Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-04-13, 02:41 PM   #1426
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=SSScaw-0M_o

另外可以去A9 GTA區睇睇.我試左20min先塞到入去...btw唔知係咪唔出得街= =??
唔該哂!!

舊 11-05-13, 07:55 PM   #1427
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
招定人先
任務Or生存戰
Psn - Faiz_ko
時間 8點半後
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 09:35 AM   #1428
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
錢已收,冇分兩期喎

舊 11-07-13, 01:11 PM   #1429
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
收咗都唔覺好多...
(可能因為副身家有500個....)
另外今次Update改咗咩嘢??

買到架AH-6 Little Bird, 但吓吓要揸車去攞, 煩死但無奈! 坦克除咗PK外根本無用, 唔買.
好想改到架平治G Wagon性能再好啲(依家外觀已全包宴似英軍Land Rover), 但部份開鎖條件要勝出同級比賽好多次...都無人肯賽四驅車, 點搞?
(一個人自己賽都唔計, 唉!)
In Game有無地方可以搵到直升機師頭盔用(買到最好..), 見到NPC用應該有模組...
想喺Trevor機場附近買多個車房, 順便近近地方便攞隻AH-6用...
有無師兄開到好似Story Mode嘅大茶飯打刧任務?
(小弟家吓Lv.52, Los Santos市中心有大屋, 但仲未撞到大茶飯...)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 01:13 PM   #1430
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: jamcat 查看文章
(小弟家吓Lv.52, Los Santos市中心有大屋, 但仲未撞到大茶飯...)
到現在都未聽過有打劫銀行的任務……看來還是要等dl了

錢全有當然好,不過還是期待沙灘組合和自製場地模式的dl
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 01:40 PM   #1431
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
收咗都唔覺好多...
(可能因為副身家有500個....)
另外今次Update改咗咩嘢??

買到架AH-6 Little Bird, 但吓吓要揸車去攞, 煩死但無奈! 坦克除咗PK外根本無用, 唔買.
好想改到架平治G Wagon性能再好啲(依家外觀已全包宴似英軍Land Rover), 但部份開鎖條件要勝出同級比賽好多次...都無人肯賽四驅車, 點搞?
(一個人自己賽都唔計, 唉!)
In Game有無地方可以搵到直升機師頭盔用(買到最好..), 見到NPC用應該有模組...
想喺Trevor機場附近買多個車房, 順便近近地方便攞隻AH-6用...
買左屋仲可以買車庫??
如果可以開屋頂D直昇機坪用就好了

另問. 有冇人係有用開秘技玩??想知用左, 官網CHECKLIST有冇記錄完成任務果D
因為想白金之後開秘技重玩...而家差100級就白金

此篇文章於 11-07-13 01:47 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:00 PM   #1432
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: SunSunny 查看文章
錢已收,冇分兩期喎
延遲左兩三次先派到錢, 咪一次過囉
攞佢果50萬假錢仲多波折過攞政府果六千

http://www.rockstargames.com/newswir...t-deposit.html
開始左派緊, 未派晒比所有10月內玩過既account, 冇就等下

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:48 PM   #1433
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
收咗都唔覺好多...

)
我試過用到機師耳機

玩基地入侵 > 上飛機 > 整爆部機fail > 出返城 > 長期帶住個隻耳機

未知有無fix
千其不要試帶面具,會無左

唔知直升機任得唔得
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 02:45 AM   #1434
大奈舞人

註冊日期: Aug 2013
我psn:stimwong
幾乎晚晚都打
做任務可以搵埋我
p.s我10級
大奈舞人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:53 AM   #1435
鐵之侍

引用:
作者: 大奈舞人 查看文章
我psn:stimwong
幾乎晚晚都打
做任務可以搵埋我
p.s我10級
今晚我也會玩,希望到時找到你
舊 11-08-13, 12:07 PM   #1436
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
小弟PSN: ChowSunSun
我都全力玩緊 26LV 中
可以add 我 指教指教

舊 11-08-13, 01:21 PM   #1437
jamcat

我又報到~
GamerTag: JamcaTxHK
出沒時間 : 每日凌晨 0200Hrs~ 0500Hrs, 早上 1000Hrs~ 1430Hrs
(返夜班, 0130Hrs至收工)

幾乎晚晚都打, 做任務可以搵埋我! [p.s 小弟依家Lv.55]
舊 11-08-13, 03:53 PM   #1438
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 飛燕 查看文章
我試過用到機師耳機

玩基地入侵 > 上飛機 > 整爆部機fail > 出返城 > 長期帶住個隻耳機

未知有無fix
千其不要試帶面具,會無左

唔知直升機任得唔得
我個髮型試帶完馬騮頭都會無左,整左我千幾蚊。呢兩日個人仲要得返個頭,下半身同對手掌
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 05:00 PM   #1439
AkaIITO
Game Master

各位C兄, 已收藏的任務如何刪除??

舊 11-09-13, 01:48 AM   #1440
大奈舞人

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今晚我也會玩,希望到時找到你
ADD左
sorry ,on得比較晚@@
大奈舞人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 09:15 AM   #1441
鐵之侍

引用:
作者: 大奈舞人 查看文章
ADD左
sorry ,on得比較晚@@
不重要,昨晚上得都很不順,我的朋友也很久也更新不到玩不了,過了一兩小時才可以找齊人玩,可惜那時已經很晚我唯有關機
舊 11-11-13, 11:24 AM   #1442
jamcat

引用:
作者: taikin0901 查看文章
我個髮型試帶完馬騮頭都會無左,整左我千幾蚊。呢兩日個人仲要得返個頭,下半身同對手掌
錢依家已經唔成問題!
如果你有財政嘅煩惱(只限GTA Online內嘅!), PM我啦!
(分享吓點樣無限輪迴用1分30秒搵$50000, 家吓依然有效!)
舊 11-12-13, 02:35 PM   #1443
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
錢依家已經唔成問題!
如果你有財政嘅煩惱(只限GTA Online內嘅!), PM我啦!
(分享吓點樣無限輪迴用1分30秒搵$50000, 家吓依然有效!)
求指教
50 LV用唔用到的?

舊 11-12-13, 04:22 PM   #1444
jamcat

睇完下面呢堆嘢就會感受到RS開發隊認真制作嘅用心~
http://xboxlife.tw/show.php?fid=2&tid=4244
舊 11-13-13, 08:08 PM   #1445
jamcat

睇咗Youtube教學, 搞咗好耐至收咗架警用防暴裝甲車入車房, 仲買埋保險...
但想確定吓係咪無可能揸佢去改車王度裝防彈轆同改大馬力??
舊 11-14-13, 01:46 AM   #1446
micF

註冊日期: May 2008
XBox Live GamertagmicF
引用:
睇咗Youtube教學, 搞咗好耐至收咗架警用防暴裝甲車入車房, 仲買埋保險...
係唔改得, 不過已經有偏門方法可以將改好晒既車放入online mode..... e.g. 防彈轆防暴車, 改色既tank / jet / 警用車, etc.
tank好似仲可以再加armor, 疑似遇過一次, 用架普通tank射極佢都唔爆....
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-13, 08:23 AM   #1447
jamcat

引用:
作者: micF 查看文章
係唔改得, 不過已經有偏門方法可以將改好晒既車放入online mode..... e.g. 防彈轆防暴車, 改色既tank / jet / 警用車, etc.
tank好似仲可以再加armor, 疑似遇過一次, 用架普通tank射極佢都唔爆....
師兄, 每次online想拍你打任務, Server都話啲任務for惡劣玩家專用only唔俾我落場...
咁點為之惡劣玩家?
(無意冒犯唔好見怪, "惡劣玩家"係咪指果啲生存只為PlayerKill嘅玩家...我理每人打果陣各有唔同理念...)

舊 11-14-13, 09:26 AM   #1448
鐵之侍

引用:
可以請教片段所在嗎?THK~

沙灘更新已知會在下星期二(11月19日)推出,那即是這星期我可專心玩刺客4了
舊 11-14-13, 09:27 AM   #1449
AkaIITO
Game Master

引用:
師兄, 每次online想拍你打任務, Server都話啲任務for惡劣玩家專用only唔俾我落場...
咁點為之惡劣玩家?
(無意冒犯唔好見怪, "惡劣玩家"係咪指果啲生存只為PlayerKill嘅玩家...我理每人打果陣各有唔同理念...)

基本上你入場炸多D人地車就變到惡劣玩家XD

舊 11-14-13, 10:11 AM   #1450
micF

註冊日期: May 2008
XBox Live GamertagmicF
引用:
咁點為之惡劣玩家?

話說我前日係惡劣玩家所以join唔到你場, 但我琴日已經變番正直不過都join唔到你

惡劣玩家係打爆太多人地保險左既車 / 經常提早離開quit mission, etc.
呢輪我玩mission成日入game就得番我一條友, 咪quit lo, quit多幾場就無啦啦戴左帽
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版