Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-04-12, 05:04 PM   #126
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
好過三唔識七係附近勁大聲同推緊/等機既fd喂喂喂啦,機鋪已經夠嘈隔幾部機都聽到清清楚楚

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 06:44 PM   #127
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
好過三唔識七係附近勁大聲同推緊/等機既fd喂喂喂啦,機鋪已經夠嘈隔幾部機都聽到清清楚楚

成日都有d清清楚楚係度

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 07:00 PM   #128
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我個時考皇帝都有d 3唔識7既係到睇
睇冇所謂但佢地一路睇一路係到指指點點講呢講路, 但講d野又錯
我最記得佢地話點解輪城門係因為城門load bar慢d

好在我好集中打打下都冇再留意佢地講咩
遇到d躁底d既可能已經媽差左佢地
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 07:13 PM   #129
gafstar
Insane Gamer
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
SG見到有征霸用五將,打打下由正常人變左粗口王
笑左, 不用收
(你 見個位 係個本maz. 入5到股)

SRW omega :116599105

此篇文章於 09-04-12 10:08 PM 被 gafstar 編輯。
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 07:16 PM   #130
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
最近係70...唔通set 100/200咩
其實69霸王都唔錯o既
大大一升70可能好快100
69打機真係幾開心
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 07:37 PM   #131
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
http://youtu.be/NweCnlxBNdk

第一次打魏武6, 雖然1勝2敗, 不過都係謹敗
玩落都幾有手感. 廚洪的確幾廚

舊 09-04-12, 07:58 PM   #132
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: gafstar 查看文章
你同個本maz 冇入股
唔關我事,又唔係我打
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 09:55 PM   #133
石原夏織

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
http://youtu.be/NweCnlxBNdk

第一次打魏武6, 雖然1勝2敗, 不過都係謹敗
玩落都幾有手感. 廚洪的確幾廚
大大咩deck都打
舊 09-04-12, 11:15 PM   #134
kawaiibaba

引用:
作者: 画伯 查看文章
大大咩deck都打
正牌 "周身刀, 無張利"

舊 09-04-12, 11:33 PM   #135
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
今日又有得
呂布
赤兔
魏4
+2証

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 12:15 AM   #136
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
屈機S哥

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 12:21 AM   #137
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18797669
香港全一

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 12:29 AM   #138
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
終於贏到皇帝一次

先輸一場
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120904235857

跟住又打多場,
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120905001842

舊 09-05-12, 12:31 AM   #139
kawaiibaba

引用:
作者: cxzsedc 查看文章
咁都連2次同1個皇帝, 你幾點打?
點會無其他人既...?

舊 09-05-12, 12:41 AM   #140
cxzsedc

引用:
點會無其他人既...?
十一點鬆D....中間夾左鋪69証霸王

舊 09-05-12, 01:34 AM   #141
h0225394
Junior Member

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我個時考皇帝都有d 3唔識7既係到睇
睇冇所謂但佢地一路睇一路係到指指點點講呢講路, 但講d野又錯
我最記得佢地話點解輪城門係因為城門load bar慢d

好在我好集中打打下都冇再留意佢地講咩
遇到d躁底d既可能已經媽差左佢地
紅勇大, 我地已經中哂招,
好慘烈。
個情況就係果D人本身好邪門, 在機鋪唔出聲都會令人輸。
而選擇了他們吃飯的時間打, 就有3連勝。

相反, 不信邪的, 各有各死法
h0225394 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 09:00 AM   #142
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
引用:
相性太差了吧
不過恭喜贏皇帝

舊 09-05-12, 10:06 AM   #143
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: 画伯 查看文章
大大一升70可能好快100
69打機真係幾開心
我68乍...
68都打得吃力非常. 100...

引用:
點會無其他人既...?
如果你做下夜鬼, 哩d case 真係好平常. 日本時差快香港1小時; 我地11:00, 佢地12:00架啦, 12:00香港好多機鋪都收檔(我諗日本都係掛), 打機人口會大大減少,....跟住越幾級對手/香港vs香港/3局撞到同一對手兩次 個機率會大好多.

舊 09-05-12, 11:15 AM   #144
cxzsedc

引用:
作者: tchans 查看文章
相性太差了吧
不過恭喜贏皇帝
何解相差太差呢
其實我都唔係好識應對

舊 09-05-12, 11:39 AM   #145
鬼哥是god

引用:
何解相差太差呢
其實我都唔係好識應對
燒唔死, 英知城底夠長夠強頂到至高掛.

舊 09-05-12, 12:14 PM   #146
石原夏織

引用:
正牌 "周身刀, 無張利"
打死一副都唔一定利
引用:
我68乍...
68都打得吃力非常. 100...

如果你做下夜鬼, 哩d case 真係好平常. 日本時差快香港1小時; 我地11:00, 佢地12:00架啦, 12:00香港好多機鋪都收檔(我諗日本都係掛), 打機人口會大大減少,....跟住越幾級對手/香港vs香港/3局撞到同一對手兩次 個機率會大好多.
大大好快習慣
舊 09-05-12, 12:55 PM   #147
cxzsedc

引用:
燒唔死, 英知城底夠長夠強頂到至高掛.
佢招技好似耐過我...未開知升前

舊 09-05-12, 04:14 PM   #148
kawaiibaba

引用:
佢招技好似耐過我...未開知升前
9.5 c 架, 正常是耐過英知

現在係咪無網砌deck啦....sosad

舊 09-05-12, 05:47 PM   #149
鬼哥是god

引用:

唔智升差小小乍喎

手寫/心算啦...加埋都係幾張卡. 有係BONUS, 無都無問題.

舊 09-05-12, 06:10 PM   #150
cxzsedc

引用:

我城底佢加速槍中間衝過黎應該點攪

推得前一插就大獲...入城比人拍城又好似唔著數

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 08:46 AM

手機版 | APP版