Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-11, 11:02 AM   #126
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: mikemike 查看文章
azone 成日都要同volks鬥...
穫穫 出同一系列....
不過上次nanoha azone做得幾靚...
但個頭真係唔靚..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-11, 02:03 PM   #127
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 06-23-11, 02:07 PM   #128
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
真正的見鬼......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 09:09 PM   #129
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
DD 十六夜咲夜..........

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 09:51 PM   #130
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: TOAKO X 查看文章
DD 十六夜咲夜..........
奇怪點解唔係DDs

舊 07-02-11, 03:08 AM   #131
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Asurada 查看文章
奇怪點解唔係DDs
因為DDs矮d, 靈夢同魔理沙係細粒d嘅少女所以用DDs
但係十六夜應該係高過佢地, 所以係應該用一般高度嘅DD
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 09:19 AM   #132
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: 七十二夜 查看文章
因為DDs矮d, 靈夢同魔理沙係細粒d嘅少女所以用DDs
但係十六夜應該係高過佢地, 所以係應該用一般高度嘅DD
其實只係差兩cm

舊 07-02-11, 11:48 AM   #133
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
好明顯係volks想將dds body分開賣,吸多你地一次水
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 11:55 AM   #134
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: rorimoe 查看文章
好明顯係volks想將dds body分開賣,吸多你地一次水
但好似就出DD3 Boby啦喎

舊 07-02-11, 12:12 PM   #135
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: Asurada 查看文章
但好似就出DD3 Boby啦喎
咁更加要清走d舊貨
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 02:06 PM   #136
Asurada
機動六課的一等空尉

估唔到十六夜已經係DD3 boby

舊 07-04-11, 11:14 PM   #137
Amaterasu
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
想請問一隻DD大約要幾多錢!!?
Amaterasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 03:49 PM   #138
Azusa
Game Master

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Amaterasu 查看文章
想請問一隻DD大約要幾多錢!!?
你問Estel啦
Azusa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 10:30 PM   #139
endolberry
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDtomoyohk
XBox Live Gamertagendolberry

AKIRA (有無咁萌啊...)

此篇文章於 07-05-11 10:34 PM 被 endolberry 編輯。
endolberry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 11:29 PM   #140
jim_jim

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: endolberry 查看文章

小明上廣州
jim_jim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 11:30 PM   #141
LSK
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagLskplus
我都有興趣落坑,唔知要幾錢先買到一隻呢?
LSK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 12:53 AM   #142
Amaterasu

註冊日期: Jul 2011
Unhappy

引用:
作者: Azusa 查看文章
你問Estel啦
她不說我知要幾錢一隻!!
Amaterasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 01:11 AM   #143
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: endolberry 查看文章
http://www.moemachine.net/blog/wp-content/gallery/htd-kobe/kobe_akira04.jpg

敗下去敗下去
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 09:32 AM   #144
クラウド
死相が見えるぞ

咩DD先?
STNADARD?限定?自己EDIT?

STANDARD果兩個就39900YEN
限定通常都要去YAHOO BID, 通常7-9萬YEN都走唔甩
返到黎都8千幾至一萬HKD

自己EDIT咪約5K左右應該會買到頭,身,眼同WIG...
畫妝唔自己畫就捃人畫
但唔知咩價

舊 07-06-11, 07:41 PM   #145
LSK

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagLskplus
引用:
作者: クラウド 查看文章
咩DD先?

限定通常都要去YAHOO BID, 通常7-9萬YEN都走唔甩

畫妝唔自己畫就捃人畫
但唔知咩價
以前只玩開PVC,見到DD就覺得好靚

不過價錢太貴......

都係玩返PVC算了
LSK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-11, 08:00 PM   #146
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
希望今年年底個dp會出紅saber就正囉!

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 10:55 AM   #147
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: LSK 查看文章
以前只玩開PVC,見到DD就覺得好靚

不過價錢太貴......

都係玩返PVC算了
買少o的pvc都夠買dd啦
而家pvc都貴

舊 07-07-11, 06:07 PM   #148
辛比仔
DD入門菜鳥

註冊日期: Mar 2007
玩DD配件好似刺激過隻娃

DD菲特 入左手咁耐都未玩過
辛比仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 06:55 PM   #149
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: クラウド 查看文章
咩DD先?

畫妝唔自己畫就捃人畫
但唔知咩價
而家有啲限定要過10萬甚至20萬yen先落到樓
DD貴極都唔駛一皮嘢的年代早已過去了/\
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 11:49 PM   #150
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: ビスケット 查看文章