Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
newb 01:27 PM 08-31-17
BBCF 2.0 同獸兵衛DLC 日版已經更新左

香港行版好似未見有
Dyhalt Rushifar 05:24 PM 08-31-17
下期日PLUS送Skullgirls 2…
https://www.jp.playstation.com/blog/...31-psplus.html
newb 09:59 PM 08-31-17
行版balance update左,但係無獸兵衛買
張飛後代 01:56 PM 09-01-17
岩岩睇到呢段片:

我有異議!點解冇多奇同埋毛利元就?
鈴蘭 05:13 PM 09-01-17
作者: 張飛後代:
岩岩睇到呢段片:

我有異議!點解冇多奇同埋毛利元就?
鬼佬見識少
講到最強最惡首先多奇、尼爾、尤達同毛利根本無得走
以本身隻game入面基準黎計就更加
newb 01:44 PM 09-04-17
香港PSN 獸兵衛DLC 出左
亍 ◣ 08:22 AM 09-11-17
呢個咩格game ?

https://unwire.hk/2017/09/10/fight-o.../game-channel/
真十人€ 12:13 AM 09-14-17
中咗ドラゴンボール ファイターズ クローズドβテスト
不過今個星期六日無時間試,免費送出DL code,如果有人興趣可PM我。

Update: 已送出。
newb 12:47 PM 09-14-17
作者: 真十人€:
中咗ドラゴンボール ファイターズ クローズドβテスト
不過今個星期六日無時間試,免費送出DL code,如果有人興趣可PM我。

Update: 已送出。
無中到龍珠

打唔打BB
真十人€ 01:45 PM 09-14-17
作者: newb:
無中到龍珠

打唔打BB
打BB ok,不過應該唔記得哂啲combo。
newb 08:25 PM 09-15-17

BB Cross Tag Battle 公佈多三個不意外既參戰角
立繪畫過晒
newb 07:32 PM 10-15-17

Trailer 2
BB如果出埋Noel既話得番兩個位剩
真十人€ 07:53 PM 10-15-17
其中一個應該有ツバキ?雖然都幾微妙。

s2001154 03:03 PM 10-17-17
係唔知會唔會加埋GG一兩個落去
RWBY完全唔關事都入得
GG呢D大阿哥無就硬係掙少少咁
鈴蘭 01:16 PM 10-18-17
無真田 糞game
Dyhalt Rushifar 01:28 PM 10-18-17
作者: 鈴蘭:
無真田 糞game
CROSSOVER埋BASARA俾個真田幸村你點話
張飛後代 02:02 PM 10-18-17
BB如果出埋Noel既話得番兩個位剩
你以為選人列唔會整成可以左右捲動?
newb 02:15 PM 10-18-17
當住冇先

如果Rwby真係出7隻,再加埋依加etc有既格仔數
都已經會有4x7+6=34隻角色
真十人€ 02:21 PM 10-18-17
睇落應該可以scroll , 重有行係 ETC?

Dyhalt Rushifar 02:24 PM 10-18-17
當住冇先

如果Rwby真係出7隻,再加埋依加etc有既格仔數
都已經會有4x7+6=34隻角色
點可以冇,加唔到DLC
s2001154 03:06 PM 10-18-17
咁唔差在落埋Bug斗啦
Dyhalt Rushifar 03:20 PM 10-18-17
作者: s2001154:
咁唔差在落埋Bug斗啦
再嘈くにおくん參戰添
newb 02:13 PM 10-20-17
http://www.arcsystemworks.jp/portal/.../bbtag1019.pdf

鬥神祭試玩版既招表

D出招改到玩完呢隻應該唔記得原本堆game點玩
newb 08:42 PM 10-20-17

無特別既3隻
dasw123 09:18 PM 10-20-17
玩大D,可能有熱血系列同雙截龍角色
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後

返回主題版面