Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-14, 12:31 PM   #126
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
打完。。。原來得5個mission
睇它個款似係想駁落ac3
個恐怖份子主腦 同ac3 個simon同姓

架f-14真係好快,初始黎講太誇張

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 01:45 PM   #127
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
打完。。。原來得5個mission
睇它個款似係想駁落ac3
個恐怖份子主腦 同ac3 個simon同姓

架f-14真係好快,初始黎講太誇張
咁都被你留意到

呢隻 infinity 根本係將以前既設定撈埋一齊
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 12:07 AM   #128
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

係咪我睇錯, 有人開 F-4G 打 MOBY DICK 可以有成 40K ?
舊 06-03-14, 12:19 AM   #129
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
係咪我睇錯, 有人開 F-4G 打 MOBY DICK 可以有成 40K ?
O岩O岩同一個人打...佢8萬幾分....唔知係咪同一人,佢叫fulim
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 10:20 AM   #130
KARAS
Crazy Gamer

希望維護後 多d dog flight 的mission....
宜家地空一齊打, 打地多數都MVP, 空戰極難 某機要3,4支missle 先死 T-5果d又郁得極快

引用:
我打moby都係用F-4FG 不過最勁得3萬
用LAGM射它好似有用, 但好似傷害不多

GAF幾時約番場一齊打

舊 06-03-14, 11:40 AM   #131
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
希望維護後 多d dog flight 的mission....
宜家地空一齊打, 打地多數都MVP, 空戰極難 某機要3,4支missle 先死 T-5果d又郁得極快

我打moby都係用F-4FG 不過最勁得3萬
用LAGM射它好似有用, 但好似傷害不多

GAF幾時約番場一齊打

乜 moby dick 上面 d 野唔係計 air target 咩?
對地武器 lock 到?

我都想打多d 空戰,不過好多時其餘三個都係空優戰機,迫住我出對地機。
由手機版發出
舊 06-03-14, 12:40 PM   #132
ALEX CHOW
God of Gamer
HYUNDAI

PSN  IDALEX_201225
引用:
乜 moby dick 上面 d 野唔係計 air target 咩?

我都想打多d 空戰,不過好多時其餘三個都係空優戰機,迫住我出對地機。
由手機版發出
我出多用途機

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 12:59 PM   #133
KARAS
Crazy Gamer

引用:

由手機版發出
LAGM 空射甲板 都會show hit
其實我想用UGB or FAEB 炸它, 但未開到

舊 06-03-14, 01:22 PM   #134
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: HONDA 查看文章
我出多用途機
唔該你做下野.

我自己既 multirole 打法, Mirage 2000 LV3

會出既時候多數係隊中 fighter x 2, attacker x 1, 而 attacker 果個自己唔太信得過.

space centre defence 為例.

頭 4:00 盡早用 70-80% AGM 打大型艦先.

之後全力打戰機, 但唔打紅色最勁果 D.
GROUNT TARGET 只會順路打橙色既 XASM, HOVERCRAFT 同 CORVETTE

過到 SPECAIL MISSION 後時間多數唔過 2:00, 用剩餘既 AGM 打一至兩隻大型艦, 之後再揀弱 D 既飛機打, 尾段好多平價機會發呆直飛, 執返幾件都好.

MULTIROLE 對 F-14 同 MIG-29 以上既 FIGHTER 都有 D 吃力, 幫手打就得.

當然, 如果熟既用 SU-24, 大家放心出 FIGHTER 都得既
舊 06-03-14, 02:31 PM   #135
KARAS
Crazy Gamer

引用:
唔該你做下野.

我自己既 multirole 打法, Mirage 2000 LV3

會出既時候多數係隊中 fighter x 2, attacker x 1, 而 attacker 果個自己唔太信得過.

GROUNT TARGET 只會順路打橙色既 XASM, HOVERCRAFT 同 CORVETTE

過到 SPECAIL MISSION 後時間多數唔過 2:00, 用剩餘既 AGM 打一至兩隻大型艦, 之後再揀弱 D 既飛機打, 尾段好多平價機會發呆直飛, 執返幾件都好.

MULTIROLE 對 F-14 同 MIG-29 以上既 FIGHTER 都有 D 吃力, 幫手打就得.

當然, 如果熟既用 SU-24, 大家放心出 FIGHTER 都得既
好多次拎A 但差果1% 拎埋S
其實唔洗追住打紅色最勁果 D 夠做嗎?

舊 06-03-14, 02:54 PM   #136
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
唔該你做下野.

我辦事不力??
噚晚打2次space centre defence拎左2次MVP

收到
我未有Mirage 2000

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 05:54 PM   #137
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
我辦事不力??
噚晚打2次space centre defence拎左2次MVP

收到
我未有Mirage 2000
MVP 一樣野唔夠,仲要睇返兩 team 人既水平,MP差太多係唔俾入 ROOM,除非係 fd invite.

為左招呼你我幫你 kick 左好多人 ga

MP 只係參考, 拿到幾多分最實際.

咩機都好,一場 20-25k 我覺得算合理。

TLS 我未用過來 ONLINE, 不過 story 用過都知玩自己多
(打moby dick 勁 d ? 唔知)

準備定兩至三架機拍唔同人都要架。
由手機版發出
舊 06-03-14, 06:00 PM   #138
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
好多次拎A 但差果1% 拎埋S
其實唔洗追住打紅色最勁果 D 夠做嗎?
mission rank 係兩 TEAM 一齊計。
個人只有 score 同評價(e.g. ace,all green)

太勁既有時真係追左陣就算,不過最好都幫下手,唔打都行近 d 俾人 data link, 或自己做靶引人打
由手機版發出
舊 06-03-14, 06:08 PM   #139
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
MVP 一樣野唔夠,仲要睇返兩 team 人既水平,MP差太多係唔俾入 ROOM,除非係 fd invite.

為左招呼你我幫你 kick 左好多人 ga

MP 只係參考, 拿到幾多分最實際.

咩機都好,一場 20-25k 我覺得算合理。

TLS 我未用過來 ONLINE, 不過 story 用過都知玩自己多
(打moby dick 勁 d ? 唔知)

準備定兩至三架機拍唔同人都要架。
由手機版發出
我想要陣風
不過要40幾萬
P.S.
喺百度ACE COMBAT貼吧睇到,某啲人啲$$多到

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 06:10 PM   #140
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
mission rank 係兩 TEAM 一齊計。
個人只有 score 同評價(e.g. ace,all green)

太勁既有時真係追左陣就算,不過最好都幫下手,唔打都行近 d 俾人 data link, 或自己做靶引人打
由手機版發出
其實data link有乜用??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 06:16 PM   #141
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
其實data link有乜用??
同 team 人起 datalink 有效範圍內一陣後自動發動。
效果睇返自己 set 乜野。

仲要配合埋機,parts 同武器先最有效。
由手機版發出
舊 06-03-14, 06:57 PM   #142
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
咁多位師兄, 小弟新手剛加入打INFINITY.

依家先剛剛開到F/16. 我想問下, 課金一次買FUEL幾錢? 因今日MAINTAIN入唔到去睇, 謝!

PSN: UnicornMC
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 07:00 PM   #143
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
作者: 綱之小子 查看文章
咁多位師兄, 小弟新手剛加入打INFINITY.

依家先剛剛開到F/16. 我想問下, 課金一次買FUEL幾錢? 因今日MAINTAIN入唔到去睇, 謝!

PSN: UnicornMC
買幾多個先

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 07:07 PM   #144
KARAS
Crazy Gamer

引用:
同 team 人起 datalink 有效範圍內一陣後自動發動。
效果睇返自己 set 乜野。

仲要配合埋機,parts 同武器先最有效。
由手機版發出
有時我都唔明,咁3個隊友 埋邊個機身先有?
都係睇個map 條虛線?

舊 06-03-14, 08:09 PM   #145
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
有時我都唔明,咁3個隊友 埋邊個機身先有?
都係睇個map 條虛線?
得兩個人一齊都可以發動,虛線表示 sync 緊,實線表示已經發動緊。
由手機版發出
舊 06-03-14, 08:59 PM   #146
ALEX CHOW
HYUNDAI

泡菜,我add左你啦

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 09:19 PM   #147
綱之小子
Crazy Gamer

引用:
買幾多個先

我剛剛上左PLAY STORE睇左, 有一個PACK係$14 (唔記得有幾多個)

別外有個$141的好似有20個FUEL加幾他野, 邊個會低D呢
舊 06-03-14, 10:09 PM   #148
ALEX CHOW
HYUNDAI

引用:
作者: 綱之小子 查看文章
我剛剛上左PLAY STORE睇左, 有一個PACK係$14 (唔記得有幾多個)

別外有個$141的好似有20個FUEL加幾他野, 邊個會低D呢
$141有個單機嘅無限制包

少女時代,
F1 2024討論區
舊 06-03-14, 11:15 PM   #149
綱之小子
Crazy Gamer

引用:
$141有個單機嘅無限制包

感謝HONDA兄, 咁開單無限制有用嗎?

會唔會買FUEL只玩ONLINE好D?
舊 06-03-14, 11:34 PM   #150
KARAS
Crazy Gamer

原來維護 哂左兩次出擊
開ser果日又係返工時間

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Xbox360] ACE COMBAT 6 解放への戦火 - *=GAF ACE小隊專用空戰區=* 大量搶錢塗裝接近中!邁向破產的日子 大覺屋師真 攻略及心得交流區 302 03-29-10 10:29 AM
[問題] Ace combat muhaha2015 電視遊戲討論版 1 04-26-08 01:17 AM
Ace combat zero 攻略? xlarge 電視遊戲討論版 2 11-27-06 12:57 AM
[PS2]Ace Combat 5 dog fight zone [齊齊做Ace Pilot!] Chris皇 攻略及心得交流區 786 11-26-06 08:32 PM
[help]ACE COMBAT 5 傻地 電視遊戲討論版 0 09-14-05 01:13 AM

現在的時間是 05:46 AM

手機版 | APP版