Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
JMi 11:32 PM 07-28-16
作者: harakuma:
NO, 係屋村

中午有, 夜晚6-7都有,

我覺得係做包個位哥仔係唔想長時間STANDBY, 做定十幾個常賣款, HEA住先. 而經理半默許.
都係轉左等號碼飛仔??
定你呢間仲係咁古老果種買完野隔離企陣等人執?
真係整定果d你睇到每款包有號碼牌 out現貨到牌仔時就叫廚房上架咁
harakuma 11:38 PM 07-28-16
作者: JMi:
都係轉左等號碼飛仔??
定你呢間仲係咁古老果種買完野隔離企陣等人執?
真係整定果d你睇到每款包有號碼牌 out現貨到牌仔時就叫廚房上架咁
講緊M記, 唔係MOS喎

M記有叫號碼咁高級?

追記,

Search咗, 原來有"大家樂式"叫號碼, 見識少.

我樓下係比完錢隔離等果隻, 不過因為D包做好晒, 成堆放晒响度(常賣包), 所以唔洗等即比到你. 但問題係, D包唔知係先前幾時做好咗既囉.
JMi 04:11 AM 07-29-16
其實唔只市區 我入到屯門上水大埔甚至長洲 但係拎飛仔等野食了
雖然我公司果頭仲有你呢款 我都會嫌整定唔新鮮而行多條街去另一間
我覺得得返好少數分店係咁 主要係人手等於人工係派飛仔會慳返筆
harakuma 09:19 AM 07-29-16
作者: JMi:
其實唔只市區 我入到屯門上水大埔甚至長洲 但係拎飛仔等野食了
雖然我公司果頭仲有你呢款 我都會嫌整定唔新鮮而行多條街去另一間
我覺得得返好少數分店係咁 主要係人手等於人工係派飛仔會慳返筆
原來如此, OK明白
LR猫 11:32 PM 08-04-16
個牛油果雞堡仲衰過麥香雞包
fami~yan 10:44 AM 08-05-16
作者: LR猫:
個牛油果雞堡仲衰過麥香雞包
只有我覺得兩者一D都唔夾,諗都冇諗過試嗎...
LR猫 12:17 PM 08-06-16
作者: fami~yan:
只有我覺得兩者一D都唔夾,諗都冇諗過試嗎...
牛油果軟殼蟹卷幾好食咁會覺得牛油果同炸嘢都幾應幾夾架嘛
最唔夾嘅係塊芝士
不過最主要都係因為塊雞同上次個雞飯堡一樣都係咁乾咁無味先咁難食
martinnitram 11:03 AM 08-07-16
作者: LR猫:
牛油果軟殼蟹卷幾好食咁會覺得牛油果同炸嘢都幾應幾夾架嘛
最唔夾嘅係塊芝士
不過最主要都係因為塊雞同上次個雞飯堡一樣都係咁乾咁無味先咁難食
我係食過新鮮牛油果覺得幾好食而走去挑戰下, 但個 pat 牛油果唔凍唔熱咁個感覺好怪...
滅龍士 11:46 AM 09-21-16
有冇人收到風翻炒MegaMac出完之後有咩新包?/
Rance 01:19 PM 09-21-16
作者: 滅龍士:
有冇人收到風翻炒MegaMac出完之後有咩新包?/
你睇下舊年有咩包今年咪有咩飽,
或者用現有材料加其他生果砌一個包出黎
Squall-Lucifer 12:16 AM 09-27-16
M記下一期將會重出安格斯漢堡
Iro 12:58 AM 09-30-16
芝士蘑姑可以一戰 蘋果煙肉就算了

粟米批仍然好甜唔好食
ゆり 11:23 AM 09-30-16
早餐個小麥圈好硬...
Hunter 11:20 PM 09-30-16
蘋果煙肉幾好
下次試埋芝士蘑姑

我果頭明明係唔係咩旺區, 竟然個餐要$38, 同上環灣仔一樣價錢
見X高講話最平賣$34, 最貴39.5
一直以為最多差2, 3蚊, 乜原來可以差咁遠架
哥薩克 11:58 PM 09-30-16
作者: ゆり:
早餐個小麥圈好硬...
好硬好多粉好滯
唔是我杯茶
試一次就算
Squall-Lucifer 02:46 PM 10-02-16
作者: Hunter:
蘋果煙肉幾好
下次試埋芝士蘑姑

我果頭明明係唔係咩旺區, 竟然個餐要$38, 同上環灣仔一樣價錢
見X高講話最平賣$34, 最貴39.5
一直以為最多差2, 3蚊, 乜原來可以差咁遠架
今日在屯門安定村買了個芝士蘑姑餐,$36
Fungfelix 11:01 AM 10-05-16
長沙灣 34
有新地送覺得好抵
JMi 11:19 AM 10-05-16
作者: Fungfelix:
長沙灣 34
有新地送覺得好抵
有coupon?

呢排食柯華田新地多 XD
ゆり 02:38 PM 10-05-16
送焦糖新地
JMi 04:31 PM 10-05-16
我食果間無...
Dangerous-boy 08:49 PM 10-05-16
芝士蘑姑幾好食
我食果間$36餐,送焦糖新地coupon
ALEX CHOW 10:03 PM 10-05-16
作者: Fungfelix:
長沙灣 34
有新地送覺得好抵
間間都有??
Iro 12:01 AM 10-06-16
送完即止 一係你買果時問下
scorpio100 01:16 AM 10-08-16
蘋果個包如何?
草薙さん 08:05 AM 10-08-16
作者: Iro:
送完即止 一係你買果時問下
買果時直接問多數會比埋你...

作者: scorpio100:
蘋果個包如何?
蘋果包都幾好玩, 不過個人鍾意蘑姑包多D
第一 ... 2 42 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 62  ... 最後

返回主題版面