Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
Dangerous-boy 09:59 PM 09-04-14

【抽選販売】ROBOT魂 〈SIDE MS〉 ユニコーンガンダム3号機 フェネクス(デストロイモード)
販売価格:5,800円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000091240/
Sar8 01:53 PM 09-15-14
睇開箱文好似god既可動性好痴線

官圖腳個推進器可以打開,但係實物就唔得
怪盜小G 03:43 PM 09-16-14
GOD出左嗱??
Sar8 03:47 PM 09-16-14
日本開箱見到
大陸百度都有開箱

香港就未去睇
Gundam MK-2 04:11 PM 09-16-14
作者: 怪盜小G:
GOD出左嗱??
搵到日本鋪頭員工收到貨板嘅先行report
http://blog.goo.ne.jp/yshobbyblog/e/...521e3a64127cdc
怪盜小G 04:15 PM 09-16-14
WA~可動性勁過MG~
Gundam MK-2 04:34 PM 09-16-14
作者: 怪盜小G:
WA~可動性勁過MG~
什麼MGPG都要企埋一邊
Sar8 08:20 PM 09-17-14
隻X2好似都有D料到
mikemike 03:00 PM 09-18-14
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000093113/

Sar8 03:04 PM 09-18-14
原來個火神炮開唔到係用來出parts
咁下次出埋master又出多part
風雲再起又出多part

怪盜小G 04:16 PM 09-18-14
笨大商法

識人為隻手掌買
Sar8 04:19 PM 09-18-14
手掌唔係god本體有咩

其實好心你出配件包出埋隻腳開合果個位啦
呢幾個特效我覺得來賺埋D 人形公仔特效
Dangerous-boy 06:47 PM 09-18-14

『Gガンダム』20周年!オプションセット、マスターガンダム、そして……新商品情報大公開!
kyo353 09:49 PM 09-18-14
隻GOD關節太多我覺得都有D難玩。。。
Sar8 03:31 PM 09-19-14
神高應該唔駛換件都抱到手
mikemike 05:16 PM 09-19-14
x2和god 一扭$305
野良猫 05:26 PM 09-19-14
皆旺神高$299
Dangerous-boy 09:19 PM 09-19-14
「魂ネイション2014」イベント開催記念商品

バンシィ・ノルン(最終決戦Ver.)

価格:7,000円(税8%込)

up2u2003 10:05 PM 09-19-14
神高308入手
神可動
要注意腳部關節(大腿果段)很緊 要加點矽油或鬆一鬆骨
GN00508771 10:23 PM 09-19-14
作者: Dangerous-boy:
「魂ネイション2014」イベント開催記念商品

バンシィ・ノルン(最終決戦Ver.)

価格:7,000円(税8%込)

等魂SHOP....
ゆり 11:28 AM 09-22-14

HINU個價....
由手機版發出
柚原このみ 11:39 AM 09-22-14
1萬姐,2隻RB魂唔貴啦:O)
東方師父做一般販賣比較驚奇,B記咁有信心呀
當年隻杜門卡遜…
怪盜小G 11:44 AM 09-22-14
隻多毛我寧願佢出便服好過駕駛服
Gundam MK-2 11:53 AM 09-22-14
我反而對隻新造parts V Dash有性趣
Reishin 01:37 PM 09-22-14
威龍3魂shop
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 7 47 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 67  ... 最後

返回主題版面