Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 75 475 525 565 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 585 625 675 1075 1575  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
T.K. 11:36 AM 04-26-16
轉賬見到,真係嚇到尿都標
樹靈DRYAD 11:40 AM 04-26-16
維護了~~明天出征服前佢搞唔搞得掂呢~
鐵之侍 12:02 PM 04-26-16
作者: 樹靈DRYAD:
維護了~~明天出征服前佢搞唔搞得掂呢~
明天大慨要維修半天,看來今次活動第一次又會和之前的一樣(我還特意請了半天假的說)

雖然廠方這麼好心找理由送石是要感謝啦
樹靈DRYAD 12:06 PM 04-26-16
作者: 鐵之侍:
明天大慨要維修半天,看來今次活動第一次又會和之前的一樣(我還特意請了半天假的說)

雖然廠方這麼好心找理由送石是要感謝啦
請了半天假@o@~
那恐怕會在跑狗及維護中渡過~

這次我應該只是看看活動送咩素材同好唔好農而決定抽唔抽活動禮裝......
teealpha 12:15 PM 04-26-16
一班歐洲人響度如數家珍

文西活動冇換到技石,唔夠技石升技,睇黎都要主力響活動換返堆技石先得
暫時打住錢先
gingq7 01:54 PM 04-26-16
我決定唔抽征服王才捨得抽吾王, 斷估唔會黑肉馬尾哈桑和征服王一齊5星掛
樹靈DRYAD 02:31 PM 04-26-16
作者: gingq7:
我決定唔抽征服王才捨得抽吾王, 斷估唔會黑肉馬尾哈桑和征服王一齊5星掛
唔會今惡吧....對庄司而言吸金分2次仲好
大破人間 02:35 PM 04-26-16
唔會今惡吧....對庄司而言吸金分2次仲好
最終靈基變成蘿莉版黑肉哈桑就好
樹靈DRYAD 02:39 PM 04-26-16
作者: 大破人間:
最終靈基變成蘿莉版黑肉哈桑就好
老人>黑肉馬尾(靈基1)>蘿莉版(靈基3)....
digiharuka 03:05 PM 04-26-16
老人>黑肉馬尾(靈基1)>蘿莉版(靈基3)....
要先蘿莉 > 黑肉 > ??? 才能吸金嘛
鐵之侍 03:13 PM 04-26-16
百貌最多4星啦(事實上能力比咒腕應不及的說),我認為最後是蘿莉才能吸金呢(不過女人格脫面具也好)

說來今次特發維修真了不起現在還未解決,官方就這麼想派石嗎?
teealpha 03:16 PM 04-26-16
近排維修太多,我黑J爆晒120石之後而家又有返4x石,扣返生放送果D石,起碼維護送左廿粒
樹靈DRYAD 03:21 PM 04-26-16
派幾多都好...99%也是方塊來的T_T
heyman774 03:54 PM 04-26-16
到而加都未入得番, 平時跑狗都係修一個鐘
今次似爆大獲
鈴蘭 03:54 PM 04-26-16
運營仲未比番個account我/\
鈴蘭 03:56 PM 04-26-16
作者: gingq7:
抽專用禮裝算違法(集齊A卡+B卡開放C功能)
但"送"應該唔違法? 可以期望係第2寶具嗎?
只要佢比你果張野唔駛錢就唔算違法
即係呢張野當係你抽到果樣野既其中一個附屬價值一樣
gingq7 03:57 PM 04-26-16
休娛期無事無幹都爆大獲
定還是只係想花式派石等大家聽日抽得爽手d
gingq7 03:59 PM 04-26-16
作者: 鈴蘭:
只要佢比你果張野唔駛錢就唔算違法
即係呢張野當係你抽到果樣野既其中一個附屬價值一樣
其實而家要集齊某兩隻英靈才開倒一段特別語音算唔算
樹靈DRYAD 04:01 PM 04-26-16
佢如果維護到明天出活動就搞笑LAW~~
T.K. 04:08 PM 04-26-16
運營仲未比番個account我/\
搞咩?
stcdavidhk 04:20 PM 04-26-16
維到明天維護時間,照慣例會再延再關機,慢慢坐等賠石
鈴蘭 04:28 PM 04-26-16
作者: T.K.:
搞咩?
壞機 唔見左引繼 等運到
樹靈DRYAD 04:50 PM 04-26-16
征服王未出場單單掛個名就已經征服了FGO的伺服器.....(笑)
T.K. 04:51 PM 04-26-16
百石不可避
T.K. 05:42 PM 04-26-16
壞機 唔見左引繼 等運到
之前有個唔見,跟著寄信去話「想課金、我想抽xx,請即訓跟進我引繼」
跟手第二日回左佢喎
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 75 475 525 565 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 585 625 675 1075 1575  ... 最後

返回主題版面