Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-11, 03:23 AM   #126
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
大作講緊UMVC3同SF VS TK掛
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-11, 03:31 AM   #127
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: dust11 查看文章
大作講緊UMVC3同SF VS TK掛
大作??果真因人而異

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-11, 11:20 AM   #128
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: shodanng2 查看文章
之前3DS隻SSF4好似全球好賣得
所以可能Capcom覺得要靠MH賺錢
唔一定要係PSP/PSV出
重點已講

若果PSP真係變咗MH專用機,咁死人卡普空點都要搵第二部機去令到其他GAME都一樣咁好賣

睇PSO2 Live先

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-11, 02:29 PM   #129
dick-yeung
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
邊2隻大作??
Marvel vs Capcom
鐵拳 vs 街霸

舊 05-30-12, 12:15 PM   #130
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
capcom summer jam
http://www.capcom.co.jp/game/event/capcomjam/

* ■バイオハザード6のステージ開催が決定!!
日本初公開となる情報盛りだくさんのスペシャルステージなので、イベントでチェックしよう!

* ■モンスターハンターシリーズステージ開催が決定!!
モンスターハンターシリーズのステージ開催が決定!ニンテンドー3DS「モンスターハンター4」の最新情報も・・・・!

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 01:24 PM   #131
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: neo2046 查看文章
capcom summer jam
http://www.capcom.co.jp/game/event/capcomjam/

* ■バイオハザード6のステージ開催が決定!!
日本初公開となる情報盛りだくさんのスペシャルステージなので、イベントでチェックしよう!

* ■モンスターハンターシリーズステージ開催が決定!!
モンスターハンターシリーズのステージ開催が決定!ニンテンドー3DS「モンスターハンター4」の最新情報も・・・・!
嘩嚟啦~~
唔該加返個WIFI ONLINE合作

舊 05-30-12, 02:34 PM   #132
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
好期待

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 02:36 PM   #133
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
出埋大mon改良版先好出

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 02:51 PM   #134
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
細mon唔玩lu...冇眼力

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 05:34 PM   #135
dasw123
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
Nintendo Switch IDSW-3664-0133-1821
引用:
作者: Suda 查看文章
我覺得應該唔會咁快,除非PSV有少少起息

ROUND 1 FIGHT!
dasw123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 05:47 PM   #136
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
細mon唔玩lu...冇眼力
用心良苦,為左訓練你地獵人既集中力
特登揀3DS出3G,咁都唔體諒下?

利申:最近PSV打MHP3仲過多打3G

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 07:03 PM   #137
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
公佈得嚟預佢整一年,到時應該有新3DS吧
更可能配合新機出特別版(發夢中)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 07:10 PM   #138
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
期望多平台 ...........不過係Wii U!!
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-12, 09:49 PM   #139
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Navism 查看文章
期望多平台 ...........不過係Wii U!!
就算係都唔會同期出...
應該出完3ds版隔一排先出.
等人比兩次錢...
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 07:02 AM   #140
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Suda 查看文章
大 mon 3DS 係其他人造謠既假情報來,
現階段沒有官方任何証明, 包括官方連結
呢家 3DS 係銷售上升期亦未飽和, 無必要出新 3DS 啦
今年 E3 是 Wii U
個人覺得新 3DS 最快下年 E3 先會發表
你係任天堂都唔會出新 3DS 來打自己既 Wii U 啦 = =

此篇文章於 05-31-12 07:06 AM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 01:32 PM   #141
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Netnet 查看文章
大 mon 3DS 係其他人造謠既假情報來,
現階段沒有官方任何証明, 包括官方連結
呢家 3DS 係銷售上升期亦未飽和, 無必要出新 3DS 啦
今年 E3 是 Wii U
個人覺得新 3DS 最快下年 E3 先會發表
你係任天堂都唔會出新 3DS 來打自己既 Wii U 啦 = =
你可以唔信我
我之前做間日本公司係賣基板既, 其中有個客係專供基板俾 N 記, 當中的確係有3DS LL 既project
試產已完成, 但發售日我就不知道了

舊 05-31-12, 01:52 PM   #142
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: victorsky 查看文章
你可以唔信我
我之前做間日本公司係賣基板既, 其中有個客係專供基板俾 N 記, 當中的確係有3DS LL 既project
試產已完成, 但發售日我就不知道了
你說果部的推銷用試機有右搖未 ?

我唔想咁...........

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-12, 05:21 PM   #143
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: pet3 查看文章

我唔知, 因為負責呢個客個sales 唔係我
淨係知有個咁既生產計劃

舊 05-31-12, 08:29 PM   #144
MO

引用:
作者: pet3 查看文章

如果出新型號, 右搖就實有啦..
爭在咩時機推出啫
舊 05-31-12, 11:17 PM   #145
hahahaaaa
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
3DS仲KEEP住個勢,PSV又唔爭氣,冇一年半載都唔會有大MON啦
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 04:03 AM   #146
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: hahahaaaa 查看文章
3DS仲KEEP住個勢,PSV又唔爭氣,冇一年半載都唔會有大MON啦
大 mon 3DS 已証實是大陸那邊騙子製作的假消息 (那樓主被爆料在TGBUS交易中騙人GBM等等)
3DS 現在銷售上升期, 沒必要在今年 E3 推出新 3DS 了
今年E3 必定集中 Wii U
任記今年怎會出新 3DS 影響自己今年主力既 Wii U 銷量,
所以就算有新 3DS, 最快公佈也要下年 E3 吧
所以不用想了

任天堂以前從沒聽過分辨率會上升成2倍的。
以後開發的遊戲以什麼分辨率為標準?
主機可不能搞兩個開發標準啊。

此篇文章於 06-01-12 04:58 AM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 12:38 PM   #147
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: Netnet 查看文章
大 mon 3DS 已証實是大陸那邊騙子製作的假消息 (那樓主被爆料在TGBUS交易中騙人GBM等等)
3DS 現在銷售上升期, 沒必要在今年 E3 推出新 3DS 了
今年E3 必定集中 Wii U
任記今年怎會出新 3DS 影響自己今年主力既 Wii U 銷量,
所以就算有新 3DS, 最快公佈也要下年 E3 吧
所以不用想了

任天堂以前從沒聽過分辨率會上升成2倍的。
以後開發的遊戲以什麼分辨率為標準?
主機可不能搞兩個開發標準啊。
個情況類似上年個個幻想iPhone 5係咩樣
最後發現只係出iPhone 4S
外形冇變
事後回想番
之前所有傳聞既圖都係假圖

依家新版3DS係大眾既幻想
傳左成年啦
唔等於任天堂要跟住做
如果乜都比你地估到
不如你地自己開間任天堂啦
呢D傳聞個個月都有
最終總有一次會中既
不過唔知係何年何日咁解

為左呢D傳聞而忍手唔買3DS既就最笨
為D非官方消息黎等

此篇文章於 06-01-12 12:40 PM 被 shodanng2 編輯。
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-12, 01:27 PM   #148
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
我50/50, 覺得兩邊都講得通

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 12:56 AM   #149
chunmanx
我ge代號係風

PSN  IDndswii
想當年NDS Lite同埋wii都係同一年出喎
雖則一個年頭一個年尾
大約差八個月啦

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-12, 01:14 AM   #150
MO

引用:
作者: chunmanx 查看文章
想當年NDS Lite同埋wii都係同一年出喎
雖則一個年頭一個年尾
大約差八個月啦
咁今次都相差八個月啦
假設WiiU 2/12/2012出
新3DS就2/8/2013啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Monster Hunter Frontier Online 葡萄區 vol.29【オワタ】 鈴蘭 PC電腦遊戲討論版 922 05-05-14 08:06 PM
TERA Online - True MMO Monster Hunter Vanux PC電腦遊戲討論版 68 12-19-12 12:04 AM
Monster Hunter Frontier Online 討論區 vol.28【~古龍(岩)襲來!~】 鈴蘭 PC電腦遊戲討論版 1012 03-14-12 04:22 PM
Dungeon Hunter: Alliance - Diablo式 4人Co-op online ARPG (PSN) - 支援PS Move Designer 電視遊戲討論版 17 06-12-11 08:54 PM
Monster Hunter Frontier Online 討論區 vol.19【闘魂注入!】 鈴蘭 PC電腦遊戲討論版 1010 03-02-11 04:05 PM

現在的時間是 09:41 PM

手機版 | APP版