Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 66 106 156  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
taikin0901 06:19 PM 11-25-13
作者: 賈圖:
唔知係咪自己轉左,睇返email張帳單係幫我加我唔夠既錢

起手機upload唔度張圖上黎
好,等我試一試佢

完成 , 真係CHARGE我USD19.99
賈圖 08:27 PM 11-25-13
作者: taikin0901:
好,等我試一試佢

完成 , 真係CHARGE我USD19.99
[IMG][/IMG]
taikin0901 08:51 PM 11-25-13

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/doctors-note

PeaceSeeker 08:52 PM 11-25-13
關於PAYMENT 問題, 可以用PAYPAL, http://commerce.microsoft.com 度加番, 咁經XBOX.COM 就買到, 但係XBOX ONE STORE 就唔得
taikin0901 08:54 PM 11-25-13
[IMG][/IMG]
Ching你用香港live account?同埋你上https://commerce.microsoft.com/ 係咪都有兩個account架?

我帳單封email都係英文
taikin0901 09:01 PM 11-25-13
我係咁樣有兩個ACCOUNT

賈圖 09:17 PM 11-25-13
Ching你用香港live account?同埋你上https://commerce.microsoft.com/ 係咪都有兩個account架?

我帳單封email都係英文
我係香港live
[IMG][/IMG]
算唔算兩個?
taikin0901 09:27 PM 11-25-13
我係香港live
[IMG][/IMG]
算唔算兩個?
好像我第一幅圖右上角有兩個account可以揀,同埋我之前參加beta test佢就已經幫我由ms point轉左港幣,唔知關唔關事呢。
賈圖 09:28 PM 11-25-13
好像我第一幅圖右上角有兩個account可以揀,同埋我之前參加beta test佢就已經幫我由ms point轉左港幣,唔知關唔關事呢。
右上角有hk 同us
taikin0901 09:32 PM 11-25-13
右上角有hk 同us
就好似張圖咁我香港有50蚊,美國就0 point 。開頭係入面都係香港先有我信用卡資料,撳美國就乜都無,好古怪。咁我之後應該點增值好
賈圖 09:39 PM 11-25-13
就好似張圖咁我香港有50蚊,美國就0 point 。開頭係入面都係香港先有我信用卡資料,撳美國就乜都無,好古怪。咁我之後應該點增值好
美ac有我信用卡資料
ieh4f 09:43 PM 11-25-13
anyone playing dead rising 3 in Hong Kong?
is the server up in Hong Kong? can l play co-op in Hong Kong?
taikin0901 09:46 PM 11-25-13
美ac有我信用卡資料
其實點解會有兩個account嘅
taikin0901 09:50 PM 11-25-13
作者: ieh4f:
anyone playing dead rising 3 in Hong Kong?
is the server up in Hong Kong? can l play co-op in Hong Kong?
http://gaforum.org/showthread.php?p=10598446
Takushi 10:04 PM 11-25-13
作者: ieh4f:
Yah ... ofcause you can coop
andychan26675 12:46 AM 11-26-13
點解download 隻FIFA咁慢??你地都係嗎??
Takushi 12:55 AM 11-26-13
作者: andychan26675:
I think about an hour ... And if you talk about slow ... Wait till you install NBA 2k14
andychan26675 01:10 AM 11-26-13
另外我真的吾知點先可以用返D香港AC的錢來買嘢,我吾想用信用咭.....
賈圖 01:29 AM 11-26-13
無辦法啦幾十gb野
D-Joe 01:39 AM 11-26-13
認真我down到好快,35分鐘就將隻20GB既DR3下左65%
係咪要多謝HKBN

Down完...
不過我down FIFA時都試過係71%停左,好慢/停左的話不妨試下對住要下載既GAME按右邊三劃制暫停,然後再按一次繼續下載
LKC 02:11 AM 11-26-13
XBOX ONE 入手了~

星期日已到手,$51XX 連運費(DHL)+ Forza Motorsport 5 +DEAD RISING 3
(6月中在US Amazon訂的)(*因遊戲有新優惠,稍後會退回合共US$20給我)
即是只需$49XX

LKC 02:18 AM 11-26-13
雖然之前XB 360有個香港Live ac
不過想新開始,用新ac

所以開了個新的美國ac,
送1個月金會員

話時話,賣場好像沒有Demo 下載?
nookie 02:56 AM 11-26-13
作者: LKC:
雖然之前XB 360有個香港Live ac
不過想新開始,用新ac

所以開了個新的美國ac,
送1個月金會員

話時話,賣場好像沒有Demo 下載?
據我搵到只有FIFA 14同NBA LIVE 14 demos.

新Store整得明顯無360版咁好 乜都要你search, 稍微分類下都好丫
D-Joe 05:17 AM 11-26-13
作者: nookie:
據我搵到只有FIFA 14同NBA LIVE 14 demos.

新Store整得明顯無360版咁好 乜都要你search, 稍微分類下都好丫
個UI仲好初步,等春更
taikin0901 06:28 AM 11-26-13
7 , 8 個字左右
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 66 106 156  ... 最後

返回主題版面