Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 64 104 154  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
TCS_disable 09:55 PM 06-20-12
作者: 猩猩~:
轉了做日服仲諗住買隻機戰玩下,但貴成咁........
打機預左要使錢(除非你係Hacker),你無呢個覺悟想點
猩猩~ 10:54 PM 06-20-12
作者: TCS_disable:
打機預左要使錢(除非你係Hacker),你無呢個覺悟想點
覺得7百幾銀一隻game貴呻下啫
神名レオ 02:47 AM 06-21-12
覺得7百幾銀一隻game貴呻下啫
實體買一定六舊之內,有盒有說明書,玩完仲可以借人玩或賣返出去
只不過你買左呢部神機後,碟又唔玩得,又要硬食貴匯率
所以版友你呻下OK冇問題喎
如果硬要話咩覺悟的話,就係你預左買SONY野,只可以同你講聲SORRY LAW~~
pet3 08:04 AM 06-21-12
轉了做日服仲諗住買隻機戰玩下,但貴成咁........
你只能怨你住香港嘛

只是因為日元差價先咁貴
草薙さん 09:09 PM 06-21-12
SCEH背水一戰

作者: :
晶瑩白PS Vita首賣會 逾HK$4,700禮品 即日起預訂
http://asia.playstation.com/hk/cht/n...sDetail/278500

為慶祝手提遊戲機PlayStation®Vita (PS Vita)新色晶瑩白於6月28日登場,Sony Computer Entertainment Hong Kong Limited(以下簡稱SCEH)將於下週四(28/6)舉行「晶瑩白PS Vita粉絲首賣會」,首賣禮品價值超過港幣HK$4,700元!是次首賣活動,機迷們不用通宵排隊或大汗叠細汗,可安坐家中霸靚位! SCEH將於Facebook作網上登記,限量50個名額,即日起可登入「PlayStation HK」facebook專頁預訂。此外,凡於首賣當日親臨活動現場,每人均可獲精緻PS Vita cup cake乙件!數量有限,送完即止。

(1)首賣會限定禮品(只限首50名網上成功登記)
1. Uncharted 限定版旅行喼
2. PlayStation 8GB USB咭片
3. PS Vita攜帶式充電器
4. GUILLEMOT UNCHARTED PS Vita專用保護殼
5. PlayStation®Network預付咭
6. PS Vita遊戲「Escape Plan」(含下載內容) 下載券

(2) PlayStation®指定合作店^專享禮品
由6月28日起到PlayStation®指定合作店,購買 PS Vita 新色晶瑩白3G/Wi-Fi機種可免費獲贈,數量有限,送完即止。
1. 多樂貓或黑樂貓八達通套
2. PS Vita 座架
3. PlayStation電線夾
4. PS Vita 便條紙 (memo pad)
5.「LittleBigPlanet 」坐墊

(3) 晶瑩白PS Vita (3G/WiFi機種)專享禮品
由6月28日起於任何分店購買 PS Vita 新色晶瑩白3G/Wi-Fi機種,即可免費獲贈。數量有限,送完即止。
1. PS Vita遊戲《Touch My Katamari™》下載版
2. PS Vita遊戲《WipEout™ 2048》下載版
3. PS Vita遊戲《MotorStorm™ RC》下載版
4. 「White Accessory Pack(配件包)」

內含條款詳細請參考網站說明

野良猫 09:16 PM 06-21-12
成個LIST得哩個最有用
PS Vita攜帶式充電器

其他嗰啲垃圾項生你留番自己用啦
如果咁都叫背水一戰的話,項生,你不如正正經經賣機算啦
草薙さん 09:17 PM 06-21-12
其他都係之前event送剩既賣剩蔗
亍 ◣ 09:25 PM 06-21-12
當香港psv網頁自舊年11月之後都冇update過
就知阿頂生有幾重視.........
TCS_disable 09:26 PM 06-21-12
作者: jaVaj ◣:
當香港psv網頁自舊年11月之後都冇update過
就知阿頂生有幾重視.........
旅行家(燦笑
八仙果 11:11 PM 06-21-12
作者: 草薙さん:
再剩就變福袋。
衰仔包 11:19 PM 06-21-12
作者: 沒名字的?君:
SONY解釋的話
只有光死點先叫唔正常
佢死點都想唔認數~
wailala19 12:18 AM 06-22-12
再咁搞落去部psv好快都變埋賣剩蔗.....
其實....想問好耐....究竟e個項生除咗識搞什麼高清寶寶外...佢對香港機迷有乜貢獻?
我只記得上次死psn,香港差唔多最後先開番...e位人兄就去咗旅行
dust11 02:34 AM 06-22-12
先唔好講PSV
你見HK PS STORE 有幾正(笑)就知項生有乜貢獻
tathin 09:06 AM 06-22-12
香港賣game平過日本好多,5千YEN賣到3舊水,都依然大把人揀日本PSN,小弟都幾費解...
而且PSV首發日子比好多地方都早好多啦
你話唔齊game,係,但有d係因為版權問題,有d係因為遊戲開發商唔賣阜
小小一個SCE香港分部可以做D乜?

我唔知呢個項生做過乜
而香港SCE亦係好多地方可以改善
但都唔係一無是處丫
忍者 09:18 AM 06-22-12
作者: tathin:
香港賣game平過日本好多,5千YEN賣到3舊水,都依然大把人揀日本PSN,小弟都幾費解...
你話唔齊game,係,但有d係因為版權問題,有d係因為遊戲開發商唔賣阜

我唔知呢個項生做過乜
但都唔係一無是處丫
如果搞唔到不如唔好搞...

日PSN同HK PSN一入去根本係兩回事
Dyhalt Rushifar 09:21 AM 06-22-12

我唔知呢個項生做過乜
但都唔係一無是處丫
你已經講出咗原因,所謂「千金難買心頭好,香港代理乜都冇」。
依家要谷銷量當然會做下野,遲D就…
pet3 09:31 AM 06-22-12

我唔知呢個項生做過乜
但都唔係一無是處丫
港服係好物
好多遊戲都好便宜

我也很喜歡這樣

但psv 得一個位

我只玩日系遊戲+中文遊戲

中文遊戲我可以玩實版/照玩番日文版
但港服無日系dlc 就無日系dlc 了
所以要選的話我一定會優先日服

如果psv 有2個帳戶位共存
我大部分野係港服買又點話
tathin 09:41 AM 06-22-12
作者: pet3:
港服係好物
好多遊戲都好便宜

我也很喜歡這樣

但psv 得一個位

我只玩日系遊戲+中文遊戲

中文遊戲我可以玩實版/照玩番日文版
但港服無日系dlc 就無日系dlc 了

如果psv 有2個帳戶位共存
我大部分野係港服買又點話
呢個係最大問題
點解轉acct要咁麻煩
tathin 09:44 AM 06-22-12
作者: 忍者:
如果搞唔到不如唔好搞...

日PSN同HK PSN一入去根本係兩回事
點都要搞架喇...
sony d行貨野普遍都平,有保養
同埋有好多遊戲做中文化
隔離任記直頭好似無視日本以外既亞洲市場咁

即使hkpsn d野有幾唔齊,我覺得香港sce都有存在既價值...
當然,其實好似ps3咁就咩問題都無啦
martinyau1979 01:13 PM 06-22-12
https://twitter.com/nyaaaaath/status/215808097380339712

下週天國2?
Dyhalt Rushifar 02:09 PM 06-22-12
作者: martinyau1979:
https://twitter.com/nyaaaaath/status/215808097380339712

下週天國2?
PSV終於要死了…
wailala19 03:06 PM 06-22-12
作者: Dyhalt Rushifar:
PSV終於要死了…
要黎始終要黎....
睇吓今次有幾地獄先...
草薙さん 03:09 PM 06-22-12
唔係月頭搞都放心d, 幾驚佢將堆P4G, Seed-Battle Destiny, MGS 2&3 HD再宣傳多次
dust11 03:12 PM 06-22-12
唔係月頭搞都放心d, 幾驚佢將堆P4G, Seed-Battle Destiny, MGS 2&3 HD再宣傳多次
驚佢又係上次堆空頭支票+UMD PASS
公佈完又要唔知等幾耐先出到叫人點買
唔通買部機番黎真係拎去日本賞櫻咩
Dyhalt Rushifar 03:13 PM 06-22-12
點解你認為佢唔會?
大不了講埋初音…大概睇完都係OLD NEWS IS SO...
第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 64 104 154  ... 最後

返回主題版面