Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 423 473 513 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 533 573 623 1023 1523  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 11:07 PM 03-30-16
視線有少少跟唔上難J既節奏
而且咁大把刀劈落黎無傷害真係好違和
T.K. 11:19 PM 03-30-16
佢劈既係味方既毒...........
蛋撻王子 11:22 PM 03-30-16
作者: T.K.:
佢劈既係味方既毒...........
我單指個視覺既effect既感覺

佢係咁強調要切除
仲以為個模組係玩手刀既添…
Kaori Yae 11:39 PM 03-30-16
見到d大腿有幾隻lv5寶具4/5星從者
係我太黑定佢地太好運
axe1292 11:52 PM 03-30-16
作者: Kaori Yae:
係我太黑定佢地太好運
兄弟, 你不是還有魔法卡嗎?
rfdingo 12:06 AM 03-31-16
課金之証不是課金就有?
蒼穹的天空 12:50 AM 03-31-16
係我太黑定佢地太好運
你唔夠努力
大腿唔一定好運.
蛋撻王子 01:01 AM 03-31-16
艾麗娜既模組會唔會過癮左D wwww
好正囉wwww
北条加蓮 01:57 AM 03-31-16
騎之修鍊場wave 2以前好似唔係龍?
不過感覺好跌左
T.K. 06:51 AM 03-31-16
紅妻真天使!
gingq7 07:32 AM 03-31-16
作者: 蛋撻王子:
艾麗娜既模組會唔會過癮左D wwww
好正囉wwww
浮游炮
A卡仲有2種動作,雖然和ex重覆了

酋長3招技都係魔放
傑斯特 08:14 AM 03-31-16
係我太黑定佢地太好運
人地閒閒地俾左幾多萬hkd
你俾左幾多?
蛋撻王子 08:44 AM 03-31-16
作者: gingq7:
浮游炮
A卡仲有2種動作,雖然和ex重覆了

酋長3招技都係魔放
EX三野
Q卡轉轉轉

但a卡無試出有兩個動作
有機會再試下

作者: 傑斯特:
人地閒閒地俾左幾多萬hkd
你俾左幾多?
真係嘆為觀止
stcdavidhk 08:48 AM 03-31-16
咁其實師匠今次係咪都冇入池?
蛋撻王子 09:08 AM 03-31-16
作者: stcdavidhk:
咁其實師匠今次係咪都冇入池?
應該無啦?

尋晚無乜精神淨係玩左少少
今次劇本張力好夠
好吸引人繼續追落去

每個角色性格都好鮮明
尤其獅皇同難J格爾

有主角光環加持係唔同D
如果佢np回転率再加高少少
其實都唔係完全玩唔過
可惜可惜

話說已經有朋友尋晚無訓衝完第五章
都有d壓力 尾關既某boss
有令咒既需要

今晚放工再衝過~~~

>何度も出てきて恥ずかしくないんですか?

wwwwwwwww
gingq7 09:43 AM 03-31-16
其實難J格爾個Q卡加NP已經去到OP地步
A頭Q尾個Q加10幾NP,好似仲多過沖田
但佢寶具一刀砍落去零攻擊力始終都係硬傷

其實某程度上而家咁都好既,營運有心唔整到新卡一出就打舊卡臉
T.K. 11:17 AM 03-31-16
愛生寶具超有趣

焚天王子好孩子

四星性能!???

中国武術(六合大槍) A+++
自身に必中状態を付与(1ターン)---
クリティカル威力アップ[Lv.](1ターン)
50%/55%/60%/65%/70%/75%/80%/85%/90%/100%

圏境 B
自身に回避状態を付与(1ターン)---
スター集中状態を付与[Lv.](1ターン)
300%/320%/340%/360%/380%/400%/420%/440%/460%/500%

絶招 B
自身に無敵貫通状態を付与(1ターン)---
アーツカード性能をアップ[Lv.](1ターン)
30%/32%/34%/36%/38%/40%/42%/44%/46%/50%

対魔力 D

宝具『神槍无二打』
敵単体に超強力な防御無視攻撃[Lv.]
900%/1200%/1350%/1425%/1500%
確率で即死
<オーバーチャージで確率アップ>
40%/50%/60%/70%/80%
防御力ダウン
20%

hyakki 11:54 AM 03-31-16
而家最想要就係李師傳
T.K. 12:26 PM 03-31-16
北戰線好睇過南戰線
熱血!友情!!勝利!!!

T.K. 01:35 PM 03-31-16
千石:
難jx3
開膛
馬大姐
月神
紫法師、梵天王子、乳上、鐵拳聖女
寶石x2;extra女豬x2;王聖x8

抽法係中到兩隻up四星為止.........
樹靈DRYAD 01:43 PM 03-31-16
作者: T.K.:
千石:
難jx3
開膛
馬大姐
月神
紫法師、梵天王子、乳上、鐵拳聖女
寶石x2;extra女豬x2;王聖x8

抽法係中到兩隻up四星為止.........
6隻5星~~~戰果好好WO
T.K. 01:48 PM 03-31-16
除開四十抽,自己既平均值
頭九十抽無四、五星
T.K. 02:07 PM 03-31-16
叫青吾過黎!

鐵之侍 02:42 PM 03-31-16
總算過關了,雖然是有監修的但多少東出的功力還是好看的原因吧,大慨會是暫時最精彩的一章

即使很快退場的角色都會有個性表現,不像之前那樣完全路人甲

今次沒有UP的那堆新角真是很吸引,我還是把石留下來等他們UP才抽吧
樹靈DRYAD 02:43 PM 03-31-16
作者: 鐵之侍:
總算過關了,雖然是有監修的但多少東出的功力還是好看的原因吧,大慨會是暫時最精彩的一章

即使很快退場的角色都會有個性表現,不像之前那樣完全路人甲

今次沒有UP的那堆新角真是很吸引,我還是把石留下來等他們UP才抽吧
食左幾多果先打完^^"?(好似有22節)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 23 423 473 513 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 533 573 623 1023 1523  ... 最後

返回主題版面