Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
ipchow 11:02 AM 11-08-13
其實我最驚有蝗落黎搶機
Hello MiMi 11:03 AM 11-08-13
作者: littlesweet:
個職員都話, 出面好似排晒隊, 德福就冇人...............
佢話我訂都算早, 不過佢估一陣多人
因為我同你
如果唔係我地膽粗粗, 都唔知德福有得訂
whassupbun 11:06 AM 11-08-13
作者: ipchow:
無,只有屯門aeon可訂,詳情可睇官網
但官網剩係寫銅鑼灣HMV, 上面有版友德福HMV都訂到
一陣lunch去荃灣AEON睇睇先
依家係諗緊琴晚填左報名首賣會, 假設咁好彩抽得中, 我喺第二度又訂左, 咁點算
Hello MiMi 11:07 AM 11-08-13
作者: 卡柏:
其實佢有幾多部機俾人訂呢?
我諗貨真係多 (but no gurantee 架)
不過宣傳太少 (唔計d 機迷主動搵料)

佢尋晚先出 retailer list
今日仲要禮拜5
個登記網仲要未 update

所以今次真係益左我地 (尤其是 GAF 呢班)

作者: whassupbun:
但官網剩係寫銅鑼灣HMV, 上面有版友德福HMV都訂到
一陣lunch去荃灣AEON睇睇先
依家係諗緊琴晚填左報名首賣會, 假設咁好彩抽得中, 我喺第二度又訂左, 咁點算
照買
佢d 禮物真係吸引
jackkwong 11:07 AM 11-08-13
中環HMV 淨機同CAM SET已訂曬~ 其他兩款11:00AM仲有~
又係一樣~ 比個SHOP LIST FAKE左~ 以為中環HMV無得訂...
littlesweet 11:08 AM 11-08-13
作者: Hello MiMi:
因為我同你
如果唔係我地膽粗粗, 都唔知德福有得訂
我多謝您就真啦ching, 我就係睇到您個post, 我即刻屎落去訂 (kowloon bay開工中
urislai 11:10 AM 11-08-13
作者: kinpingk:
明天起(11月8日),全線Platinum Shop、Sony Store, Online及指定銷售點*將接受PS4主機預訂,成功預訂可獲贈長達「兩個月PlayStation®Plus會籍」;預訂額外一款遊戲,更可獲「1年免費延長保用計劃」
如果我撲去德福HMV, 係咪可以訂就有貨???

如果訂 齋機 + 三国7 係咪都有「1年免費延長保用計劃」???
tallken 11:12 AM 11-08-13
HMV 員工唔識答,買Assassin creed 4 ....1年延長保用服務既問題。 定係online 訂機+加 AC4 game 先可延長1年保用服務?
ipchow 11:14 AM 11-08-13
Ac4個問題店員真係唔識答
Akira 明 11:14 AM 11-08-13
有無人試埋黃埔個間HMV?

最衰UNY同HK RECORD無....
jackkwong 11:15 AM 11-08-13
作者: tallken:
HMV 員工唔識答,買Assassin creed 4 ....1年延長保用服務既問題。 定係online 訂機+加 AC4 game 先可延長1年保用服務?
HMV員工話HMV唔係Platinum Shop,所以買GAME或者AC4唔會有PS4免費延長保用計劃一年...
Hello MiMi 11:17 AM 11-08-13
作者: tallken:
送1年保只限 sony (剛睇番原來指定銷售點都有)
其實可以去藍店買延長保用 (估)

PS HK Facebook 被插

原來所謂首賣會,係比成功登記購買 PS4 的 首 100 買家參加

仲要, 7/11 已經登記既人都計 (但又唔知佢首賣會個登記同預訂個登記有咩connection)

今次 PS4 個 online pre-order 仲亂過 PS3 / Vita

都係個句
益左我地班肯去排既人 (再一次多謝 sony 個 list )
kinpingk 11:18 AM 11-08-13
訂左淨機~~3380--黃金~~~
普通人一個 11:18 AM 11-08-13
其實多一年保係咪買連game set先有
龍寶寶 11:19 AM 11-08-13
HMV已訂$3680版
ooldmann30 11:19 AM 11-08-13
我在星光行a3訂左,得無雙同killzone可選,不過好像唔多貨
tinemail 11:19 AM 11-08-13
在蘇0 已訂cam set
計埋我得3個人訂
D staff 都好似唔係好知咁
Game 未知會有乜
不過只係俾1000 訂金
Coquelicot 11:21 AM 11-08-13
送1年保只限 sony
其實可以去藍店買延長保用 (估)

PS HK Facebook 被插

原來所謂首賣會,係比成功登記購買 PS4 的 首 100 買家參加

仲要, 7/11 已經登記既人都計 (但又唔知佢首賣會個登記同預訂個登記有咩connection)

今次 PS4 個 online pre-order 仲亂過 PS3 / Vita

都係個句
益左我地班肯去排既人 (再一次多謝 sony 個 list )
但睇個首賣會活動登記條款如果抽中咗應該係包埋訂到機?

6. 成功參加活動的參加者,需根據確認電郵上的指示,於指定日期前親身到Sony Store - 香港 (地址:香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心16樓) 辦理預訂PlayStation®4主機或同梱裝的手續。預訂貨品之銷售乃顧客及Sony Store之間之交易,與SCEH無關。
nami_tamaki999 11:22 AM 11-08-13
作者: ooldmann30:
我在星光行a3訂左,得無雙同killzone可選,不過好像唔多貨
我係廣東道返工, 但我唔敢行開, 老闆通常哩個時候會返黎
但有冇得比Credit Card 訂?
Hello MiMi 11:25 AM 11-08-13
作者: Coquelicot:
但睇個首賣會活動登記條款如果抽中咗應該係包埋訂到機?

6. 成功參加活動的參加者,需根據確認電郵上的指示,於指定日期前親身到Sony Store - 香港 (地址:香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心16樓) 辦理預訂PlayStation®4主機或同梱裝的手續。預訂貨品之銷售乃顧客及Sony Store之間之交易,與SCEH無關。
佢個活動至到24 號
如果抽又抽唔中
訂又訂唔到咪
tylau 11:25 AM 11-08-13
官塘藍店開店五分鐘前排五人
nami_tamaki999 11:27 AM 11-08-13
佢個活動至到24 號
如果抽又抽唔中
訂又訂唔到咪
其實由預訂日子, 加埋你講既哩個資料, 我覺得SONY係暗示PS4係夠貨派...
莎月美希 11:28 AM 11-08-13
荃灣南豐藍店,訂左眼仔版,無豬頭骨食,正呀!
由手機版發出
Hello MiMi 11:29 AM 11-08-13
作者: nami_tamaki999:
其實由預訂日子, 加埋你講既哩個資料, 我覺得SONY係暗示PS4係夠貨派...
咪信佢
不過今次訂機真係舒服過 PS3 / Vita 一萬倍
登就登記左 (首賣會)
中就中唔中就罷
反正兩手準備

remark :做野先, 晏d 番黎爬文
tylau 11:30 AM 11-08-13
訂咩版好呢死火
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105 155  ... 最後

返回主題版面