Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-04, 01:52 PM   #126
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
依家出到112,以火鳳8回一期單行本咁計,13期出到109,咁14期陳某完成左3/8,仲有5回,好心急>.<想睇呂布有幾勁

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-04, 02:00 PM   #127
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我都未睇.....咁打法操操好快死得...........有邊個可以停止布布呢...........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-04, 02:02 PM   #128
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
等佢一本本書咁買待得好唔耐煩
好似一年先出得5,6本
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-04, 02:03 PM   #129
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 小黑 :
好似一年先出得5,6本
邊有5,6本....3個月一本左右啦....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-07-04, 07:33 PM   #130
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
荀彧返來了.....開始引軍救曹操作戰
曹操曰:「人說臥龍、鳳雛得一可得天下。我謂.......二人皆為人,人中可有.......」
呂布曰:「我已找不到任何對手了。神已飛躍起來了。曹操...你這亂世奸雄,在我眼中......是多麼渺小啊!」
許褚,典韋二人.....完全擋不下呂布.......

舊 02-07-04, 10:23 PM   #131
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 小黑 :
好似一年先出得5,6本
已經唔停囉喎,重想點
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-04, 10:27 PM   #132
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by 阿高 :

已經唔停囉喎,重想點
乜野唔停.....陳某成鬼日收載

舊 02-07-04, 10:32 PM   #133
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by Asurada :

乜野唔停.....陳某成鬼日收載
係咪最新一期單行本後先係呀..........a
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-04, 10:40 PM   #134
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by 阿高 :

係咪最新一期單行本後先係呀..........a
唔係.......係不定期就會休載下.....

舊 02-07-04, 11:27 PM   #135
cat@0079
Crazy Gamer

我見第13期單行本尾講話今年春季
我諗起碼要過埋依個月
cat@0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-04, 12:48 PM   #136
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by Asurada :
荀彧返來了.....開始引軍救曹操作戰
曹操曰:「人說臥龍、鳳雛得一可得天下。我謂.......二人皆為人,人中可有.......」
呂布曰:「我已找不到任何對手了。神已飛躍起來了。曹操...你這亂世奸雄,在我眼中......是多麼渺小啊!」
許褚,典韋二人.....完全擋不下呂布.......
須唔須要有要角死先擋得住佢
殘兵同司馬懿0個邊會唔會出手呢

引用:
Originally posted by cat@0079 :
我見第13期單行本尾講話今年春季
我諗起碼要過埋依個月
4月尾都係春季
最好唔駛等咁耐啦

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-04, 01:08 PM   #137
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by ^_^ :
須唔須要有要角死先擋得住佢
殘兵同司馬懿0個邊會唔會出手呢

驚咩...下回神人孟德一拳敗奉仙...

newgroup好多人期待孟德對奉仙....仲好有信心/\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-09-04, 01:18 PM   #138
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by javaj :

曹操比呂布更好揪
…變成三國戰記

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-04, 03:01 AM   #139
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by javaj :

唔.........
因為有八奇中的二人加入~~曹操現在有兩個腦~
所以佢都飛躍埋一份........其實佢先係真正的戰神

舊 02-10-04, 03:12 AM   #140
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:

唔.........
因為有八奇中的二人加入~~曹操現在有兩個腦~
所以佢都飛躍埋一份........其實佢先係真正的戰神
有勁人加入就好揪左 ?

舊 02-10-04, 03:17 AM   #141
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by 馬沙 :

有勁人加入就好揪左 ?
火鳳新奀論
陳宮加入呂布用少個腦就好打佐......
咁八奇中有兩件的曹操有兩個腦......

舊 02-10-04, 03:19 AM   #142
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:

火鳳新奀論
陳宮加入呂布用少個腦就好打佐......
痴線 !!!

咁要D武將把鬼咩 :@_@":

舊 02-10-04, 11:32 AM   #143
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:

火鳳新

咪可以出2重地獄戰神囉//

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-10-04, 11:34 AM   #144
Bigwater

有人放冷箭
唔通
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-04, 11:58 AM   #145
Asurada
機動六課的一等空尉

張飛顏良文醜這些「軍師」,
遲下可能都會因為這個「新理論」而大發神威..........
不過我們可憐的主角小火火就只有變成骷髏大叔先有機會lu~

舊 02-10-04, 12:14 PM   #146
Jamie
バンブラ小職人

XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
張飛顏良文醜這些「軍師」,
遲下可能都會因為這個「新理論」而大發神威..........
不過我們可憐的主角小火火就只有變成骷髏大叔先有機會lu~
咁講真我又唔覺呢個係咩歪論....
一個人如果一路睇電視一路做功課都無咁好啦
呂布一路打交仲要一路盤算住對手有無中計... 實力當然會弱D....

火火, 演義甚至正史都話佢係智將, 可能遲下都會有呢個能力架 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-04, 12:22 PM   #147
Asurada
機動六課的一等空尉

讀書好的人....踢波時都會專心踢波.....
單挑時仲諗屋企食乜飯戰死係你個人心理上的事.......
一個有勇有謀的人會唔知道乜野時候應該想什麼嗎?

舊 02-10-04, 12:39 PM   #148
Jamie
バンブラ小職人

引用:
讀書好的人....踢波時都會專心踢波.....
單挑時仲諗屋企食乜飯戰死係你個人心理上的事.......
一個有勇有謀的人會唔知道乜野時候應該想什麼嗎?
可能踢波果時之後十分鐘要考試,你都會有點緊張掛......
何況條計唔WORK,賠上的可能就係性命 (好似佢敗於賈仔果鑊咁...)
邊有可能唔分心.....

男は__で勝負!!
舊 02-10-04, 05:26 PM   #149
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

呂布咁勁,好明顯係佢就死ga先兆 =.=

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-04, 05:36 PM   #150
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by witchblade :
呂布咁勁,好明顯係佢就死ga先兆 =.=
我估... 佢會死於陳宮之失算之下....... ^^

男は__で勝負!!

論壇跳轉

現在的時間是 02:18 AM

手機版 | APP版