Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68 108  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
天子 11:55 PM 08-09-16
唔見手提...點樣先可以拎返ACC..
minazuki 12:12 AM 08-10-16
已換第4把6星

一粒7星orb都未打倒
得6星雙色
ShinDou 09:04 AM 08-10-16
自然回岩岩先打完上級,自己先制就唔難,好易秒,俾佢先手會扣2萬?

咁耐都未跌過金箱,今次難跌左咁多
ShinDou 09:25 AM 08-10-16
如果唔跌金要6萬7銀先換晒5把6星
Dyhalt Rushifar 09:33 AM 08-10-16
作者: ShinDou:
自然回岩岩先打完上級,自己先制就唔難,好易秒,俾佢先手會扣2萬?

咁耐都未跌過金箱,今次難跌左咁多
目前蘿神有兩格氣入去尚算安全既,大概燒在下萬六至萬八血。
作者: 天子:
唔見手提...點樣先可以拎返ACC..
有整BACK UP可以用GOOGLE ACC開返ACC,冇你就唯有搵返個電話…
作者: :
作者: ShinDou 查看文章
設定>DATA BACKUP,登記SQEX BRIDGE

ShinDou 10:00 AM 08-10-16
冇backup既話可以試send email,盡量up d人既lv有咩6星

隔離ffbe 都係se既,都有人成功拎番個account
Dyhalt Rushifar 10:31 AM 08-10-16
話實,今次隻BOSS堅易死,敵我都係,好似真係未見過EVENT最後BOSS中6野特大已經死/瀕死
ShinDou 01:32 PM 08-10-16
岩岩第1次俾人先制,2萬1扣剩6千4,不過佢好似冇出全體火,淨係2回單體火,卒都2回,1下3千幾
minazuki 06:35 PM 08-10-16
Boss戰會唔會俾佢一野打死,視乎佢用邊招同打邊個
例如用魔法打魔防低既,用物攻打法師,有冇暴擊
同大Boss係咪2次都係用全體攻擊

已換晒456星武
仲未要用銀毛換金毛
冇特別紀錄,應該只係爆左千幾石 (有爆水調整同升左兩個rank)
其實今次真係冇乜需要特效武

仲係一1粒7星orb都未有
ShinDou 07:24 PM 08-10-16
今次易換左咁多﹖上次我好似都係打到最尾果日先換晒,不過最尾4日先開始爆石,1開波係自然回
minazuki 07:30 PM 08-10-16
上次淨係最後果把已經夠換晒今次果的

上次最尾
8,000金 60,000銀
ShinDou 08:34 PM 08-10-16
咁營運今次好似都算厚道 XD
Dyhalt Rushifar 10:12 PM 08-10-16
咁營運今次好似都算厚道 XD
只係上次太唔人道啫…
作者: minazuki:
Boss戰會唔會俾佢一野打死,視乎佢用邊招同打邊個
例如用魔法打魔防低既,用物攻打法師,有冇暴擊
同大Boss係咪2次都係用全體攻擊

已換晒456星武
仲未要用銀毛換金毛
冇特別紀錄,應該只係爆左千幾石 (有爆水調整同升左兩個rank)
其實今次真係冇乜需要特效武

仲係一1粒7星orb都未有
終於食齊晒BOSS攻擊
全體 - 各人1000左右 TOTAL 4000
火魔 - 3500左右
暗魔 - 1000左右x3
二連擊 - 1000以下x2

二連擊真係果兩隻卒都大力過佢
回想上次一野全體打15000真係好放心由佢打
minazuki 06:37 PM 08-11-16
聽日又有6星確定
好似分3次
最後一抽先6星確定
唔知3500一抽定3000一抽呢
如果頭兩次送的禮都吸引應該都會抽
Dyhalt Rushifar 08:57 PM 08-11-16
愛係要分享!
在下祝各位法老淨係中一枝垃圾杖
ShinDou 09:21 PM 08-11-16
未必抽啦,除非好平

而家已經21把6星,果堆NORMAL生成又冇乜邊把想中,最勁果D本身已經有,RUFAS呢D等金紙睇下射唔射得中算啦

D石都係留黎抽屈機武,又或者特效BONUS活動拎多1百粒野果D先抽好過,防衛戰下次如果又係冇6星換,特效又冇加100粒既話我都唔抽了
minazuki 09:43 PM 08-11-16
normal仲有nerf神劍/聖杖同翼杖想要
送下中水/虹玉果的應該都會抽架喇
rhgab 10:38 PM 08-11-16
假設 3500 一次, 成一萬石先有一把6星保底.
如果唔好彩中左重覆武/ 垃圾杖.......可能 delete game 無咁嬲
Celes 02:07 AM 08-12-16
未必抽啦,除非好平

而家已經21把6星,果堆NORMAL生成又冇乜邊把想中,最勁果D本身已經有,RUFAS呢D等金紙睇下射唔射得中算啦

D石都係留黎抽屈機武,又或者特效BONUS活動拎多1百粒野果D先抽好過,防衛戰下次如果又係冇6星換,特效又冇加100粒既話我都唔抽了
等佢用金卷抽古の弓確率up先抽⋯⋯而家0.138%等如倒錢落海
ShinDou 09:20 AM 08-12-16
真係易換好多,而家已經換晒4,5,6星武,冇爆石淨爆水,剩番既自然回應該都ok
Dyhalt Rushifar 03:29 PM 08-12-16
在下應該燒多5-6百石+自然回就可以打晒。
今次D凸石好貴…
minazuki 05:16 PM 08-12-16
3step武器生成要6星確定用既石比預期少
可以衝喇

1step
中6星補血弓 (本身已有)

2step
又係6星補血弓 (第三把)

3step
6星確定中神弓 (本身已有)

下期又係event接event
minazuki 05:31 PM 08-12-16
作者: Dyhalt Rushifar:
在下應該燒多5-6百石+自然回就可以打晒。
今次D凸石好貴…
我諗我都要再爆下石先換得晒的突石
等星期一先爆石打紅色orb
Dyhalt Rushifar 05:36 PM 08-12-16
作者: minazuki:
3step武器生成要6星確定用既石比預期少
可以衝喇

1step
中6星補血弓 (本身已有)

2step
又係6星補血弓 (第三把)

3step
6星確定中神弓 (本身已有)

下期又係event接event
其實你地係咪抽就已經一定中架嘞…
minazuki 05:41 PM 08-12-16
作者: Dyhalt Rushifar:
其實你地係咪抽就已經一定中架嘞…
最近係
之前唔係
之前由第一次出古弓到金銀花都未中過
每次最少抽左1次

暫時仲未抽中過任何特效武,包括5星
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 68 108  ... 最後

返回主題版面