Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-16, 12:57 AM   #14576
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
無人解析絆十禮裝係咩?

但反而有雷之征服者ex

我真係唔知真唔真
但好誇
未firm
大家睇過就算

雷の征服者 EX
(B威力) 50 55 60 65 70 75 80 85 90 100
(星発生)30 32 34 36 38 40 42 44 46 50

如果係咁5寶具+軍略+領導.........

舊 04-28-16, 12:59 AM   #14577
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
未要黎打法、狂
真係升爆黎打所羅門咩?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 12:59 AM   #14578
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
イベント礼装はルーラーだと三騎士の印章、アヴェンジャーだと四騎士の印章全部貰える。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 01:06 AM   #14579
蛋撻王子
功德完滿

想抽10連友抽...變左淨係可以單抽..係咪好似要等唔知幾耐先跳番正常10抽個制出黎?~

舊 04-28-16, 01:21 AM   #14580
蛋撻王子
功德完滿

幼征服新絆任

ネタバレ

一圖

舊 04-28-16, 01:26 AM   #14581
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: GN00508771 查看文章
イベント礼装はルーラーだと三騎士の印章、アヴェンジャーだと四騎士の印章全部貰える。
マシュ仲犀利,7種章もらえる:good:

換言之今次系ルーラー、アヴェンジャー、シールダー大活躍?!

此篇文章於 04-28-16 01:31 AM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 01:48 AM   #14582
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
4pack
無征服王
2切嗣
1孔明

切嗣靈4有太太語音

舊 04-28-16, 01:48 AM   #14583
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
想抽10連友抽...變左淨係可以單抽..係咪好似要等唔知幾耐先跳番正常10抽個制出黎?~
等下一日既香港時間0:00就會正常
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 01:50 AM   #14584
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
幼征服新絆任

ネタバレ

一圖
抱歉
誰...?

舊 04-28-16, 01:51 AM   #14585
大破人間

老老實實呢個活動有夠庄司
印章竟然唔係必跌

我係埠頭農左5場都係打蜂0掉騎印章

然後佢同我講要農到50個先開ACT.3!?
舊 04-28-16, 01:52 AM   #14586
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3次十抽
拎到老豆
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 01:53 AM   #14587
mhcat
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
抱歉
誰...?

阿基里斯(Fate/Apocrypha赤 rider)

舊 04-28-16, 01:59 AM   #14588
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: fufufu123456 查看文章

換言之今次系ルーラー、アヴェンジャー、シールダー大活躍?!
已掛盾妹出黎
謝師兄分享

結果練乜鬼呀
成隊RULAR或復仇職打仲快

(我得貞德)

引用:
作者: 大破人間 查看文章
等下一日既香港時間0:00就會正常
ty師兄
發現盾妹呢個活動既好就唔強求小安了

引用:
作者: mhcat 查看文章
阿基里斯(Fate/Apocrypha赤 rider)
ty師兄
話說幼征服呢個新絆任都幾好睇

舊 04-28-16, 02:02 AM   #14589
mhcat
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
k島WIKI 有介紹從者資料,不妨睇下
http://ruby.komica.org/html/FateE7-B...E8-A1-A8-.html

舊 04-28-16, 02:05 AM   #14590
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
30抽....切嗣~~~可惜抽唔到月夜靈髓>_<

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 02:13 AM   #14591
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

港口的蟲蟲會有羽毛跌
岩哂

此篇文章於 04-28-16 02:24 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-28-16, 02:15 AM   #14592
蛋撻王子
功德完滿

流石虛淵
呢個切入點去滲入FATE ZERO真係幾有趣
但聽日仲要番工
無咁多時間睇故仔..

舊 04-28-16, 02:16 AM   #14593
大破人間

十抽得活動五星禮

暫時放左係黑貞德度掛左出來

定放盾妹好D
舊 04-28-16, 02:32 AM   #14594
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
十抽得活動五星禮

暫時放左係黑貞德度掛左出來

定放盾妹好D
我都唔識答你
自己都未諗掂
但我最短路既思考覺得盾妹裝左禮裝後乜都加

我自己夠力既情況下直接揀呢D盾妹就唔駛諗野囉

舊 04-28-16, 02:35 AM   #14595
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

結論想吸友情 本身自己既FD都要有番咁上下W

舊 04-28-16, 03:00 AM   #14596
蛋撻王子
功德完滿

打左一晚
清晒體
有抽禮裝
進度未到換活動禮裝前既感想

自己SUPPORT TEAM
劍槍弓騎殺法
裝抽蛋活動禮裝既話
隊友要打邊個職業既勳章 可以直接去搵番個個特定職業
直接裝係該職你最勁個隻上面
+3最理想 +2 OK +1其實都好過無

頭位建議擺活動禮裝盾妹
基本上全部職既勳章都有加成
無既話放貞德黑貞基度山天草 更甚係小安都OK

殺職比較特殊
蘭斯打狂職勳章自動+1
再裝活動禮裝可以係番狂職上加成
有蘭斯可以掛蘭斯

至於活動前叫你練既個堆推薦英靈
係FOR你自己隊用黎打特定職階
但又唔夠禮裝分/唔夠COST既時候用
好似一開始大部分人即刻會卡住既騎職50個勳章
如果你有練哈桑/百貌
佢可以幫你剋騎職之餘 佢唔裝禮裝都仲會幫你+1騎職勳章

但你平時揀隊友黎用時
除非好似今晚咁特殊無乜人開始抽
抽完又可能未裝既情況下
其實無乜必要揀呢堆推薦英靈
原因有二
1. 例如你揀隊友掛出黎既哈桑 其實只係+1騎職勳章
2. 如果你揀隊友掛出黎既騎職 大姐又好 聖黑王又好 好彩有裝緊+2 更甚係裝緊+3加成 其實係"效益"上面都會好D
3. 如果有得換埋活動禮裝之後 應該更少呢個煩惱位

以上只限於未換活動禮裝前既心得
純粹Sharing

如果你無抽抽蛋禮裝
又想有人用你
你可以照掛番推薦英靈先
等到換到活動禮裝再去諗

可以換活動禮裝之後應該上面成堆心得會無晒用咁濟
睇住先

夜啦 訓先
聽日大ot

此篇文章於 04-28-16 03:03 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:08 AM   #14597
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

咁夜仲打心得 真係辛苦哂

舊 04-28-16, 03:34 AM   #14598
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
你係咪12點前抽過友抽?
係你就要等到第2日晚上12點後啦

可能時區問題,
如果11點到12點之間抽過果一下免費抽,
就會變下下都得單抽(友情一樣減)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:59 AM   #14599
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說 金閃招EA對白成句改左

舊 04-28-16, 05:09 AM   #14600
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
20抽中征服王 \O/ 好開心

雖然唔中老豆不過算啦見好就收www

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:29 PM

手機版 | APP版