Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 426 476 516 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 536 576  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
qqabc 03:24 PM 06-30-18
免費5SSR大毒池果然得廢野0大器 好少少得隻聖誕ニア, 不過都係無用
LordofNightmare 03:31 PM 06-30-18
撞完一輪一隻ssr機體都冇,得一粒ssr限突
而一抽5隻,拳v型,紫哈利路亞,拳魔神皇帝,射女妖,盾鐵甲,全大器
qqabc 03:35 PM 06-30-18
作者: LordofNightmare:
撞完一輪一隻ssr機體都冇,得一粒ssr限突
而一抽5隻,拳v型,紫哈利路亞,拳魔神皇帝,射女妖,盾鐵甲,全大器
限突咪好過ssr機體...
你根本超級歐洲人來
J+1 03:37 PM 06-30-18
3隻垃圾,1隻dr hell可以突3...,一隻偽娘...
由手機版發出
J+1 03:40 PM 06-30-18
作者: qqabc:
限突咪好過ssr機體...
你根本超級歐洲人來
今日嚟講...運氣不應該用喺呢度
由手機版發出
ShinDou 03:48 PM 06-30-18
舊ACCOUNT仲係咁黑,應該冇人夠我黑

迷彩同水著卡蓮,呢兩隻本身已經凸爆,變左SS,強火平奶,射死BUFF命回30%果隻(岩岩凸爆),拳登霸 @@

196石,爬2次山我估多數都唔中超天元,應該多數又要去刷首抽 XD

擊退都係1隻射卡蓮

性蛋NIER有用喎有死BUFF

而家有成7粒限凸,過兩日仲多1粒,不過如果超天元又係好似新古果陣咁唔中唔得既話,都係要刷架啦
ShinDou 07:04 PM 06-30-18
出左POOL了,勁係勁,但就咁睇唔太覺破獲平衡,起碼冇新古出果陣咁衝擊冇得打咁濟

定會有PILOT PART有勁精神同隊長技﹖

爬左次山爭D跌死,得隻盾大器,得番85石,睇下儲唔儲到111再爬多次 @@
亍 ◣ 07:16 PM 06-30-18
爬兩次死..得肉包...
ShinDou 07:25 PM 06-30-18
肉包即係﹖

點解標西係主角唔係大器反而條女係大器﹖

嘩今次天元仲賤過上次新古喎,上次新古只係比其他低1半機會中,今次STEP5係1%其他兩隻係2.5%,不過唔知點解見周街都中,有D仲1次山中兩隻
LordofNightmare 07:45 PM 06-30-18
女角咪早見肉包囉

因為呢隻唔係主角最終型態
亍 ◣ 08:21 PM 06-30-18
隻天元最終命中有幾多....隻朱雀都未必夠閃....
yorkyork 08:33 PM 06-30-18
shindou又開過新acc?
ShinDou 08:33 PM 06-30-18
你唔係有3P咩﹖點駛用朱雀呀﹖應該易殺過新古喎

冇開呀,執埋石爬第2次山睇下中唔中先,不過今次得隻天元都係打唔到上去俾人秒殺,最少都要有隻號俾佢等BUFF拖,不過打D 3P DX果D MAP砲陣應該號都好易俾人秒殺
GN00508771 09:10 PM 06-30-18
算係咁

無+有償+第2次有償既第一下單抽

齊哂+開OMG
ShinDou 10:41 PM 06-30-18
而家殺隻單騎3P都磨好耐,得隻射大作用得,冇其他招帶直擊勁機 @@

鬥雞千2分帶都打唔到幾多場 XD 得D舊機真係攻唔到,夾硬攻好易炒 XD

獎品OK喎有減傷50%,拍號當肉盾都得,又唔中異常,用精神又減2TURN,招必冇力不過減行動同上強化SLOW,可能可以屈到D唔識擺既陣喎 @@ 應該唔駛重打了,重打冇號都冇用
h0023874 10:46 PM 06-30-18
抽唔到,大爆死,準備棄
ShinDou 11:10 PM 06-30-18
@@ 幾多抽唔中﹖
GP03D 03:06 AM 07-01-18
222冇償又中到隻天元喎,想引我肝返?
ShinDou 09:10 AM 07-01-18
我個守陣竟然磨得死凸爆新古 @@ 不過佢冇號,最後靠隻凸1多3扣7972殺新古 XD 如果唔中天元可能凸多下開技都好喎 @@

反番佢真係贏到喎 XD 靠號守住隻多3,諗諗下凸爆多3出晒堆死BUFF可能打到下喎,不過打唔到3P個分身

盾美少年陣都殺到喎 @@

鬥滅而家冇白NU扣好少,最盡得40幾萬
LordofNightmare 10:19 AM 07-01-18
暫時見到最淒慘報告3400石omg唔到天元...
ShinDou 10:23 AM 07-01-18
3千4石 @@ 即係30次山喎 @@ 佢第1隻天元係第幾次先中﹖
亍 ◣ 10:30 AM 07-01-18
隻天元唔識打 比佢buff 盡就唔夠佢快回血+氣迫必殺清場...新古都係...
ShinDou 10:44 AM 07-01-18
佢拍隻號姐,你用YF29純白果D秒到隻號之後佢就唔夠快BUFF啦﹖

佢其他出咩機﹖3隻死BUFF﹖如果唔係死BUFF既話梗係唔好殺其他機由得佢消珠啦

同埋你出咩機打﹖有3P正常應該好易秒殺到佢,我之前隻新古俾3P射1下都2萬幾

爆埋BP水打上去盡快爬多次先
LordofNightmare 01:04 PM 07-01-18
其實3uc打到天元
ShinDou 01:13 PM 07-01-18
不過高分人多數都有綺羅星同3P

唔知而家高分人咩陣,不過估佢都係號拍天元3P,出埋綺羅星同DX﹖UC3連星應該1開波就俾綺羅星拆左﹖

無啦啦跌左兩隻熊霸,91已經凸爆,平時D SSR又唔見咁易跌 @@

而家殺到紫筆,威龍,織姬,盾美少年,紫光武2陣 XD
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 26 426 476 516 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 536 576  ... 最後

返回主題版面