Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-23-11, 07:51 PM   #101
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: silvermoya 查看文章
又是時候看看今日的排名喇:

其實呢壇野係乜水寫

舊 09-23-11, 09:26 PM   #102
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
今日頂上...反左計又話win到....

P.S.
我一直都好想同福島県安達君打一場
可惜1路都對吾到 ORZ

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!

此篇文章於 09-23-11 10:02 PM 被 魔靈娘 編輯。
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-11, 10:09 PM   #103
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
又是時候看看今日的排名喇:

流石師兄
QBLEO gg

舊 09-23-11, 10:49 PM   #104
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
隊已歸~
吸完經返來

舊 09-23-11, 11:00 PM   #105
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
隊已歸~
吸完經返來
我今日岩岩打左張未開既子龍剛槍出黎wor

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-11, 11:15 PM   #106
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
地天+$$收OK?

舊 09-23-11, 11:30 PM   #107
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
今日用天人發現唔用王悅唔得
淨用唯我唔夠守
睇黎心愛嘅挑馬謖都係夾子龍剛槍霍弋好啲

btw
各位大大天人用咩軍師好?
如果一個用月英
另一個用徐庶定諸葛亮?
用徐庶對住守deck打唔到二連
但用諸葛亮又冇咗轉進

定係放棄月英用馬謖加諸葛亮好啲

引用:
hit邊張你就抽個張

此篇文章於 09-23-11 11:39 PM 被 番薯勤 編輯。
番薯勤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-11, 11:43 PM   #108
邪惡熊仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
淨用唯我唔夠守

btw
如果一個用月英
另一個用徐庶定諸葛亮?
但用諸葛亮又冇咗轉進

hit邊張你就抽個張
黃月英一張就夠啦,最多用姜維, 有時係需要質實既

努力推返上三品中, 姜維真係好好推
邪惡熊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-11, 11:48 PM   #109
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 邪惡熊仔 查看文章
黃月英一張就夠啦,最多用姜維, 有時係需要質實既

努力推返上三品中, 姜維真係好好推
金姜加奮陣

舊 09-23-11, 11:50 PM   #110
silvermoya
Crazy Gamer

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
地天+$$收OK?
仲有無其它
地天我有啦

放換post 新增狼顧
影片1影片2
神奇的11111
舊 09-23-11, 11:54 PM   #111
邪惡熊仔
Crazy Gamer

引用:
金姜加奮陣
今日打左3場, 唔使爆陣都搞死左人....
第一場對8粒苦樂, 開幕打左一半城之後用一卦守龍門完場
第二場已經唔記得左打咩, 因為太hea
第三場打賢母孫武阿蒙女武神, 差D開終左對面, 又係龜完場
舊 09-24-11, 12:02 AM   #112
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
淨用唯我唔夠守

btw
如果一個用月英
另一個用徐庶定諸葛亮?
但用諸葛亮又冇咗轉進

(
在下會用月英+徐庶!
因為徐庶可以轉進,一路回血,一路齊人再上去!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:03 AM   #113
邪惡熊仔
Crazy Gamer

引用:
作者: mark20hk 查看文章
在下會用月英+徐庶!
因為徐庶可以轉進,一路回血,一路齊人再上去!
咁轉進再起好似好D,至少易D齊人
舊 09-24-11, 12:11 AM   #114
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 邪惡熊仔 查看文章
咁轉進再起好似好D,至少易D齊人
轉進再起,有時可能出現人數問題, 2個轉進+3個再起
同埋如果係為左轉進再上, 同埋可能會用挑馬謖,所以用不到軍師!
我打錯了,其實係齊人上去打,轉進增援再上去!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 09-24-11 12:13 AM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:17 AM   #115
邪惡熊仔
Crazy Gamer

引用:
作者: mark20hk 查看文章
而轉進再起,有時可能出現人數問題, 2個轉進+3個再起
我打錯了,其實係齊人上去打,轉進增援再上去!
但我未用過天人xd
其實真係打黃月英最好, 因為唔齊人就要打唯我守/攻, 然後再起真係最完美了
轉進增援只係岩D局地戰既deck. 好似臥龍之類,
又或者係虎鬚 因為需要時間升武力
舊 09-24-11, 12:44 AM   #116
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
無啦啦又比人抽一抽水 sad wwww

寫文既朋友應該係呢度有account wwwww
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:46 AM   #117
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
又升番上霸王, but今次係6紅4藍
初頭太順利, 一失誤就失晒態

引用:
作者: iamleoluk 查看文章

明顯係幾熟香港大戰界添

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:49 AM   #118
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20110923221930

800W 800L, 有無咁準?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:52 AM   #119
keith27ng
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2010
引用:

紅大大都預左俾人抽水.....

btw 聽日3-6左右應該會去康寧......
不過6點前要走人......去樂富踢波......
唔知見唔見到LEO巨.......

換卡貼

呂布軍
臥龍
飛天疾風
keith27ng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 12:58 AM   #120
6eo
美波様!

引用:
作者: keith27ng 查看文章
紅大大都預左俾人抽水.....

btw 聽日3-6左右應該會去康寧......
不過6點前要走人......去樂富踢波......
唔知見唔見到LEO巨.......
抽水講笑冇問題, 大家圍內笑下就算
但3唔識7(我估應該係掛?). 無事無幹無啦啦比人抽有d驚者wwwww

軍師君兵...
雖然5粒但唔係好想打
舊 09-24-11, 01:04 AM   #121
silvermoya
Crazy Gamer

引用:
抽水講笑冇問題, 大家圍內笑下就算
但3唔識7(我估應該係掛?). 無事無幹無啦啦比人抽有d驚者wwwww

軍師君兵...
雖然5粒但唔係好想打
話咁快就90証既師兄幾時教我打機

放換post 新增狼顧
影片1影片2
神奇的11111
舊 09-24-11, 01:06 AM   #122
6eo
美波様!

引用:
話咁快就90証既師兄幾時教我打機
真係90証個時咪教你囉
舊 09-24-11, 01:07 AM   #123
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
我叫佢去觀廣佢就去....邊個會員好自首喎....

舊 09-24-11, 01:08 AM   #124
Norm
=_="""""

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
今日頂上...反左計又話win到....

P.S.
我一直都好想同福島県安達君打一場
可惜1路都對吾到 ORZ
俾劉華反地天都WIN到真係冇野講...中後段既防守簡直係神級....不過江虎的確就係神....

舊 09-24-11, 01:10 AM   #125
Norm
=_="""""

引用:
淨用唯我唔夠守

btw
如果一個用月英
另一個用徐庶定諸葛亮?
但用諸葛亮又冇咗轉進

hit邊張你就抽個張
天人如果用唯我一定係月英再起,另外一張都係徐庶啦....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
一首印度MV分享......XXXX打打打 Abale~姬絲汀小美 Neo Music UNIVERSE 1 04-23-06 01:27 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版