無?
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 09:04 AM   #141
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
請問髮夾邊度有得拎 岩岩開係 係vault111有無?
111就係冷凍槍出面文件櫃記得有支 隻game慢慢殺人越貨搜掠就岩

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 09:12 AM   #142
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: usayarE 查看文章
1) 前集屋企內D野絕唔會俾人偷. 安全.
2) 乜都執就係冇死, 但唔知係乜東西就絕唔好賣/掉

舊 11-12-15, 09:13 AM   #143
wing
格鬥低手

引用:
作者: 權愛真 查看文章
唔計MOD, 以前的確有得啪啪啪,但畫面一黑, 根本冇野睇. 唔好諗住有witcher或mass effect果種.

舊 11-12-15, 10:18 AM   #144
david
The One

註冊日期: Mar 2002
等我仲R曬頭諗咩係啪啪啪,原來係...

去玩WITCHER啦,有熟有唔熟,迎合唔同口味...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 10:19 AM   #145
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

只不過上reddit望下perk就唔小心比人spoil左主線

舊 11-12-15, 10:22 AM   #146
david
The One

PERK你就等WIKI啦,應該月底前會有人捨得放底個手掣去打字...

REDDIT呢O的好心O既就會放SPOILER遮O下,但好多都唔理的...

---
舊 11-12-15, 10:22 AM   #147
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: david 查看文章
等我仲R曬頭諗咩係啪啪啪,原來係...

去玩WITCHER啦,有熟有唔熟,迎合唔同口味...
老實要玩啪啪啪點解唔去玩custom maid2

舊 11-12-15, 10:24 AM   #148
david
The One

引用:
作者: reiyaw 查看文章
老實要玩啪啪啪點解唔去玩custom maid2
無玩過鬼知咩...

---
舊 11-12-15, 11:13 AM   #149
wing
格鬥低手

引用:
作者: david 查看文章
無玩過鬼知咩...
今代真係好似吸左好多新人入坑.

我有D friend以前唔玩, 今集都玩, 因為有中文版.

舊 11-12-15, 11:25 AM   #150
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
隻game有冇auto aim,好難玩
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
[多機種] Fallout 3 - Vault GAF輻射難民攻略區 大覺屋師真 攻略及心得交流區 449 06-12-13 04:38 AM
點樣令AVG FREE EDITION 2012唔會彈MOVE TO VAULT的訊息? RPG之鬼 手機資訊/電腦軟硬討論 1 01-06-12 10:09 AM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 10:50 AM

手機版 | APP版