Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
wailala19 03:15 PM 06-22-12
作者: 草薙さん:
唔係月頭搞都放心d, 幾驚佢將堆P4G, Seed-Battle Destiny, MGS 2&3 HD再宣傳多次
MGS 2&3 HD 日版28號出....係時侯做吓宣傳
DevilElvis 03:49 PM 06-22-12
作者: DevilElvis:
話時話,個地獄round 2唔係6月的嗎?做乜無晒聲氣
對家都宣佈埋大mon版,睇黎都係死得啦……

我都就出機,係色唔鐘意
martinyau1979 03:55 PM 06-22-12
作者: DevilElvis:
對家都宣佈埋大mon版,睇黎都係死得啦……

我都就出機,係色唔鐘意
做也reply 番自己
DevilElvis 04:02 PM 06-22-12
作者: martinyau1979:
做也reply 番自己
re 錯左……
TCS_disable 06:48 PM 06-22-12
作者: tathin:
香港賣game平過日本好多,5千YEN賣到3舊水,都依然大把人揀日本PSN,小弟都幾費解...
而且PSV首發日子比好多地方都早好多啦
你話唔齊game,係,但有d係因為版權問題,有d係因為遊戲開發商唔賣阜
小小一個SCE香港分部可以做D乜?

我唔知呢個項生做過乜
而香港SCE亦係好多地方可以改善
但都唔係一無是處丫
平又點?
少新Game玩,DLC遲到,通通都係死罪.

項生個FB個Wall最多係嘜? 未就係佢遊埠d相囉
Hello MiMi 11:23 AM 06-23-12
聽講 PSV Lego Batman 2 係移植自 3DS 版... 有無人可以証實... !!??

Thx...
onikun 12:59 PM 06-23-12
作者: Dyhalt Rushifar:
點解你認為佢唔會?
大不了講埋初音…大概睇完都係OLD NEWS IS SO...
的確, 除左初音(唔爭在講埋仲有稻船的某作)
跟本就沒甚麼好期待= =|||
亍 ◣ 01:02 PM 06-23-12
作者: Hello MiMi:
聽講 PSV Lego Batman 2 係移植自 3DS 版... 有無人可以証實... !!??

Thx...
打緊psv版....不過沒打過3ds...答唔到你........不過佢d播片質素好低
Dyhalt Rushifar 02:51 PM 06-23-12
作者: onikun:
的確, 除左初音(唔爭在講埋仲有稻船的某作)
跟本就沒甚麼好期待= =|||
LINE UP應該有
初音
YS
SOUL SA...
之後一大班唔打算開發既人出黎廢話,跟手再黎日機送YEN大行動

唯一希望既係DRAGON CROWN日版可以定到期,不過都好難…
…唔知點解在下硬係覺得會有ZOE…明明已經確咗係PS3/360…
騎蘿蘿 04:24 PM 06-23-12
香港賣game平過日本好多,5千YEN賣到3舊水,都依然大把人揀日本PSN,小弟都幾費解...
而且PSV首發日子比好多地方都早好多啦
你話唔齊game,係,但有d係因為版權問題,有d係因為遊戲開發商唔賣阜
小小一個SCE香港分部可以做D乜?

我唔知呢個項生做過乜
而香港SCE亦係好多地方可以改善
但都唔係一無是處丫
我覺得只係衰同冇咁衰既分別
九點半 06:05 PM 06-23-12
請問以家日版機有辦法解到sim lock未?
tathin 07:42 PM 06-23-12
作者: TCS_disable:
平又點?
少新Game玩,DLC遲到,通通都係死罪.

項生個FB個Wall最多係嘜? 未就係佢遊埠d相囉
我唔知你理佢facebook做乜
人地去旅遊又關d game遲到咩事

我淨係知日本psn既美版game會遲,美psn既日本game又會遲,甚至唔只遲,而係無
我地叫做夾o係中間囉
永遠隔離飯香咩

當然呢度大把人只鍾意日版game又大把水
咁咪用死日psn囉,有咩所謂?
TCS_disable 10:54 PM 06-23-12
我唔知你理佢facebook做乜
人地去旅遊又關d game遲到咩事
顯示佢對SCE Asia嘅重視有幾高

我淨係知日本psn既美版game會遲,美psn既日本game又會遲,甚至唔只遲,而係無
我地叫做夾o係中間囉
永遠隔離飯香咩
講緊連英文Game 嘅 DLC 都遲到啊
Rance 11:28 PM 06-23-12
今日有個港台節目訪問項先生有幾為香港GAME事業作出貢獻,睇到真係感激流涕
dust11 03:48 PM 06-24-12
作者: Rance:
今日有個港台節目訪問項先生有幾為香港GAME事業作出貢獻,睇到真係感激流涕
我睇完都只係覺得佢講緊請SALES既條件
wailala19 07:12 PM 06-24-12
條友似幫PSV賣廣告多D
佢根本就想話自己幾有貢獻.....
但佢越講越覺得佢毫無貢獻
now_loading 10:21 PM 06-24-12
最近入左PSV, 請問
1. 大家係咪放棄香港a/c 轉玩日本a/c?
2. 打左陣我們Golf 6, 係咪冇衫的, 只能轉色? 如果係就超級失望, Let's Golf 3 都不如..
草薙さん 09:27 PM 06-25-12
PS VITAのAR機能を活かした新作ゲームが、6/28よりPSストア無料配信決定
「TABLE PLAY SOCCER」、「CLIFF DIVING」、「Fireworks」の3タイトルが配信
ゲームに必要な「ARプレイカード」のデータは公式サイトで配布
「ARプレイ」のタイトルは今後も続々と発表予定
http://www.jp.playstation.com/psvita/arplay/index.html
野良猫 10:17 PM 06-25-12
作者: diabloex:
最近入左PSV, 請問
2. 打左陣我們Golf 6, 係咪冇衫的, 只能轉色? 如果係就超級失望, Let's Golf 3 都不如..
咩放棄,根本唔放在眼內添啦

Golf 6我都玩過下,有衫買的
ZOMA 11:49 PM 06-25-12
我係近期放棄香港a/c 的~~
初期"好似"比較多GAME玩
所以用香港A/C DL game比較方便同平d

但宜家真正想玩ge 唔多,亦通常會買實體
咁"香港A/C 買game比較方便同平d"就唔再成立
再加上日本A/C可以玩埋PSP ge game
所以我就轉左日本A/C la~~~
Orphan 03:01 PM 06-26-12
攪乜鬼...

■9月
09/27 4980/4480/?/? 【RPG】ダンボール戦機W
09/27 7140/?/?/? 【RPG】イース セルセタの樹海
09/27 7329/-/要/onad 【TPS】地球防衛軍3 PORTABLE [ダブル入隊パック]
09/27 6090/?/要/onad 【TPS】地球防衛軍3 PORTABLE [通常版]
09/27 7140/?/?/? 【SLG】信長の野望 天道 with パワーアップキット
09/27 ?/?/?/? 【DSG】DJMAX TECHNIKA TUNE
martinyau1979 04:02 PM 06-26-12
作者: Orphan:
攪乜鬼...

■9月
09/27 4980/4480/?/? 【RPG】ダンボール戦機W
09/27 7140/?/?/? 【RPG】イース セルセタの樹海
09/27 7329/-/要/onad 【TPS】地球防衛軍3 PORTABLE [ダブル入隊パック]
09/27 6090/?/要/onad 【TPS】地球防衛軍3 PORTABLE [通常版]
09/27 7140/?/?/? 【SLG】信長の野望 天道 with パワーアップキット
09/27 ?/?/?/? 【DSG】DJMAX TECHNIKA TUNE
9月27 是什麼大日子?
Orphan 04:16 PM 06-26-12
作者: martinyau1979:
9月27 是什麼大日子?
9月20~23係TGS
武藤遊戲 05:24 PM 06-26-12
作者: Orphan:
攪乜鬼...

■9月
頭一個含後半劇情有無續篇[消息看來先玩先
pet3 07:50 PM 06-26-12
作者: diabloex:
最近入左PSV, 請問

1. ps3 一向日服是主服
所以一開始就已經無視psv 港服的

而且我真的是會在psv玩psp 遊戲
港服太大機會無了 (我要玩機戰和數碼暴龍和sd高達gen)

作者: ZOMA:
我係近期放棄香港a/c 的~~
初期"好似"比較多GAME玩
所以用香港A/C DL game比較方便同平d

但宜家真正想玩ge 唔多,亦通常會買實體
咁"香港A/C 買game比較方便同平d"就唔再成立
再加上日本A/C可以玩埋PSP ge game
所以我就轉左日本A/C la~~~
但你之前有無係港服psn 買過遊戲 ??

另外
活動詳情:
時間:2012年6月28日下午2點半至5點半
地點:GAME GLOBAL ─ 灣仔軒尼詩道130號灣仔電腦城2樓202-204號鋪
試玩遊戲:《小小大星球》、《多克羅》、《仙境傳說奧德賽》中文版、《女神異聞錄4黃金版》中文版。

有人可以去看看佢中文做成點嗎 ?
做得太差的話我乖乖玩日文
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後

返回主題版面