Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>貴家悠 x 橘賢一「テラフォーマーズ」総合THREAD
001015 10:01 PM 12-07-12
作者: Rance:
不過都講左人類同曱甴係兩種互相討厭O既生物,將自己變做曱甴你話精神打擊幾大...
你禁講...其實,人見到螞蟻都好多時想整死佢。禁子彈蟻個d變種人咪好憎自己wwww
Rance 10:06 PM 12-07-12
O係套野入面咁講,人見到曱甴同大強見到人都係討厭到一見就要打死....
ALEX CHOW 01:04 AM 12-09-12
作者: lawwk:
佢地可以做MO手術本身已經用左大強既免疫相容器官
再做大強基因其實只會變成一個大強...面對火星一眾大強一齊圍威喂又唔係,打又唔夠打
所以無簡大強,之後會唔會出就唔知...

Arachnid都有隻係小強
呢本漫畫入面提到一隻巨針蟻,有雀蜂既毒針,蜘蛛機動力,兜虫既甲,鍬形虫大咢
體形大過子彈蟻
都係南美,子彈蟻d同鄉

可能會有呢隻蟻都唔定
鋸針蟻??
http://zh.wikipedia.org/zh-hant/%E9%...87%9D%E8%9F%BB

作者: ahleung:
唔係呀, 日本漫黎

女高中生主角係 "蜘蛛", 然後一大班 "昆蟲" 殺手入去學校殺佢.

又係每個角色一用能力就介紹番果種昆蟲既特性, 好似上緊生物堂咁
I like it
DevilElvis 01:06 AM 12-09-12
31情報圖 長老登場、鰻魚便當

Rance 02:20 AM 12-09-12
重以為食雪茄,睇真D蛾黎
細路翔 11:41 AM 12-09-12
ntr畫面出現

元首發動精神技能根性(?

果然依本係睇大強保家衛國既故事
001015 11:46 AM 12-09-12
話哂係隊長級,打一下臉唔會便當掛...
細路翔 11:50 AM 12-09-12
作者: 001015:
話哂係隊長級,打一下臉唔會便當掛...
話哂係隊長級,打一下臉唔會便當掛... x

話晒係比人ntr既男角,打一下臉唔會便當掛 o

(拖走
STRIFE 12:14 PM 12-09-12
真係ntr無處不在
呢類漫都要有真係
Sar8 01:46 PM 12-09-12
最上邊比人打到得返下體果隻係咪黑妹

已確定係黑妹....
呢隻死得最慘

果然大強先係主角

原來鰻魚KO左一隻大大強
不過之後就係成車大大強來.....
雪舟等楊 02:42 PM 12-09-12
元首被人NTR完仲領便當
雪舟等楊 02:55 PM 12-09-12
六繩級大強

強而有力啊~~
Sar8 03:21 PM 12-09-12
之後有隻連腳都有繩
細路翔 03:24 PM 12-09-12
幾時先開始clock up大戰
Rance 06:32 PM 12-09-12
隻黑妹一拳就昇到碎哂,元首就頂到,咁佢咪有蟹叔咁硬
Sar8 06:49 PM 12-09-12
隻黑妹一拳就昇到碎哂,元首就頂到,咁佢咪有蟹叔咁硬
因為係女人所有防禦力減一千

而大強戰鬥力提升3倍(去死去死團!?)
Rance 06:51 PM 12-09-12
話時話方丈架車係咪羅馬隊?....
001015 07:00 PM 12-09-12
話時話方丈架車係咪羅馬隊?....
架車似舊款,可能係之前兩次任務是但一次留低。
:bface: 07:07 PM 12-09-12
NTR唔係應該有得吐便當既咩
money 12:23 PM 12-10-12

Rance 01:09 PM 12-10-12
原作個樣成個小吉咁
某F 01:02 AM 12-11-12
D女角真係死得好慘,第31話真係對男角偏心到
Sar8 01:09 AM 12-11-12
因為很難畫所以讓女角死
Rance 01:10 AM 12-11-12
咁都有好多死得好慘O既男人o既...
例如GOD LEE,拆左個頭當鞭FING O既船員甲呀....
keijoey 01:19 AM 12-11-12
我可以合理懷疑原作者好憎女人未?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面