Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-21-16, 11:32 AM   #1326
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
先唔理係蛋定識震o既蛋, 笑點在哪?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 11:42 AM   #1327
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
要ban

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 11:51 AM   #1328
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
RIP
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 02:50 PM   #1329
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: CCemi 查看文章
唔理人地反唔反串
放人地影既走光相上黎重要評價人呢d唔係笑圖黎下話
+1

BTW CROS-COS 有什麼問題先?
唔見有人笑女生COS男角冇下面?

舊 07-21-16, 03:54 PM   #1330
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: knight-philip 查看文章
+1

BTW CROS-COS 有什麼問題先?
唔見有人笑女生COS男角冇下面?
男女平等嘛(無誤)

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 05:14 PM   #1331
CCemi

註冊日期: Dec 2003
我唔理平唔平等丫, 你攞張正正經經既圖笑人反串都算
整張咁既低炒野重要唱通街咁, 唔DEL圖我真係上天台講

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-16, 08:17 PM   #1332
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
貼圖者係唔係做過同一件事好多次

舊 07-22-16, 12:08 PM   #1333
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
唔覺笑點
但唔應該ban, 因太多圖用內衣褲作梗
引用:
作者: T.K. 查看文章
[ https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13346541_10209873139170735_1871233336626036333_n.jpg?oh=47177cae5e0ca59a593125c0584efa04&oe=57C93FFD[/IMG]
[ https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13330985_369145036542587_5482901651007118353_n.jpg?oh=9fc734849f370185abc7e909309bbee1&oe=57D35202[/IMG]
映走光係不道德,但笑圖區中用spoil 戴頭盔就可

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 12:14 AM   #1334
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 12:09 PM   #1335
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-23-16, 01:02 PM   #1336
s3b21
Insane Gamer

引用:
作者: mikemike 查看文章
頗獵奇的
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 01:37 PM   #1337
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
化紅埋塊面,可以完美COS

舊 07-23-16, 01:50 PM   #1338
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
白事孝子裝向?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 03:53 PM   #1339
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Tano 查看文章
白事孝子裝向?
係金銀衣紙

原來係泰國出品
http://hd.stheadline.com/news/column...150609/339951/

此篇文章於 07-23-16 03:57 PM 被 44264 編輯。
44264 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-16, 08:46 PM   #1340
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Tano 查看文章
白事孝子裝向?
燒埋自己比先人?

舊 07-23-16, 08:48 PM   #1341
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: s3b21 查看文章
頗獵奇的
所以我好懷疑o的所謂 3D 蛋糕係比人影相多過真係落手切o黎食...

舊 07-23-16, 10:57 PM   #1342
s3b21

引用:
作者: martinnitram 查看文章
所以我好懷疑o的所謂 3D 蛋糕係比人影相多過真係落手切o黎食...
佢死左了重係度笑獵奇度更高,越看越不安...想起了Whatapps度有友仔貪得意send左段恐怖分子監生將一個女人嘅人頭用利刀一下下咁切落黎,而家重有陰影〒_〒
舊 07-24-16, 07:37 PM   #1343
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 07-25-16, 04:28 AM   #1344
s3b21

引用:
不能同意更多
舊 07-25-16, 08:45 PM   #1345
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 02:43 AM   #1346
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-16, 08:35 AM   #1347
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

仲.唔.進.化?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-16, 07:48 PM   #1348
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-16, 07:57 PM   #1349
Eking

註冊日期: Feb 2006
似key上去,同後面坐位距離感有d怪

舊 07-31-16, 08:16 PM   #1350
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
http://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%...ampaign=buffer

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.22] Rage ~清談館~ 1000 06-19-15 09:57 AM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.21] Nelly ~清談館~ 1066 09-22-14 09:29 PM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.20] Nelly ~清談館~ 1059 02-25-14 12:09 AM
有無d一睇你真係會笑XD/有趣既圖分享下?? [vol.19] Nelly ~清談館~ 1040 09-29-13 09:14 AM
車路士球迷會Vol.22 ﹝~ 請移至Vol.23繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 01-21-12 11:44 PM

現在的時間是 08:06 PM

手機版 | APP版