Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
Dyhalt Rushifar 11:14 AM 07-23-16
又中垃圾杖,衰過5星保底
十一月 04:02 PM 07-23-16
作者: Dyhalt Rushifar:
節衰
抽之前我都好驚中那支垃圾杖
minazuki 04:30 PM 07-23-16
已換晒的戒指
的五星orb都好似唔多吸引
都係唔換喇,打中層應該仲著數
Celes 07:27 PM 07-23-16
我都有枝垃圾杖

自從有果枝解3次悪い状態既杖之後,D event就瘋狂地多次加悪い状態,枝垃圾杖就變得更加唔夠用。
其實SQEX可以考慮下升支杖既武器skill黎加使用次數,咁枝杖都重有D用⋯⋯
十一月 07:42 PM 07-23-16
[發夢]如果好似某game咁樣,可以用N把6星交換一把自選6星就好。
ShinDou 07:50 PM 07-23-16
垃圾杖可能每人都有1把,我果把係首抽出既 XD

其實解得1下真係做唔到D乜,1係就轉做2TURN內異常免疫啦

真係好少GAME D最高RARE武器由出果刻開始1路都係最廢,完全未試過覺得有用過,仲要開SERVER一兩個月就有另1支杖打佢面,仲要解到3次
Dyhalt Rushifar 08:00 PM 07-23-16
作者: Celes:
我都有枝垃圾杖

自從有果枝解3次悪い状態既杖之後,D event就瘋狂地多次加悪い状態,枝垃圾杖就變得更加唔夠用。
其實SQEX可以考慮下升支杖既武器skill黎加使用次數,咁枝杖都重有D用⋯⋯
同SPEC同SKILL就係一把得一次,一把有三次…
真係有D衝動想賣咗佢費事眼冤…
Celes 08:10 PM 07-23-16
同SPEC同SKILL就係一把得一次,一把有三次…
真係有D衝動想賣咗佢費事眼冤…
咁又唔好咁浪費,用黎做魔法師副武都ok既(法老除外)
ShinDou 08:14 PM 07-23-16
垃圾杖我都係做緊SUB,冇用咪俾神界隊,呢兩日係咁送人上神界,竟然入左100位內,第1次上到咁前,係咪少左好多人送人上去﹖
Dyhalt Rushifar 08:19 PM 07-23-16
去到4級就上神界就會兩極化(一係ALL IN一係HEA),事關要用雙倍十字架。
無奈垃圾杖真係咁廢唔賣得,真係冇6星杖…
minazuki 08:23 PM 07-23-16
作者: ShinDou:
垃圾杖我都係做緊SUB,冇用咪俾神界隊,呢兩日係咁送人上神界,竟然入左100位內,第1次上到咁前,係咪少左好多人送人上去﹖
低神格不嬲以上
因為神格越高要用越多key
而且只會抽同你神格差唔多既人同你鬥
而加我50內啦
ShinDou 08:26 PM 07-23-16
我好似第7級左好耐,以前好似通常排5千幾位,入5千內都難,不過以前我係求其裝D3,4星又低LV既人送上去,成日輸

而家送上去既都有6,7千戰力

而家我見抽到D第4,5級
minazuki 08:30 PM 07-23-16
我好似第7級左好耐,以前好似通常排5千幾位,入5千內都難,不過以前我係求其裝D3,4星又低LV既人送上去,成日輸

而家送上去既都有6,7千戰力

而家我見抽到D第4,5級
5000內好易喎
上期431分都4500位
而加千三分先50位內
ShinDou 08:38 PM 07-23-16
因為我唔會特登探十字架,我D十字架都係打STORY/SIDE要開路周圍搵果陣唔覺意探左出黎,好少十字架可以用黎送上去,而且送上去果D又得2千戰力 XD

咁低分都上到咁前其實係咪因為好多人都放棄唔送人上去﹖反正佢派D野而家黎講真係冇咩用,以前就話好需要D5星凸破
minazuki 08:50 PM 07-23-16
2000戰力又真係低左的
十字架我都係main同side探返黎

睇返上期頭50位應該冇乜點少
同我1個月前拎100位內都係差唔多咁
果次如果我一直送到尾其實可以做到30位內添
不過30同100內獎勵係一樣
而且咁高分又會快的升高個神格
所以最尾停左送
Dyhalt Rushifar 12:19 PM 07-26-16
啱啱好換晒想要既野。

就完EVENT都冇新公告,係開新主線/營運終了?
ShinDou 01:55 PM 07-26-16
岩岩有新公告,係27號普通ui update,仲以為接住第3回防衛戰

由第1回防衛戰開始第1次唔係event接event

我諗今次又走左1堆人,又或者好多人好似我咁當佢個活動冇到走去執石仔,佢要檢討下 XD
minazuki 02:21 PM 07-26-16
俾人抖下啦
連續出3個狂刷換野event
你唔厭我都悶
ShinDou 02:58 PM 07-26-16
之前連左好多個活動

第1回防衛,那智,那智強化,高難那智,寶物庫,第2回防衛,聖劍event,火event
Dyhalt Rushifar 05:03 PM 07-26-16
被虐咗咁多個星期,突然要過返正常生活有D唔慣…
minazuki 07:41 PM 07-26-16
聽日又有新event
挑戰狀應該同上次女神一樣短吧
其實上次女神條底褲有咩用?
ShinDou 01:48 PM 07-27-16
尋日好似唔覺佢有寫要維護,淨係話5點開個任,冇清ap蝕左添
minazuki 01:58 PM 07-27-16
睇錯野…刪post
Dyhalt Rushifar 02:06 PM 07-27-16
尋日好似唔覺佢有寫要維護,淨係話5點開個任,冇清ap蝕左添
尋日有寫今日維護1400-1800,雖然在下都睇錯以為係尋日維…
搞到5點一開GAME係咁搵AUTO加速掣
ShinDou 07:37 PM 07-27-16
仲維護緊唔知搞乜
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101  ... 最後

返回主題版面