Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-17-13, 07:46 PM   #1226
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
買車買到無錢住要企街

不過反正樓無大用,買車先
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 07:49 PM   #1227
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 飛燕 查看文章
買車買到無錢住要企街

最大用途係十車位同避難,雖然車庫有後者功能

不過20萬以上既樓可以睇其他玩家視點好好玩

舊 10-17-13, 08:19 PM   #1228
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
買車買到無錢住要企街

遲D有用, 要有正樓先有得planning room, 先可以plan heist 食大茶飯

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 08:44 PM   #1229
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
205,000個間屋個位好滿意
唔洗上山又唔市中心戰場
10個車位very good

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:10 PM   #1230
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
終於第一次過左入侵基地過任XD
一人炸一部, 最後果個直接直升機閃人收工XD

另: 聽講打車(有朋友在裡面)可以練力量...有冇C兄可以幫幫忙試試??

此篇文章於 10-17-13 09:17 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:21 PM   #1231
thin_ke
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
終於第一次過左入侵基地過任XD
一人炸一部, 最後果個直接直升機閃人收工XD

另: 聽講打車(有朋友在裡面)可以練力量...有冇C兄可以幫幫忙試試??
聽講打車(有朋友在裡面)可以練力量...有冇C兄可以幫幫忙試試??

本人就係咁快速練成 100 力量
thin_ke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:23 PM   #1232
thin_ke

引用:
買車買到無錢住要企街

車庫另一作用係可以安全練潛行/ 破自己身上的"元"紅
舊 10-17-13, 09:24 PM   #1233
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: thin_ke 查看文章
聽講打車(有朋友在裡面)可以練力量...有冇C兄可以幫幫忙試試??

本人就係咁快速練成 100 力量
係咪打自己車冇用??另, 可唔可以幫幫我??

此篇文章於 10-17-13 09:27 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:32 PM   #1234
thin_ke

引用:
係咪打自己車冇用??另, 可唔可以幫幫我??
一定要有人係車先得, 仲要空手打車
舊 10-17-13, 09:41 PM   #1235
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: whassupbun 查看文章
遲D有用, 要有正樓先有得planning room, 先可以plan heist 食大茶飯
幾多LV後的事?
未收過電話有路人拉入打這種任務
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:43 PM   #1236
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
幾多LV後的事?
未收過電話有路人拉入打這種任務
未開放, 但公佈左會後加

清緊單機Stunt Jumps, 有D真係跳到火都黎

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:47 PM   #1237
AkaIITO
Game Master

引用:

算好, 可以用手機QUICK SAVE, 以前PS2果D真係....

舊 10-17-13, 09:52 PM   #1238
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
算好, 可以用手機QUICK SAVE, 以前PS2果D真係....
好都唔係好太多, 有d位要用電單車先夠位入, reload 時間唔中會部車俾警察扣押左

舊 10-17-13, 11:29 PM   #1239
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
岩岩無端端俾我地自己crew既DarkSaber0083殺左,完全唔知咩事,本身我只係見到自己crew既人俾人殺而走去幫手報仇!
上星期又係有HKGU既成員為左同朋友搶西門要既車走黎殺我!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 11:55 PM   #1240
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005

吹佛機場有架武裝直升機既(雖然得機槍)

舊 10-18-13, 12:46 AM   #1241
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
有冇玩 Xbox o既板友星期五六想打場網球?
我志在參與拎個 Enjoy Your Stay 算, 對 Numero Uno 冇期望, 當然唔想咁頹我可以打幾盤

舊 10-18-13, 01:08 AM   #1242
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 利家 查看文章

吹佛機場有架武裝直升機既(雖然得機槍)
武裝直升機係隨機會係任務裡面都有出現
但泰坦號暫時好似係一完成任務後自由模式就有
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 01:52 AM   #1243
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
Duplicate Car bug works very well
我copy左4架RH8出黎

下次copy汗血去賣先

舊 10-18-13, 02:45 AM   #1244
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: Viper II 查看文章
Duplicate Car bug works very well
我copy左4架RH8出黎

下次copy汗血去賣先
Ching可唔可以講講點可做到呀THX
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 03:10 AM   #1245
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:

你幾時先返黎 GTAO 同我開盃呀~大大~~

引用:
作者: carychow 查看文章
有冇玩 Xbox o既板友星期五六想打場網球?
我志在參與拎個 Enjoy Your Stay 算, 對 Numero Uno 冇期望, 當然唔想咁頹我可以打幾盤
我 星期五六唔得 但平日得, 你陪我輸返場拗手瓜,飛鏢同 GOLF 得唔得?
id: alfredmoody
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 03:22 AM   #1246
Viper II
↘みもりんっ

引用:
作者: taikin0901 查看文章
Ching可唔可以講講點可做到呀THX

舊 10-18-13, 08:38 AM   #1247
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
其實要點先有多D新MISSION,現在玩到lv 38,但都係無base invader個d任,打來打去都係$9000 - 5000既任,搵親小羅都係比渦輪卡賓同浪漫永恆我,馬丁就係開庭無解同天降死神....

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 08:55 AM   #1248
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

引用:
作者: sorlohk 查看文章
我 星期五六唔得 但平日得, 你陪我輸返場拗手瓜,飛鏢同 GOLF 得唔得?
id: alfredmoody
多謝你好意, 但我係 Xbox

舊 10-18-13, 09:54 AM   #1249
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
其實要點先有多D新MISSION,現在玩到lv 38,但都係無base invader個d任,打來打去都係$9000 - 5000既任,搵親小羅都係比渦輪卡賓同浪漫永恆我,馬丁就係開庭無解同天降死神....
ttps://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0ApW2YCUkxPHcdHgtV3VrNUVsOENNaDZHcVp6RXVtQVE&usp=drive_web&rm=full
越高LV越多任LOL

LV40馬丁有聖洛都連線,45就有搶毒混戰(Mixed Up With Coke)
唔知算唔算base invader呢,前者係三個定點開戰,後者一定點開戰再炸車(不過可快刷)
SilverShadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 10:58 AM   #1250
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: SilverShadow 查看文章
ttps://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0ApW2YCUkxPHcdHgtV3VrNUVsOENNaDZHcVp6RXVtQVE&usp=drive_web&rm=full
越高LV越多任LOL

LV40馬丁有聖洛都連線,45就有搶毒混戰(Mixed Up With Coke)
唔知算唔算base invader呢,前者係三個定點開戰,後者一定點開戰再炸車(不過可快刷)
base invader lv27就有,但我38都仲無見過

其實駛唔駛所有人既mission都最少玩一次,先會有新任務

『等價交換』

此篇文章於 10-18-13 11:14 AM 被 普通人一個 編輯。
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版