Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 427 477 517 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 537 577  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 04:03 PM 07-01-18
第2次山1標西1天元,好彩中到 XD 唔凸住了等活動完都抽唔到多隻先,費事咁好彩1石中多隻蝕左限凸,雖然好難 XD
J+1 05:40 PM 07-01-18
爬兩次就拎到天元,可口可樂\/
由手機版發出
J+1 08:23 PM 07-01-18
最後26斬51萬w

由手機版發出
ryvius123 08:34 PM 07-01-18
lv27...lv10已經開始唔夠打, 想問高lv有沒特別易出好野?
亍 ◣ 08:37 PM 07-01-18
lvl 10之後未見過devil...所以都係o個堆野...感覺冇咩up...
ShinDou 10:49 PM 07-01-18
結果都係打唔到上去,1307排3311,殘陣攻人成日食完防衛技送分 XD 有D又出錯陣/招/精神,等活動完左凸天元先正式試打上去了
ShinDou 11:09 PM 07-01-18
彩COIN竟然中左大馬沙,有4隻射冇凸等食 @@ 正 XD

擊退S次次都係肥,反而B出最多SSR機,雖然係垃圾
LordofNightmare 08:29 AM 07-02-18
作者: J+1:
爬兩次就拎到天元,可口可樂\/
由手機版發出
結果抽咗幾多先追到天元?
ShinDou 08:32 AM 07-02-18
而家先知OMG天元可以1野十珠3百幾萬爆落去 @@ 好爽
J+1 10:38 AM 07-02-18
Omg個必殺係你有幾多珠就食幾多???

作者: LordofNightmare:
結果抽咗幾多先追到天元?
第四輪,問題之後爬多兩次一隻ssr都冇
由手機版發出
ShinDou 10:54 AM 07-02-18
應該係,冇得揀用幾多珠,1出就射晒

今次個POOL其實唔中天元既話同跌死冇分別,標西唔係大器冇地方用得著,條女鬥雞廢又唔係精霸通行證
ShinDou 01:25 PM 07-02-18
原來而家N精過唔到25C @@ 活動8號先完,驚8號打唔切精霸,而家凸天元3野用住先算,睇下凸3野夠唔夠過N精25C先 @@
亍 ◣ 01:43 PM 07-02-18
天元鬥雞個bug原來冇omg都出現到...先頭打3nc隊可以打到殘血再突然扣多下殺
ShinDou 01:45 PM 07-02-18
其實唔止天元,盾XAN應該都有,之前試V精28果陣成日1開波俾隻XAN連炸兩下秒晒,明明得3珠,搞到試左好多場先過到

原來賣SUPPORT有S CHIP,賣晒D垃圾先,阻住晒D位,揀SUPPORT果陣太多好煩
ShinDou 03:20 PM 07-02-18
隻天元又真係幾屈,冇落指第1次郁十珠開砲都扣到4萬幾 @@ 我仲要得凸3,凸爆咪仲屈﹖

不過唔凸爆都幾難用,人地落隻減行動就打到佢郁唔到咁濟淨係反擊到 XD
ShinDou 04:11 PM 07-02-18
終於過到N精25C,原來正攻法係要打橫企定定等人過黎打,之前AUTO凸3天元開必唔夠秒晒,可能因為未凸爆 @@

記得以前有12妹新古果D冇腦開AUTO等出晒卒之後1野縮退秒晒

1排企定定齊晒疾燒既話應該凸破唔到防線唔駛開必清

N精26A而家識打可以高速過了 XD

N精28A而家有2隻1部甲冇視3隻特殊燒,好爽,AUTO秒晒 XD
ShinDou 07:56 PM 07-02-18
試左幾次終於過到N精29C了 @@ 真係要靠號屈機,同埋原來要佢俾卒打夠BUFF甲先得,試過入到去俾天意斬千幾,不過斬多幾下就扣10了,信賴番佢就得,隻雞拉係咁1閃好煩,成日俾佢爆艦,之後試到原來要推號上去引佢打,唔駛理濕男,濕男會自己走上黎,之後無限甲兒3下必就搞掂,不過IJ唔夠近,我又唔敢行前出必所以打唔到佢,好彩號有自信,頂1陣就磨死了 XD

點解個個都出小路寶﹖特登推佢上去俾雞拉殺長時間疾﹖但唔夠BUFF既話號咪好易死﹖

N精30D要範圍盲再範圍CRI殺﹖

朱古力CC上盲再GB踢唔知得唔得 @@
LordofNightmare 08:30 PM 07-02-18
作者: ShinDou:
試左幾次終於過到N精29C了 @@ 真係要靠號屈機,同埋原來要佢俾卒打夠BUFF甲先得,試過入到去俾天意斬千幾,不過斬多幾下就扣10了,信賴番佢就得,隻雞拉係咁1閃好煩,成日俾佢爆艦,之後試到原來要推號上去引佢打,唔駛理濕男,濕男會自己走上黎,之後無限甲兒3下必就搞掂,不過IJ唔夠近,我又唔敢行前出必所以打唔到佢,好彩號有自信,頂1陣就磨死了 XD

點解個個都出小路寶﹖特登推佢上去俾雞拉殺長時間疾﹖但唔夠BUFF既話號咪好易死﹖

N精30D要範圍盲再範圍CRI殺﹖

朱古力CC上盲再GB踢唔知得唔得 @@
雞拉好少血,麻咗拉兩隻射就好快射得死,而且頭幾wave其實夠晒你buff,只要拉開啲射機唔打就夠buff有突。

n30可以用朱cc,但個上暗機率唔算高,我今日打用盾老馬連出3下都要刷十幾次先暗得晒。
但記住要有至少兩個絆+,對面會封精封必
ShinDou 08:36 PM 07-02-18
睇左片了,兩次絆+係入場1次中間再開1次 @@

睇片見人朱古力CC連出3下必之後射戰國出必殺剩2隻冇CRI,佢出埋落黑人中大佬上盲 @@

https://www.youtube.com/watch?v=w8MYlfOyH90

嘩有人0大器1次絆+過到,佢D機我全部有

佢用科路迪連出兩下必秒 @@

科路迪本身冇加CRI喎得自信仲要唔係大UP,應該要SL好多次先可以連出2次都全CRI﹖@@

https://www.youtube.com/watch?v=sd3BkekSnhg

又係1次絆+ 教官同奶陣 @@ 雙鼓舞再盾奶回轉斬兩下秒晒,點解咁多神人,試下抄佢先 XD

原來紫奶我冇盾版,試下白版抄唔抄到先 @@ 另1隻鼓舞要用盾師傻星 XD
亍 ◣ 10:02 PM 07-02-18
你唔知佢之前fail 幾多次o者.....

============

鬥雞咩事1100層都大量唔落單機架......有d仲要唔係弱陣.....(雖然都唔叫強)
ShinDou 10:09 PM 07-02-18
應該好耐已經係咁啦,可能你太耐冇單﹖

我上次重打刷新古已經係度講單緊刷黎刷去都冇幾多場打到 XD

我而家個名寫埋單,都冇幾多個單人打我,多數係認真MODE擺近幾個月出既勁機,雖然佢地低分唔識擺 XD 而家凸3天元夠掃番晒佢地
亍 ◣ 10:32 PM 07-02-18
個個禮拜都單到星期六,之前都冇咁嚴重...
ShinDou 10:34 PM 07-02-18
@@ 可能大家個GROUP唔同,我刷黎刷去條LIST都得一兩個單緊 XD

絆+係咪升左OMG會長D時間﹖我跟足條片既時間出絆+到我想鼓舞同出必果陣冇左效封左必精 @@ 不過我隻CC冇PILOT PART,如果晒30個PILOT PART換番黎應該出到,但我唔夠盾機補給多下跟條片CC3下必上盲

聽日再慢慢試,試下2下必上唔上得晒先
ShinDou 11:51 AM 07-03-18
唔知點解我朱古力CC招盲打唔到後排,明明都係中間位攝左入去﹖

同埋我隻盾奶凸爆左反而兩下必殺唔到喎唔知點解 @@ 應該要轉用GB了

見人3隻過左30D @@ 拳創性星,朱CC上盲3下,DX勇氣1砲秒晒,乜原來唔駛用CRI打咩﹖DX唔加CRI率架喎淨係加CRI DAM @@
ShinDou 02:40 PM 07-03-18
原來之前入攝個位唔岩

而家識了,但CC3下盲都上唔晒咁多隻,最盡秒淨1隻,仲有冇其他機上盲率高D﹖
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 27 427 477 517 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 537 577  ... 最後

返回主題版面