Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-13-12, 01:28 PM   #126
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
係其他forum睇話唔得
我看這個step 1有寫
http://www.ps3trophies.org/forum/res...e-roadmap.html
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 01:52 PM   #127
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
如果一個人用無限彈打pro mode會唔會好難???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 02:45 PM   #128
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
如果一個人用無限彈打pro mode會唔會好難???
1個人都okay 既, 今集pro 既難度無以前5咁瘋狂

無限榴彈+無限麥林都夠殺

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 02:46 PM   #129
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
請問 Grenade Launcher 果三種彈分別對咩敵人最有效呀 ?
thanks.
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 03:12 PM   #130
Hunter

註冊日期: Jan 2002
終於爆埋ADA篇
買左無限散彈

我要"隊冧哂佢地"

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 04:54 PM   #131
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: Hunter 查看文章
終於爆埋ADA篇
買左無限散彈

我要"隊冧哂佢地"
ADA篇真係好難打,第二版打個d陳年古屍都比佢地整死左幾次,子彈又少,一次遇到幾隻圍你,比你有好多箭都無用,shotgun子彈又唔夠

『等價交換』
舊 10-13-12, 04:55 PM   #132
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
ADA篇真係好難打,第二版打個d陳年古屍都比佢地整死左幾次,子彈又少,一次遇到幾隻圍你,比你有好多箭都無用,shotgun子彈又唔夠
我用arrow drop
3支變5支
埋身LR釘落地 > 踏頭

未試過無弓用
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 05:25 PM   #133
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: 飛燕 查看文章
我用arrow drop
3支變5支
埋身LR釘落地 > 踏頭

未試過無弓用
其實我仲有好多弓箭,只係一比人埋身就無咩用,瞄好浪費時間,又一發reload一次,用quick shot佢又得3格氣,一陣就用完,都唔明點解咁少氣,明明成日可以好似蜘蛛俠咁飛黎飛去,唔夠氣點做到..........仲有佢支SMG,仲弱過手槍,射極都唔死,最安心都係渣住支shotgun

『等價交換』
舊 10-13-12, 05:36 PM   #134
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
其實我仲有好多弓箭,只係一比人埋身就無咩用,瞄好浪費時間,又一發reload一次,用quick shot佢又得3格氣,一陣就用完,都唔明點解咁少氣,明明成日可以好似蜘蛛俠咁飛黎飛去,唔夠氣點做到..........仲有佢支SMG,仲弱過手槍,射極都唔死,最安心都係渣住支shotgun
ada都5格氣的吧?
支弓勁大力,打頭必爆
有甲怪打腳都down

我再懶d,一見有甲用爆炸弓

打小強都可以LR
打一下小強飛走見本體 > 再LR 2下內 埋單
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 06:25 PM   #135
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
三條線打完一週目, 用第二個人物玩時 只要用INCREASE DROP ITEMS就執子彈都執唔晒
現時長用DEFENCE UP+2, ITEM DROP, FIREARM+2

舊 10-13-12, 07:36 PM   #136
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Hunter 查看文章
終於爆埋ADA篇
買左無限散彈

我要"隊冧哂佢地"

我見到敵人喇 , 開鎗! 殺哂d敵人 !
我捉到佢啦 , 你死緊啦, 你走唔甩架 !

好熱 好鬼熱呀

正...........到.............爆............呀 ........

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 07:41 PM   #137
ai.
RELEASED

其實故事mode melee+3有用嗎

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 09:18 PM   #138
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
Pro mode我打Chris
只有無限手槍,捱到去ch3 now
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 09:49 PM   #139
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: 雷火武 查看文章
Pro mode我打Chris
只有無限手槍,捱到去ch3 now
我都打緊=0=
不過係用無限榴彈...

我覺得最難係打果部直升機= =

ch.4 未開始

此篇文章於 10-13-12 09:58 PM 被 cknjoshua 編輯。
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 02:25 AM   #140
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
啱啱先留意到...

無牌駕駛

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 05:39 AM   #141
ai.
RELEASED

想問LEON在Mercenaries用咩技能好,唔知點解覺得佢有D難用,可能無近身武器,又無超重攻的武器.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 09:01 AM   #142
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
想問問jake既手套有乜特別淨係跑過去人地度3hit?
同埋點樣擺pose挑人地?
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 10:18 AM   #143
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ai. 查看文章
想問LEON在Mercenaries用咩技能好,唔知點解覺得佢有D難用,可能無近身武器,又無超重攻的武器.
Leon算好用架啦,可以二槍流
無手槍用個d人仲難上手
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 11:18 AM   #144
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: www43w2002 查看文章
想問問jake既手套有乜特別淨係跑過去人地度3hit?
同埋點樣擺pose挑人地?
按實L1然後R1按實儲氣

舊 10-14-12, 11:27 AM   #145
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
傭兵最難用應該係p仔同chris
Chris無藥,p仔枝sniper一定要qs

舊 10-14-12, 12:31 PM   #146
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
我想問leon 篇打到差不多最後,果隻烏蠅要點打?打d腳又會生返。。。
Thx

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 12:34 PM   #147
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
我想問leon 篇打到差不多最後,果隻烏蠅要點打?打d腳又會生返。。。
Thx
不斷打腳打多幾次佢就會down,down後唔好理佢先插好避雷針
然後清理其他敵人再爆佢眼,之後佢就會吸有避雷針嘅敵人然等個天對付佢,收工
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 12:46 PM   #148
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: 如月刃 查看文章
不斷打腳打多幾次佢就會down,down後唔好理佢先插好避雷針
然後清理其他敵人再爆佢眼,之後佢就會吸有避雷針嘅敵人然等個天對付佢,收工
我試過個BOSS down左後拿支避雷針直接插BOSS隻眼直接KO左佢 (我玩的是EASY MODE,NORMAL以上就不知有沒有不同)
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 12:49 PM   #149
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
我試過個BOSS down左後拿支避雷針直接插BOSS隻眼直接KO左佢 (我玩的是EASY MODE,NORMAL以上就不知有沒有不同)
原來可以咁簡單
等我仲係咁趕頭趕命驚佢吸錯冇避雷針嘅喪b
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-12, 01:02 PM   #150
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: 如月刃 查看文章
原來可以咁簡單
等我仲係咁趕頭趕命驚佢吸錯冇避雷針嘅喪b
/\

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
熊出沒注意!!+櫻出沒注意!!+EXTRA(30-3-07 updated) z_plus 照相館 2 03-30-07 11:33 PM
黑化注意~!!可愛生物出沒注意~ 星野薰 Cosplay同人MIX討論區 9 09-22-06 11:40 PM
[萌度注意][含蘿莉注意]最後的一撃!(貼), 萌殺衝動!! 星野薰 Cosplay同人MIX討論區 16 06-21-06 01:57 PM

現在的時間是 10:57 PM

手機版 | APP版