Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-15-10, 03:07 PM   #1
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
想問邊度睇自己隻馬幾多星?

同埋騎一隻馬做20 mission,做個D 捉通緝犯既任務得唔得?
主線任務先計

馬幾多星頭post有相睇

或自己買馬時張deed度有星睇
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-10, 03:11 PM   #2
粉紅救兵
Senior Gamer
¥真超大袋¥

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDArashion777
引用:
作者: yKS 查看文章
主線任務先計

我想問..明明捉晒三匹好馬的了(有update話可以去Store買).但唔係間間store都有得買既??

舊 06-15-10, 04:00 PM   #3
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
主線任務先計

有d任務係騎馬車,或者自己死咗,任務失敗...

係咪吾計?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 01:35 AM   #4
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
頭先玩到有D無聊,走左去玩屠城

由HONOR HERO打到去負數要殺超多人先得

原來殺D店員間鋪頭會CLOSE 5日

大解放狂殺人真係好過癮
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 01:24 PM   #5
yKS
Banned
PIMP

鬼頭話用bug去開most wanted
舊 05-25-10, 01:37 PM   #6
粉紅救兵
¥真超大袋¥

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDArashion777
引用:
鬼頭話用bug去開most wanted
wow~咁都得

舊 05-25-10, 05:48 PM   #7
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢個方法最難係最尾走
隻馬9成都搵你唔到
做到人都殘
而且成日都會卡入左右邊間房度,好麻煩

用呢個方法我用左兩三個鐘都解唔到

此篇文章於 05-25-10 06:46 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 06:19 PM   #8
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
1對1拔槍戰點打?? 唔係好識點用...有冇師兄指教
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 07:23 PM   #9
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: stinkychan08 查看文章
1對1拔槍戰點打?? 唔係好識點用...有冇師兄指教
不同部位好像有不同儲氣增加,但最主要是看準個紅十字縮少時就按就會增加多啲氣
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 07:21 PM   #10
SHCEHUK
Game Master

引用:
作者: Sar8 查看文章
呢個方法最難係最尾走
隻馬9成都搵你唔到
做到人都殘
而且成日都會卡入左右邊間房度,好麻煩

用呢個方法我用左兩三個鐘都解唔到
你用我那個在第3頁83樓那個地方開會比較易,
只要你一走下樓梯就可以直接喺門口騎馬走
舊 05-25-10, 07:27 PM   #11
SHCEHUK
Game Master

今日終於和啲同伴開左3連WIN和4連WIN,現只是Slow on the Draw網盃比較有難度,
其他的單機只要有時間就一定開到
舊 05-25-10, 07:31 PM   #12
SHCEHUK
Game Master

請問一下,有個Sharpshooter要喺TRAIN到射五隻雀,在那裏可以做到

Redeemed這個盃我見只要取得9件衣服,不是有14件嗎(不計預訂那件)
而且啲Strangers我只做到16個,爆左機後可不可以再找到佢地

另外想問下Slow on the Draw這個盃是同伴射到敵人少左血之後你再射呀,
還是我射到佢少左血給同伴射呀

此篇文章於 05-25-10 07:37 PM 被 SHCEHUK 編輯。
舊 05-25-10, 07:45 PM   #13
yKS
Banned
PIMP

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
請問一下,有個Sharpshooter要喺TRAIN到射五隻雀,在那裏可以做到

Redeemed這個盃我見只要取得9件衣服,不是有14件嗎(不計預訂那件)
而且啲Strangers我只做到16個,爆左機後可不可以再找到佢地

另外想問下Slow on the Draw這個盃是同伴射到敵人少左血之後你再射呀,
還是我射到佢少左血給同伴射呀
Sharpshooter喺TRAIN度用deadeye射五隻雀咪得囉

Slow on the Draw

求其加入人隊之後係清hideout時射十個敵人每人一槍

之後等你隊友殺夠十個就開倒盃跟本一d都唔難

Redeemed: 100G
Attain 100% in the Single Player Game Completion stat.

Press start on and to Stats to see how close you are to 100%
or Check the social club Site to see your stats.
To find out what you have, More Details Soon

Need to do the following for 100% completion status
-Complete all 57 Story Missions
-Collect all 5 Rare Weapons
-Collect all 9 Outfits
-Buy all 13 Houses
-Work all 5 Jobs
-Beat all 8 Gang Hideouts
-Get Legendary Status (Complete all) in all 4 Challenges.
Treasure hunter, Survivalist, Master Hunter and Sharpshooter. Reach Level 10
-Collect/Capture/Kill all 20 Bounties.
-Help all 18 Strangers
-Play (Win?) all 6 Mini Games
-Discover all 94 Map Location
舊 05-25-10, 07:58 PM   #14
Sar8
The One

no dice解完
岩岩好個大話骰得1個人係度玩
加上電腦普遍蠢過隻豬
唔會講大話

舊 05-25-10, 10:48 PM   #15
安已不

註冊日期: Apr 2009
我想問行版係米都可以同歐版一齊連線玩?
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 11:43 PM   #16
yKS
Banned
PIMP

頭先解緊機關槍時比四個人搞破壞

於是我打遊擊搞到佢地要走

跟住快馬係佢地逃走路線上等佢地

之後佢地三對一都促促成個鐘佢地都走唔出個城

咁鬼好玩真係想搵時間玩sp都唔得
舊 05-26-10, 01:19 AM   #17
Sar8
The One

總算岩岩一次解到most wanted
都了左今日件心事(解兩個鐘比d死鬼頭阻住哂)

舊 05-26-10, 11:27 AM   #18
SHCEHUK
Game Master

引用:
作者: Sar8 查看文章
總算岩岩一次解到most wanted
都了左今日件心事(解兩個鐘比d死鬼頭阻住哂)
我有試仲衰,就嚟儲夠十分鐘可以逃走(那時在牧場內,還欠1,2分鐘),
點知有2,3個外人入左嚟,有個人來殺我,反給我殺返轉頭,之後佢即時CALL馬
(聽到佢叫其他2個人一起來,我就給那2,3個外人殺左
舊 05-26-10, 11:38 AM   #19
yKS
Banned
PIMP

引用:
我有試仲衰,就嚟儲夠十分鐘可以逃走(那時在牧場內,還欠1,2分鐘),
點知有2,3個外人入左嚟,有個人來殺我,反給我殺返轉頭,之後佢即時CALL馬
most wanted時連殺三人有新challenge開
舊 05-26-10, 11:44 AM   #20
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
試過有次有條友撩鬥快執草藥, 點知佢一跑出去就比狼咬死左

舊 05-26-10, 01:58 PM   #21
SHCEHUK
Game Master

DELETE

此篇文章於 05-26-10 02:25 PM 被 SHCEHUK 編輯。
舊 05-26-10, 02:01 PM   #22
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
竟然果價企到咁高.....
其實正常價錢係幾多????ps3 係咪應該等等patch先買好呢...><
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-10, 02:26 PM   #23
SHCEHUK
Game Master

引用:
作者: pongg 查看文章
竟然果價企到咁高.....
其實正常價錢係幾多????ps3 係咪應該等等patch先買好呢...><
我買那時冇code380,而現在無patch都可以爆到機
舊 05-26-10, 06:34 PM   #24
SHCEHUK
Game Master

請問New Austin在地圖那裏,因Map Location在這欠一個
另外啲通緝犯點先有通緝令被你捉,因現在捉了14個後就找不到
舊 05-26-10, 07:51 PM   #25
yKS
Banned
PIMP

引用:
請問New Austin在地圖那裏,因Map Location在這欠一個
另外啲通緝犯點先有通緝令被你捉,因現在捉了14個後就找不到
New Austin咪畫面既上半部份囉你一開始就已經係New Austin度

http://news.filefront.com/red-dead-redemption-bounties/

論壇跳轉

現在的時間是 04:07 AM

手機版 | APP版