Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>Sekiro: Shadows Die Twice 隻狼 | 発売から10日足らずで200万本を突破 | 忍者Dark Souls
HAKAIDER 08:49 PM 03-21-19
睇左Live..............

基本上一如所料, 戰鬥重點係持續用彈返 > 體勢崩潰 > 忍殺

忍殺可以強制OK 對手 / 削減Boss 級敵人一條命
鈴蘭 02:03 AM 03-22-19
斧頭手係邊囉 堆盾兵好煩膠
鈴蘭 03:05 AM 03-22-19
打完重藏之後有隱藏門 入面有數珠 記得要囉
重藏真係打左成粒幾兩粒鐘
darkvolver 06:54 AM 03-22-19
作者: 鈴蘭:
自虐向
lunn 08:21 AM 03-22-19
唔知今日幾點會有呢
中午收工後去望吓先
ps4boy 10:04 AM 03-22-19
唔駛四百元算好(psn metro 2019成6舊)
holsety 10:15 AM 03-22-19
架劍是否好難掌握? 睇片d人玩熟左又好似易架劍。
darkvolver 10:54 AM 03-22-19
作者: holsety:
架劍是否好難掌握? 睇片d人玩熟左又好似易架劍。
敵人不容易死..玩家真係要諗多幾下步處...
charcsc2000 11:00 AM 03-22-19
作者: 麥C:
之前睇出最少有6個技
手裡劍、噴火、斧、傘、長槍、鞭炮
咁OK喎, 好多玩法, 今日一出即買...

作者: ps4boy:
唔駛四百元算好(psn metro 2019成6舊)
YES, 我預368~398...半年後應該有DLC...2XX...
metro真心痴線...PSN個價懷疑標錯....出面碟版都係3XX...PSN足足貴一倍...

作者: 鈴蘭:
想問頭一個BOSS係咪沒可能WIN???
見人WIN左會多幾物CG...但結果一樣沒左隻左手...
charcsc2000 11:00 AM 03-22-19
作者: darkvolver:
敵人不容易死..玩家真係要諗多幾下步處...
隨時打場BOSS都半小時人以上..
darkvolver 11:02 AM 03-22-19
作者: charcsc2000:
隨時打場BOSS都半小時人以上..
我頹DMC算....
charcsc2000 11:05 AM 03-22-19
我頹DMC算....
DMC仲未買...等特價PSN特價...因1~4都係買左PSN特價版....
DEMO個BOSS我都爆不到...
ist 11:09 AM 03-22-19
等聽日又一堆人放二手
次次都係
charcsc2000 11:10 AM 03-22-19
作者: ist:
等聽日又一堆人放二手
次次都係
一出二手咪又係平20~30蚊..除非好就到時間, 基本都不會考慮....
darkvolver 11:11 AM 03-22-19
作者: ist:
等聽日又一堆人放二手
次次都係
始終半fans向及行偏門路線...預左...bb
charcsc2000 11:12 AM 03-22-19
始終半fans向及行偏門路線...預左...bb
直覺今次係仲多二手...因DS BB都仲話可以搵人幫...
總有人係手殘既...
過不到就係過不到, 除非廠方減下難度...
ist 11:15 AM 03-22-19
成日見人話驚難唔知買唔買好
真係玩果班(我)只會驚你唔夠難
鈴蘭 11:50 AM 03-22-19
其實個彈返已經比Dark Soul簡單幾倍 只係Dark Soul可以Parry既Boss通常你Parry兩到三下就已經嬴
呢度係逼你Parry十幾二十下咁下
基本上都係背書game,你背到咁上下認到對面咩位會派生咩招Parry為先就兩個世界

同埋如果以有兩行血既敵人就叫一隻Boss既
咁我已經講緊係果隻係第3~4隻....
darkvolver 12:02 PM 03-22-19
其實禁樣打,真係好有日本武士feel...最重要係細節...
holsety 12:08 PM 03-22-19
我淨係玩得掂忍龍既難度w
最緊要有忍風,個人期望。
血之淚 12:16 PM 03-22-19
要日本武士feel我不如等Ghost of Tsushima
睇人玩連足輕呢種級數既敵人隨便一下都可以打走半條命我就打定輸數我玩唔掂呢隻驚
真!DC 12:20 PM 03-22-19
覺得而家所謂既難都只係以前紅白機街機既普通難度
果時甚至自己冇血量咩敵人都一擊死你
由手機版發出
Kyo~ 12:23 PM 03-22-19
灣仔東面商場已有藍店發售~~
charcsc2000 12:24 PM 03-22-19
葵廣已返貨, $398~

確認中文版係日美語音, 中美日字幕...
ARTBOOK和SOUNDTRACK係DLC CODE, 好似戰神咁~
charcsc2000 12:27 PM 03-22-19
作者: 血之淚:
要日本武士feel我不如等Ghost of Tsushima
睇人玩連足輕呢種級數既敵人隨便一下都可以打走半條命我就打定輸數我玩唔掂呢隻驚
魂系列係咁...打不過就一定要走, 不可強求...
仁王初初都可以D怪都可以兩下打死你...
呢隻GAME係著重避和打法, 你當無雙咁玩必死....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面