Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: NBA 2012 總冠軍
東(1) 芝加哥公牛 0 0%
東(8) 費城七十六人 0 0%
東(4) 波士頓塞爾特人 1 2.86%
東(5) 阿特蘭大鷹 0 0%
東(3) 印第安納溜馬 0 0%
東(6) 奧蘭多魔術 0 0%
東(2) 邁亞密熱火 10 28.57%
東(7) 紐約人 1 2.86%
西(1) 聖安東尼奧馬刺 10 28.57%
西(8) 猶他爵士 0 0%
西(4) 孟菲斯灰熊 0 0%
西(5) 洛杉磯快艇 0 0%
西(3) 洛杉磯湖人 2 5.71%
西(7) 丹佛金塊 0 0%
西(2) 奧克拉荷馬雷霆 10 28.57%
西(7) 達拉斯小牛 1 2.86%
投票者: 35. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED
某F 11:57 AM 02-24-12
呢場LIN撞晒牆,不過老實講呢場波對手分明要做死佢...特別落力
而且自己未過半場已經有少少LOST
Coquelicot 12:36 PM 02-24-12
作者: flymanhaha:
想問下27號的all stars game 係香港時間幾點開始?thx
8:30am
flymanhaha 12:43 PM 02-24-12
作者: Coquelicot:
8:30am
唔該晒,可以早d起身睇
Greenhead 12:55 PM 02-24-12
作者: HEAD_HUNTER:
如果話Melo只係一般球員又未免克過份,
統計過咁多個皇牌之中Melo係第四節關鍵得分佔百分比最高的,
比起LBJ呢種「頭三節英雄」,我寧願要Melo啦講真
最好要晒兩個,咁就全場都有皇牌揸手!

Heat 三巨頭+其他"綠葉"越來越合拍,同埋三巨頭出場時間亦無舊年咁多,入到 Playoff 應該相當好抽...
Shadow 神 01:21 PM 02-24-12
Lin 真係俾人完封 ... 之前都估呢場會輸,但無諗過 lin 真係會被逼到呢個地步 ...
希望佢可以當上左一堂,之後改善下自己護波呢方面的弱點啦! 好在有個 all-star weekend 俾佢調整下 ...

另外見 melo 其實己經比之前落力,但真係無法子; 不過 a 米就 ... 有球夠死膽死 open look air ball ... 之後 block wade 幾靚又點 ...
Squaresoft 01:26 PM 02-24-12
JLin 係team Shaq 入面. 聽日又見到佢~~~
Sar8 01:56 PM 02-24-12
比nyk知道lin唔係神
希望唔係一沉百踩
ammms 05:21 PM 02-24-12
事實証明唔係信神就大哂
Sar8 07:02 PM 02-24-12
老鷹失去兩名主力情況下都炒到魔術..
魔術真係可以食屎
二伍 07:34 PM 02-24-12
再好嘅控衛都要隊友做到野先得
Sar8 08:44 PM 02-24-12
Andrew Bynum 又一傑作
POISON 09:07 PM 02-24-12
有點懷念Shumpert 了?
只能說iq180都不敵體能怪
Sar8 09:21 PM 02-24-12
只能講可以當佢普通PG咁用...當佢係ROSE之流緊係死啦
某F 12:02 AM 02-25-12
LIN既視野,控制節奏都唔錯
係要練下隻右手同體力...呢場佢少左D冷靜
自己格硬上籃
POISON 03:54 PM 02-25-12
who care系列
Rabio打破左個唔知有乜用籃板後射波紀錄
而個紀錄係Turner今朝做出的
Penny仔 04:54 PM 02-25-12
作者: POISON:
who care系列
Rabio打破左個唔知有乜用籃板後射波紀錄
而個紀錄係Turner今朝做出的
呢d野我最care
入左幾多球?
Penny仔 05:23 PM 02-25-12
自問自答

作者: :
2012全明星新秀賽舉行賽前的訓練。儘管比賽要在晚上才開始,但雙方在上午就進行了一場預演。灰狼新秀盧比奧在訓練後的籃板後投籃遊戲中,打破了特納創造的紀錄,成為了新的健力士世界記錄保持者。

事實上,特納的紀錄也是在今天上午才創造的。率先出現在訓練場的,是巴克利隊,在進行了簡單的投籃訓練以及戰術訓練之後,特納來到了球場另一端的籃球架下,與籃網菜鳥布魯克斯一起,開始進行籃板後投籃的比賽。特納在一分鐘內投中14個球,其中連續命中13個,創造了新的健力士紀錄,興奮的特納與隊友擊掌慶祝,而特納也獲得了健力士官方的證書。

然而,好景不長,在接下來的奧尼爾隊訓練完畢後,照例進行籃板後投籃的遊戲,這次出戰的是林書豪與盧比奧。盡管在前幾球盧比奧投得並不好,但他隨後找到了竅門,開始不斷地命中投籃,在一分鐘的時間裡命中了足足18個,其中有16個球是連續命中的。這樣一來,盧比奧就成為了新的紀錄擁有者。

二伍 10:26 AM 02-26-12
竟然有Allen Houston
陸奧 貴志 11:46 AM 02-26-12
SLAM DUNK CONTEST幾悶.....
煲機小王子 12:27 PM 02-26-12
入樽賽...
乜攪成咁...
冇晒睇頭...
Shadow 神 12:39 PM 02-26-12
可能 slam dunk contest 又要停一兩年先再開過 ...
有幾球入完根本全場都無乜反應 ...

個人最鐘意 paul george 螢光入樽,幾型
不死game神 11:28 AM 02-27-12
西岸嬴左,睇報紙又話其他人起手少D,俾HOWARD拎MV既,但其他人都起手超多,WADE拎大三元,西岸正選中鋒出得6分鐘,咁樣似做正選既咩,..
Sar8 12:35 PM 02-27-12
三分球,love真係冇咩理由輸
Penny仔 03:03 PM 02-27-12
親疏有別........
咁大個Melo 係隔離, LBJ都仲要cross court交比Wade
POISON 03:18 PM 02-27-12
睇住kobe,durant同griffin咁樣放水你班友都追唔到,二巨頭算啦
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面