Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-18-06, 08:42 AM   #126
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 勃勃
一時慣左手

我錯/\

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 03-18-06, 09:31 AM   #127
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
願tiger早日康復
supermanlady 目前離線  
舊 03-18-06, 09:36 AM   #128
細路翔
The One

引用:
作者: supermanlady
願tiger早日康復
冬木之虎就咁係一個人渣既腳下玩完

唔知慎二會選用邊個死法呢 ?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 03-18-06, 02:17 PM   #129
Chobits_shiina
Junior Member

註冊日期: Jun 2004
我想問,rider死左係唔係唔會再出黑櫻?
Chobits_shiina 目前離線  
舊 03-18-06, 03:07 PM   #130
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: XENOS=翔
冬木之虎就咁係一個人渣既腳下玩完

唔知慎二會選用邊個死法呢 ?
冬木之虎就咁死左?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線  
舊 03-18-06, 06:30 PM   #131
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
我發現D人唔識ネタなしスレ點解

舊 03-18-06, 06:36 PM   #132
細路翔
The One

引用:
作者: 嘖HEIHEI
冬木之虎就咁死左?
我唔知點答你,因為唔知算唔算捏

不過可以話你聽一個廢柴既腳係無可能踩死一隻猛獸

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 03-18-06, 11:54 PM   #133
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
我想問今集咁叫saber 出黎算唔算用左一次咒令

舊 03-19-06, 12:01 AM   #134
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: YOSHIKI SNAKE
手臂條線咪無左囉

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 03-19-06, 12:54 AM   #135
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
我覺得rider好似係最弱果個.........
支針用手插都插士郎唔入
打又唔夠saber[/地型不利?]
要知道緊身連身裙+美臀+胸脯是不能殺人的
自殺果招又華而不實[/華麗地較腳?]
爆下牆,玻璃,閃下就話魔力解放
士郎同saber血都唔流下,連訓係度的一眾路人都無一個收工

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線  
舊 03-19-06, 01:51 AM   #136
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
作者: cyberfox
支針用手插都插士郎唔入
因為慎二廢

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線  
舊 03-19-06, 01:58 AM   #137
The One
あかん

引用:
支針用手插都插士郎唔入
似弱非弱
舊 03-19-06, 10:57 AM   #138
細路翔
The One

rider叫廢既話

你去玩隻game就知一山還有一山低

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 03-19-06, 11:14 AM   #139
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
士狼好似開始覺醒..

還有蘭斯好似失蹤似的...
阿柴同巴沙拿上集至少都有把聲...

此篇文章於 03-19-06 11:18 AM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線  
舊 03-19-06, 02:02 PM   #140
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
支針用手插都插士郎唔入
魔力解放唔係話只for逃走用咩a

打個時總覺得saber招招都好硬直.....不過講速度saber真係好慢

舊 03-19-06, 02:10 PM   #141
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 勃勃
我發現D人唔識ネタなしスレ點解
我都唔識
邊有咁多人有你D日文咁叻

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 03-19-06, 03:27 PM   #142
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: YOSHIKI SNAKE
用左一次.個令咒少左一劃.

今集慎二演得好出色.(夠賤.)

滕村大姐應該冇事掛......

拉打 插自己果野嚇左一嚇.-口-

此篇文章於 03-19-06 03:32 PM 被 KENSNAKE 編輯。
KENSNAKE 目前離線  
舊 03-22-06, 12:51 AM   #143
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
人渣即係人渣
連走佬都要擺好pose鬧完先走:cwn26:

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 03-23-06, 12:18 AM   #144
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://www.akibablog.net/archives/im...03-19-120.html
http://www.akibablog.net/archives/im...03-19-121.html
http://www.akibablog.net/archives/im...03-19-122.html
DVD#1特典

舊 03-23-06, 01:32 AM   #145
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

Tiger道場期待ing

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 03-25-06, 12:34 AM   #146
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-25-06, 12:38 AM   #147
The One
あかん

TIGER

睇唔到,可恨...

ilya身型大o左

此篇文章於 03-25-06 01:13 AM 被 supermanlady 編輯。
舊 03-25-06, 01:39 AM   #148
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

塞巴\/

還特別特寫咒印書啊..........

ペルソナ5

隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 03-25-06, 06:53 AM   #149
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
Rider~

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 03-25-06, 09:39 AM   #150
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
點解有加旋劇情既...
RIDER玩完
書就燒左...

下回IRIYA越來越主動
是狼哥哥會怎樣呢

論壇跳轉

現在的時間是 04:54 PM